Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Inace u seriji me UZASNO nerviralo sto ne mogu da se dogovore oko nekih bitnih stvari! :evil: Jos kada pobegnu iz zarobljenistva, ne mogu da skontaju da treba da odu u kamp, malo se odmore, skupe "ekipu" pa udara nazad, nego odmah... :roll:

Ja sam do sad promenio nekoliko teorija o tome šta mislim da se u stvari dešava, od toga da su svi mrtvi, pa da je ovo neki eksperiment, pa da svi sanjaju..... A sad stvarno nemam blage veze na šta će da ispadne, videćemo u januaru :)

Kako nece poludjeti,sto se sve desavalo sa njima..nevjerovatno koliko je bilo ubistava u citavoj seriji..Koliko su samo Lok,Dzek,Kejt i ostali vidjeli leseva to se nemoze ni prebrojati ......uvjek po epizodi 2 mrtvih u prosjeku:eek: Npr pogine neki njihov blizak prijatelj,oni puste 2,3 suze i to je to:eek:idemo dalje..jedino je Sajidu dugo trebalo da preboli Shenon koliko se secam:heart:,dugo je plakao:sad2:

Kako nece poludjeti,sto se sve desavalo sa njima..nevjerovatno koliko je bilo ubistava u citavoj seriji..Koliko su samo Lok,Dzek,Kejt i ostali vidjeli leseva to se nemoze ni prebrojati ......uvjek po epizodi 2 mrtvih u prosjeku:eek: Npr pogine neki njihov blizak prijatelj,oni puste 2,3 suze i to je to:eek:idemo dalje..jedino je Sajidu dugo trebalo da preboli Shenon koliko se secam:heart:,dugo je plakao:sad2:
neka si ti menE ;) dobrodosao odje,pa sto ce bit...bice! :mrgreen:

Pogledajte intervju sa glumcima! Umro sam od smeha kada je Lok rekao da bi trebalo ici po 2 epizode svaki put, ako film ,jer je tako napeto i povezano i da jako brzo prodje vremen, i da je za vreme gledanja proveravao koliko je vremen jos ostalo do kraja epizode, hahaha! To sam i ja radio. I onda kada vidim da je negde na pola, onda odahnem, imam jos da gledam... :) A cesto samo odjednom winamp pocne iz pocetka da pusta epizodu! I onda shvatim da je vec prosla cela... :eek:

Back