Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uvodna scena kljucna i fantasticna. . . Dualizam igra ponoco glavnu ulogu, i njih dvojica kao Bog i Djavo (mnogo me podsecaju na njih), drze konce u rukama, bore se za nadmoc, i cini mi se da od njih sve zavisi. . . Uvodjenje likova Dzejkoba i Ezava (cini mi se da ste ga tako krstili) na ovaj nacin, poprilicno menja pricu i podize je na visi i za mene mnogo interesantniji nivo. . . Pateticni razlozi Kejt, Dzeka, Dzulijet i ostalih clanova ljubavnog n-tougla za aktiviranje bombe najgluplja stvar u epizodi. . . Da li je ono Dzejkob oziveo Dzona nakon pada, jer je sigurno na to licilo. . . Nadam se da Dzejkob nije mrtav. . . Da jeste bilo bi mi nekako nelogicno, tek smo ga upoznali, voleo bih da se jos sa njim druzimo. . . Na kraju dok je "Blondie", rokala kamenom bombu iz sveg glasa sam navijao da ekspodira. . . Iskreno ja sam veoma zadovoljan finalem, ne ocekujete valjda da ce vam scenaristi dati direktne odgovore sa sve naratorom k'o sto neko rece, da vam sve to potanko objasni. . . Nekako su sve lepo zaokruzili, i dali nam nagovestaj kako ce teci finalna sezona. . . Meni je licno ideja o resenju serije mnogo primamljivija i zanimljivija nakon ove epizode i prikazivanja Dzejkoba i Ezava i cele atmosfere oko i izmedju njih. . .

Poslednja izmena:
Ne mogu da nadjem finale jos uvek :(
A sve sam procitala sta ste pisali
Sto niste stavili u spojler :evil:
Salim se. :)
Lok mi je delovao sumnjivo u 5x15,kao da nije on,i sada vidim stvarno nije.
Ali ubedljivo najgore tek sledi...cekanje 8 meseci.

Ne mogu da nadjem finale jos uvek

Odakle skidas? Ja na torentu nadjem odmah, i veoma brzo skinem. . .

A sve sam procitala sta ste pisali

Ja zato od kad sam video sliku Sajida kako puca u malog Bena ne citam nista ovde pre odgledane epizode. . .

Ali ubedljivo najgore tek sledi...cekanje 8 meseci.

Sama pomisao na to nakon ovakvog finala mi je strasna. . . Do sada nikad nisam pravio pauze jer sam poceo nedavno da pratim seriju, pa sam gledao epizodu za epizodom. . .

Odakle skidas? Ja na torentu nadjem odmah, i veoma brzo skinem. . .

Ne radi mi torent,skidam sa dc-a,ali oni kasne nedelju dana,okacice tek sledece nedelje,nema veze.

Sama pomisao na to nakon ovakvog finala mi je strasna. . . Do sada nikad nisam pravio pauze jer sam poceo nedavno da pratim seriju, pa sam gledao epizodu za epizodom
Tako sam ja u cugu odgledala 4 sezone,taman kad je stratovala 5-ta.
Sad je bas bezveze,pozaboravljacu sve.
Moracu opet ispocetka tamo oko NG :)

Ne radi mi torent,skidam sa dc-a,ali oni kasne nedelju dana,okacice tek sledece nedelje,nema veze.

Tako sam ja u cugu odgledala 4 sezone,taman kad je stratovala 5-ta.
Sad je bas bezveze,pozaboravljacu sve.
Moracu opet ispocetka tamo oko NG :)
rapidhare,megaupload,netload (2 linka od po 400 & 300 mb-a,),megashare???pusti p2p,ja sam odavno odustao od toga,kad ne mogu max brzinu izvuc,onda djavo popio,vrati se par strana nazad diskutovali smo bas o tome,i ostavljeni su ti linkovi za par odlicnih foruma,meni licno najbolji:warez-bb.org ;)
@Chkowu
svaka cast za post :worth: dijelimo slicno misljenje.

Pronasao sam na sajtu LOST scenu koja nije ubacena u nekoj ranijoj epizodi.

Naziv klipa je "Room 23".
http://abc.go.com/primetime/lost/missingpieces/index?pn=index
mrzi me da klikam na link,ali ja mislim da je to onaj klip u sklopu lost missing pieces,dje juliet upozorava bena da je volt bas poseban,i onda prikazuju scenu sa mrtvim 'ticurinama,isn't it???

nego,jedno pitanje:
ricard kaze dzeku da je posjetio loka 3 puta,prvi put-rodjenje,2-gi put-kad mu je postavio one predmete na sto,treci put-???
ne mogu se sjetit trika nema.

mrzi me da klikam na link,ali ja mislim da je to onaj klip u sklopu lost missing pieces,dje juliet upozorava bena da je volt bas poseban,i onda prikazuju scenu sa mrtvim 'ticurinama,isn't it???

nego,jedno pitanje:
ricard kaze dzeku da je posjetio loka 3 puta,prvi put-rodjenje,2-gi put-kad mu je postavio one predmete na sto,treci put-???
Da,da.

nego,jedno pitanje:
U istoj epizodi, vec je tinejdzer bio i imao bubuljice, maltretirali ga u skoli...

Inace, za mene bi najvece razocarenje bilo da ova glupost s bombom uspe i da resetuju sve dogadjaje u predhodnih nekoliko godina. Ne verujem da ce to uraditi, tako bi pljunuli sami sebi u lice i svu dosadasnju pricu ucinili besmislenom... Uostalom, moramo nesto gledati i u 6. sezoni.

Poslednja izmena:
hej drugari, jedno pitanje
Poslednja epizoda koju sam gledao je 5-06 i posle toga sam izgubio volju da pratim Lost.
Zanima me da li da čekam da se serija završi pa da u cugu podledam (što znači da čekam još godinu dana a da ove epizode bacim u arhivu) ili da pogledam ovo što je do sada izašlo pa da se patim 8 meseci do početka nove sezone
Napominjem da nisam oduševljen nešto posebno prvim epizodama pete sezone, odnosno serija je po meni malo gubila kurs

hej drugari, jedno pitanje
Poslednja epizoda koju sam gledao je 5-06 i posle toga sam izgubio volju da pratim Lost.
Zanima me da li da čekam da se serija završi pa da u cugu podledam (što znači da čekam još godinu dana a da ove epizode bacim u arhivu) ili da pogledam ovo što je do sada izašlo pa da se patim 8 meseci do početka nove sezone
Napominjem da nisam oduševljen nešto posebno prvim epizodama pete sezone, odnosno serija je po meni malo gubila kurs

Ne ne ne! Ne smes ovde reci da nisi odusevljen novim epizodama i da serija gubi kurs, odmah ces nastradati... Probao ja jednom, veruj mi. Od tad samo hvalim seriju, ko majka sina debila :D

Salu na stranu, to moras sam odluciti, ako su izgubio interesovanje za seriju verovatno ti nece biti problem cekati novu sezonu, bar ne kao nama zakletim fanovima. Naravno, kao i svih predhodnih godina, kraj sezone je vrlo nedorecen i natera te da bar malo lupas glavu pitanjima sta ce biti dalje.
Ja licno ne bi izdrzao i pogledao bi odmah.

U istoj epizodi, vec je tinejdzer bio i imao bubuljice, maltretirali ga u skoli...

Inace, za mene bi najvece razocarenje bilo da ova glupost s bombom uspe i da resetuju sve dogadjaje u predhodnih nekoliko godina. Ne verujem da ce to uraditi, tako bi pljunuli sami sebi u lice i svu dosadasnju pricu ucinili besmislenom... Uostalom, moramo nesto gledati i u 6. sezoni.
cek,cek,pa to nije prikazano ja mislim???sjecam se scene kad je onaj profesor pricao sa njim,ali ne i da je on direktno kontaktirao loka.
btw,pogledajte na koju su stranu na temi Lost stigli clanovi foruma sa kojeg redovno kupimo titlove za serije (hvala im dje culi i ne culi ;) ) :
http://www.prijevodi-online.org/smf/index.php?topic=9.1605
vrh!:mrgreen:

Dobro finale za konfuznu sezonu :) Mislim da je Dzek pokazao da je jaci i od Svarcija i Stalonea,jer ni oni ne pobiju toliko ljudi za ceo film,kao sto je Dzek za jednu epizodu("Metak me nece,metak mene nece...").Elem,moje misljenje je da ce se ova ekipa iz '70-ih,vratiti u sadasnjost,tj.kod San,Frenka,Bena,Loka i ekipe.Oni su tu da bi spasli ostrvo,valjda.To mi je nekako najlogicniji nastavak.Sto se Loka tice, jasno je,da je "sadasnji Lok",onaj tip sa pocetka epizode,odnosno Dzejkobov suparnik,tj."Dimko",tj.Dzekov cale itd.(to se vidi iz razgovora Dzejkoba i Loka,tj.pominjanja one "rupe" sa pocetka epizode).Fora je izgleda,da svaki les koji dopadne ostrva,postaje potencijalni "Dimko".Nadam se da ce 6.sezona da otkrije,kako je Dzejkob dospeo na ostrvo.Ocigledno je takodje,da je on uticao na to da se Oceanic srusi na ostrvo.Izgleda da taj rat na ostrvu,o kom je Vidmor govorio,sukob izmedju Dzejkoba,tj.njegovih sledbenika i ovog drugog lika sa pocetka epizode,tj."Dimka".Ovo finale ostavlja dosta kljucnih pitanja otvorenim i zaista ce biti tesko cekati sledecu sezonu,dogodine.

Poslednja izmena:
Dobro finale za konfuznu sezonu :) Mislim da je Dzek pokazao da je jaci i od Svarcija i Stalonea,jer ni oni ne pobiju toliko ljudi za ceo film,kao sto je Dzek za jednu epizodu("Metak me nece,metak mene nece...").Elem,moje misljenje je da ce se ova ekipa iz '70-ih,vratiti u sadasnjost,tj.kod San,Frenka,Bena,Loka i ekipe.Oni su tu da bi spasli ostrvo,valjda.To mi je nekako najlogicniji nastavak.Sto se Loka tice, jasno je,da je "sadasnji Lok",onaj tip sa pocetka epizode,odnosno Dzejkobov suparnik,tj."Dimko",tj.Dzekov cale itd.(to se vidi iz razgovora Dzejkoba i Loka,tj.pominjanja one "rupe" sa pocetka epizode).Fora je izgleda,da svaki les koji dopadne ostrva,postaje potencijalni "Dimko".Nadam se da ce 6.sezona da otkrije,kako je Dzejkob dospeo na ostrvo.Ocigledno je takodje,da je on uticao na to da se Oceanic srusi na ostrvo.Izgleda da taj rat na ostrvu,o kom je Vidmor govorio,sukob izmedju Dzejkoba,tj.njegovih sledbenika i ovog drugog lika sa pocetka epizode,tj."Dimka".Ovo finale ostavlja dosta kljucnih pitanja otvorenim i zaista ce biti tesko cekati sledecu sezonu,dogodine.

mislim da nisu samo lesevi u pitanju... Ako se ne varam i Walt se prikazivao a bio je ziv, jedino ako to nije bio dimko u Waltovoj kozi...:ok:

mene zanima kako je moguce da dharma radi godinama tu na ostrvu i da ne sazna ni za jacoba ni za dimka :roll:

mislim da nisu samo lesevi u pitanju... Ako se ne varam i Walt se prikazivao a bio je ziv, jedino ako to nije bio dimko u Waltovoj kozi...:ok:

mene zanima kako je moguce da dharma radi godinama tu na ostrvu i da ne sazna ni za jacoba ni za dimka :roll:

hm,to ni meni nije jasno.

finale je po meni fenomenalno,ima dosta smesnih trenutaka.npr. kad svi cekaju da bomba eksplodira i sojer kaze-ovo mi ne lici na L.A. :worth::D

ja mislim da je pogrijesno stavljat u isti kos smokey-a i esau-a,i da ovaj prvi nije uzimao oblike volta,kristijana,crnoga konja,aleks...nego ovaj drugi,ja sam mislio suprotno dok nijesam vidjeo finale,e sad da li su u kakvoj vezi njih dvoje,to ne znam,vjerovatno jesu,cudno mi je bilo nepojavljivanje smokey-a kad ga je ben prizvao u dead is dead,i pojavljivanje aleks neposredno poslije sudjenja benu u podzemlju hrama,i to moze bit cvrsti dokaz da je dimko zapravo esau ili esau dimko :mrgreen: ,ali posto je ovo ipak lost,i kad ste god sigurni u nesto,vazda ispane drugacije,totalno nezamislivo,sokantno,evo samo ovaj zadnji primjer sa lokom,svi smo bili ubijedjeni da je vaskrsao,a sto bi na kraj???ko je mogao prije finale 5-te sezone da zamisli onakav scenario?ja sam pominjao par strana nazad da ce nam sibnut takav cliffhanger na kraju da cemo samo patit do pocetka 6-te sezone,i tako i bi,a ne smijem ni pomislit sta ce bit na kraju serije uopste...:eek:

Ako su uspeli da sprece incident nekako, mislim ako je onaj bljesak to. Onda:

- Lok nece poginuti.
- Jacob nece biti mrtav. [ubio ga je locke - ne bukvalno ali razumete sta pricam]
itd itd... :D zamislite tog fail-a Dimka, taman se potrudio i sve i ovi s*ebu vreme i slete u LA hehehe

Ako su uspeli da sprece incident nekako, mislim ako je onaj bljesak to. Onda:

- Lok nece poginuti.
- Jacob nece biti mrtav. [ubio ga je locke - ne bukvalno ali razumete sta pricam]
itd itd... :D zamislite tog fail-a Dimka, taman se potrudio i sve i ovi s*ebu vreme i slete u LA hehehe
mislim da je sve jasno kad je miles rekao to sto je rekao prije nego je rambo neurohirurg krenuo do gradilista,da je incident bio ispustanje nuklearke,i da su ga oni izazvali,da sami incident nije samo oslobadjanje elektromagnetne anomalije,a sto se ovoga drugoga tice,pa ne znam bro' ono sa jacobom i lokom je sadasnjost,nesto sto je tek pocelo da se desava,i sto ce se ustvari desavati,sto bi citavo finale bilo u vezi jacoba i tog dogadjaja sa lokom,ako ce se to ponistit???mislim,bezveze stvarno,jacob je sa razlogom isao da posjeti lost-ase i sa razlogom ih je i dodirnuo,i da se ono 'they're coming' odnosi bas na njih,meni je to logicno,ocigledno...:p ,postoji na tjubu teaser/trailer poslije zavrsetka finala,kad najavljuju zavrsnu sezonu,i kad odjednom u kadar upada necije oko,kao na pocetku serije,tj,prve sezone,neki su to odmah prokomentarisali kao:RESET!dok ja mislim da je u pitanju prebacaj lostica u buducnost,tj.u vrijeme poslije ubijanja jacoba.ne znam kako se god okrene,ako bude reseta,bice to po meni preglupo,ali opet...no way... :mrgreen:

mislim da je sve jasno kad je miles rekao to sto je rekao prije nego je rambo neurohirurg krenuo do gradilista,da je incident bio ispustanje nuklearke,i da su ga oni izazvali,da sami incident nije samo oslobadjanje elektromagnetne anomalije,a sto se ovoga drugoga tice,pa ne znam bro' ono sa jacobom i lokom je sadasnjost,nesto sto je tek pocelo da se desava,i sto ce se ustvari desavati,sto bi citavo finale bilo u vezi jacoba i tog dogadjaja sa lokom,ako ce se to ponistit???mislim,bezveze stvarno,jacob je sa razlogom isao da posjeti lost-ase i sa razlogom ih je i dodirnuo,i da se ono 'they're coming' odnosi bas na njih,meni je to logicno,ocigledno...:p ,postoji na tjubu teaser/trailer poslije zavrsetka finala,kad najavljuju zavrsnu sezonu,i kad odjednom u kadar upada necije oko,kao na pocetku serije,tj,prve sezone,neki su to odmah prokomentarisali kao:RESET!dok ja mislim da je u pitanju prebacaj lostica u buducnost,tj.u vrijeme poslije ubijanja jacoba.ne znam kako se god okrene,ako bude reseta,bice to po meni preglupo,ali opet...no way... :mrgreen:

Ma okej ali zar ti nije u lost fazonu to da Jacoba ubiju a zatim se ponisti :D Sto se tice Miles-a ne verujem da je tacno to za incident iz prostog razloga sto su simptomi pre bombe isti onima u hatchu sa pocetka serije, znaci magnetna energija koja kupi metal... i onda su oni bacili bombu, znaci ako je eksplodirala mozda je ispravila buducnost;)

Back