mokS13
Obećava
- Poruka
- 72
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kada pobegnu iz zarobljenistva, ne mogu da skontaju da treba da odu u kamp, malo se odmore, skupe "ekipu" pa udara nazad, nego odmah... ja se jos mislim da li da krenem u takav poduhvat,problem mi je manjak free tajma,ali i to sto sam vec skoro svaku ep.odgledao vise puta,pa bih da zaboravim neke stvari i mozda bih tek tad krenuo from da beginingJa sinoc krenula da gledam sve od pocetka...

PA jesi gledala kraj 5. srijala? Ne samo sto je oziveo nego ima i jedan koji nije oziveo!![]()

PA jesi gledala kraj 5. srijala? Ne samo sto je oziveo nego ima i jedan koji nije oziveo!![]()

ja mislim da svi oni sanjaju,i da su svi ludi,i da su u ludnicu,i da vrse eksperimente nad njima.![]()
![]()

Npr pogine neki njihov blizak prijatelj,oni puste 2,3 suze i to je to
idemo dalje..jedino je Sajidu dugo trebalo da preboli Shenon koliko se secam
,dugo je plakao
neka si ti menEKako nece poludjeti,sto se sve desavalo sa njima..nevjerovatno koliko je bilo ubistava u citavoj seriji..Koliko su samo Lok,Dzek,Kejt i ostali vidjeli leseva to se nemoze ni prebrojati ......uvjek po epizodi 2 mrtvih u prosjekuNpr pogine neki njihov blizak prijatelj,oni puste 2,3 suze i to je to
idemo dalje..jedino je Sajidu dugo trebalo da preboli Shenon koliko se secam
,dugo je plakao
![]()

taman takoneka si ti menEdobrodosao odje,pa sto ce bit...bice!
![]()
A cesto samo odjednom winamp pocne iz pocetka da pusta epizodu! I onda shvatim da je vec prosla cela...