LOTR fan club

wild_child:
Liv Tyler je savrsena. Zenstvena, nezna a u isto vreme neustrasiva. Tako da bih Arwen mogla da izaberem kao omiljeni lik.

Potpuno se slazem za Liv Tyler,definitivno pravi izbor za ulogu Arwen Undómiel.
Izgleda prelepo ;-) i savrseno govori Elvish tongue.... :grin:
Inace,Arwen znaci "Noble maiden" i drago mi je sto je u filmu dosta zastupljenija nego u knjizi,cak u prvoj verziji "LoTR" nije ni postojala kao lik.
Poz.

arwen-800.jpg

Slabo ima na -krsti- ljubitelja "LOTR" filmova,svega par za sada a to je malo za neki ozbiljniji dijalog.
Kako napredujes na LOTR-Plazi?
Ja sam poceo da radim pa sam malo batalio ali prva prilika i eto me tamo.
Da li si pozvan da se pridruzis nekoj kuci?

E da kakva je to shema sa svim tim "kucama"??? video sam cak da postoje i neki brakovi da se sklope i tako to??? Kako mogu uci u neku kucu i tako to... U poslednje vreme sam zanemario Lotr plazu zato sto mi je dosadno da postavljam silne topic-e da bi doziveo 3. rank u Mordoru... samo 20FP sam izgubio menjajuci NICK!!!!! tako da sam sad na nekig 50 FP..Valjda! A i svi su mi oni Forumi nekako smor...nema nista zanimljivo i konkretno...

Ma mnogo smo se zaneli u pricu o Lotr plazi....

Lik koji bi ja hteo da budem je definitivno Gandalf the White...Zasto? ne znam...on mi je jedan od najpozitivnijih likova u celoj istoriji kinematografije (on i dambldor iz Hp-a)!!!

A ne svidja mi se lik frodoa ni malo!!! jednostavno na njemu je sudbina sveta a nije BUKVALNO uradio nista! To je moje misljenje....

@Tommy Gun
Mordor je kraljevstvo kojem si se pridruzio na samom pocetku.
"Kuce" su nesto drugo.To su napravili admini. na Plazi da bi malo rasteretili kraljevstva.
I ti mozes da napravis svoju kucu-pansion-utvrdjenje-dvorac,
zavisi samo sa koliko poena raspolazes i da je organizujes po svom nahodjenju.
Takodje mozes i da se pridruzis nekoj od kuca,
mada ti je za tako nesto potrebna pozivnica i ufur placas 50 fanatic poena.

@Fanatic_Kv
Carobnjaci.....pa zasto da ne,i mene je na prvom citanju LOTR najvise privukao lik Gandalfa.
Doduse kasnije posle petog-sestog citanja LOTR i prvog citanja Silmariliona odusevio me je lik Aragorna i tako je ostalo do dana danasnjeg.
Naravno,fenomenalni Viggo Mortensen je u filmovima napravio od Aragorna ono sto sam otprilike i zamisljao pa se to potvrdilo.
Nego,kako to mislis Frodo nije uradio nista?
Dobro,uloga Froda i sam lik je prilicno pojednostavljen u filmovima u odnosu na knjigu,
ali i dalje se vidi koliko Frodo pati celim putem do Mount Dooma.
Po meni on je uradio najvise od svih na unistenju prstena,iako je u filmu na kraju pao pod njegov uticaj(u knjizi nije!)...

Da ali je on jedan slab karakter ... ne znam ali ono kukanje kako ga prsten obuzima i sam tolkinov klise da u svakoj drugoj sceni frodo ubadne u neko sranj* mi je nakako...ne znam...ali dobro svako ima svoje misljenje!

nemoj lorda da mi mesas sa onim malim smrdljivim carobnjakom koiji ima moc samo pomocu stapa. bez njega je niko i nista. a jel si video aragorna sece neprijatelja macem ko obilic turke na kosovu polju. a gimli shilju zavrnuo orku dok ga je ovaj hteo zaklati

A ovde moram i ja da se malo ukljucim. Od kad sam procitala "Silmarilion" Tolkin mi je postao jedan od omiljenih pisaca. Film LOTR nije los, knjiga je jos bolja - sad ste mi otvorili apetit mozda je procitam ponovo ili radije da odsedim 8-9 sati i odgledam film ( samo da smognem dovoljno snage da se vec jednom skinem sa ovog Foruma)

Nece niko ureci ovu temu!!!
Pu, pu, pu, daleko bilo!
Nisam ja dzabe gledala jedno 10 puta po 3 sata prvog dijela, i ne znam koliko sati ostalih dijelova!
I mene je malo nervirao Frodo sa svojim "gubljenjem" zbog prstena, ali npr. Gandalf mi je super, o Aragornu da ne pricam, ma svi...
Knjigu nisam citala, malo me plasi, zbog obima, ali jednom hocu!

Ura...novi clanovi...

@Ludica
....nema veze sto nisi procitala knjigu bitno je da si gledala filmove.
Ipak je ovo podforum film.
I kakvi su ti utisci o filmu?
Omiljeni deo,najbolji lik,sta ti se nije svidelo u filmu....
mene je recimo u trecem delu smorio onaj deo.....sta ja to pricam,nije me smorio ni jedan deo...a tebe?

Uskoro (tj. krajem meseca) treba da nabavim sva tri produzena DVD izdanja "Gospodara"!!! Ima li ih neko i vredi li ih imati??? mislim glupo pitanje NORMALNO DA IH TREBA IMATI ali trebaju mi vasi utisci.... Ajde Father pomagaj...mogu da se kladim da si gledao produzena izdanja!

Ja sam gledala sva produzena izdanja i zaista uzivala. Ovo je valjda prvi put da nisam bila razocarana kada sam nakon neke dobre knjige gledala ekranizaciju iste. Od scenarija, izbora glumaca... ma svega...Frodo mi se zaista najmanje svideo od svih Hobita ali boze moj, ne moze bas sve da bude idealno.

Fanatic_Kv:
Uskoro (tj. krajem meseca) treba da nabavim sva tri produzena DVD izdanja "Gospodara"!!! Ima li ih neko i vredi li ih imati??? mislim glupo pitanje NORMALNO DA IH TREBA IMATI ali trebaju mi vasi utisci.... Ajde Father pomagaj...mogu da se kladim da si gledao produzena izdanja![/

Svakako,i slazem se sa tommy treci je najbolji!!!!

Fanatic_Kv:
Ljudi sto se se ucutali????

Niste valjda izgubili sve ambicijeza prelazenje onih sa HP-a!!!! Znam da je nemoguce ali bar da probamo???? ALOOOO????
ma nikad vi nas necete stici...
inace mogao bih i ja da se javim ponekad ovdje,citao sam gospodara prstenova i hobita i svidjeli su mi se mada je gospodar znao da smori ponekad...

Back