Chkowu
Zainteresovan član
- Poruka
- 107
Uvodna scena kljucna i fantasticna. . . Dualizam igra ponoco glavnu ulogu, i njih dvojica kao Bog i Djavo (mnogo me podsecaju na njih), drze konce u rukama, bore se za nadmoc, i cini mi se da od njih sve zavisi. . . Uvodjenje likova Dzejkoba i Ezava (cini mi se da ste ga tako krstili) na ovaj nacin, poprilicno menja pricu i podize je na visi i za mene mnogo interesantniji nivo. . . Pateticni razlozi Kejt, Dzeka, Dzulijet i ostalih clanova ljubavnog n-tougla za aktiviranje bombe najgluplja stvar u epizodi. . . Da li je ono Dzejkob oziveo Dzona nakon pada, jer je sigurno na to licilo. . . Nadam se da Dzejkob nije mrtav. . . Da jeste bilo bi mi nekako nelogicno, tek smo ga upoznali, voleo bih da se jos sa njim druzimo. . . Na kraju dok je "Blondie", rokala kamenom bombu iz sveg glasa sam navijao da ekspodira. . . Iskreno ja sam veoma zadovoljan finalem, ne ocekujete valjda da ce vam scenaristi dati direktne odgovore sa sve naratorom k'o sto neko rece, da vam sve to potanko objasni. . . Nekako su sve lepo zaokruzili, i dali nam nagovestaj kako ce teci finalna sezona. . . Meni je licno ideja o resenju serije mnogo primamljivija i zanimljivija nakon ove epizode i prikazivanja Dzejkoba i Ezava i cele atmosfere oko i izmedju njih. . .
Poslednja izmena:

dijelimo slicno misljenje.

,postoji na tjubu teaser/trailer poslije zavrsetka finala,kad najavljuju zavrsnu sezonu,i kad odjednom u kadar upada necije oko,kao na pocetku serije,tj,prve sezone,neki su to odmah prokomentarisali kao:RESET!dok ja mislim da je u pitanju prebacaj lostica u buducnost,tj.u vrijeme poslije ubijanja jacoba.ne znam kako se god okrene,ako bude reseta,bice to po meni preglupo,ali opet...no way...