evo ga Ricard u filmu "Spavaci"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo dobila si bonu shto si uochila ovaj paradoks.![]()
To sam upravo hteo da napishem u chetvrtak odmah posle epizode, ali sam bio banovan. Kao dokaz sam citirao moj post #3239.
Ja i u realnom zhivotu verujem u sudbinu, ne mislim da je neko ili neshto nam zacrtalo sudbinu, vec to direktno proizlazi iz uzrochno-posledichnih veza. Shto se tiche ove rechenice Gospodje Hoking, Danijelove majke, moguce je da ona ne zna shta ce se desiti poshto ostaje mogucnost da njen sin promeni proshlost i buducnost. Mislim da ce oni ici upravo na to da ce se promeniti buducnost, odnosno da se nece desiti pad Oceanic 815. Shesta sezona, dakle, nece uopshte imati veze sa Ostrvom vec se pratiti zhivote putnika sa tog leta nakon normalnog sletanja u Los Andjeles.
![]()
![]()

google,imdb??? ma ti se za*ebavas sa nama 
ma ok je to,vidjeo sam ja smajlije@smells like carrots, Skeeter
Zbog pomenutog paradoksa, nebi trebalo da se desi kako sam naveo, ali sam naveo kao jednu mogucnost i u spoileru sam stavio shta mislim o toj opciji, ali evo opet:![]()
![]()
![]()
da,kao na kraju 4-te sezone...a nista nije vodilo ka tome,evo vidjecete da cemo ostat u soku na kraju i ove sezone i na kraju serije uopste,ne gubim vjeru u ovaj tv souGarant ce na kraju 5. sezone biti TAKAV preokret ili zaplet da cemo izgoreti od zelje dok budemo cekali 6. sezonu.....![]()

pa ne komentarisemo mi odje po vas dan,nemoj tako...eeeeeeeeeeeh...pratim ja ovu seriju od pochetka, i gledam trailere......
nekada sam i ja ovde po ceo dan komentarisala........ali ljudiiiiiii, nemam vremena...sednem 20min dnevno za komp, i treba sve postici, obici i tako to...a najradije bih ovde komentarisala epizode, jer je, kao shto svi znamo, lost serija.....................serija i po...
elem, ne svidja mi se ideja da se Jack vrati na "presto", nekako je izgubio takvu...kako da kazhem...neam pojma...)))
PS: jel verujete da mi ova slika stoji na wallpaper-u godinu dana
http://www.theliborios.es/wp-content/uploads/2009/01/lost_wallpaper_1024x768.jpg

da,kao na kraju 4-te sezone...a nista nije vodilo ka tome,evo vidjecete da cemo ostat u soku na kraju i ove sezone i na kraju serije uopste,ne gubim vjeru u ovaj tv sou![]()
Da ne mislis na kraj 3. sezone?Pa na kraju 4. i nije bio neki preokret...Da ne mislis na kraj 3. sezone?

A to.. pa meni to valjda nije bio takav sok kao finale 3.sezone, posto su vec ranije bili otvoreno uveli putovanje kroz vreme.da, i ja mislim da se to odnosi na pomeranje Ostrva, a to nije beznačajan događaj, već naprotiv...![]()
a da, Kendall u Aliasu...eeeee eno ga Locke na rts2!!!!!!!![]()
A to.. pa meni to valjda nije bio takav sok kao finale 3.sezone, posto su vec ranije bili otvoreno uveli putovanje kroz vreme.
pomjeranje ostrva i lok u kovcegu je za mene bio sok,ono,otvorenih usta sam ostao nekih 5 minuta poslije zavrsetka sezone,plus nijesam citao spojlere kao za prve 2-je sezone,a kraj trece...pa ne znam,svakako mi je kraj 4-te ostao bas sokantan.Pa na kraju 4. i nije bio neki preokret...Da ne mislis na kraj 3. sezone?
Hm, pa to za Loka je bilo lako pogoditi posle finale 3. sezone... a plus mi je spojlirano neko pre nego sto sam videla finale 4. sezone...pomjeranje ostrva i lok u kovcegu je za mene bio sok,ono,otvorenih usta sam ostao nekih 5 minuta poslije zavrsetka sezone,plus nijesam citao spojlere kao za prve 2-je sezone,a kraj trece...pa ne znam,svakako mi je kraj 4-te ostao bas sokantan.
) Ali one glavne svakako hoće (Ostrvo, Dimko, Jacob itd...)lako!?a neka,vidjela si odma' u onaj izguzvani papir sto je dzekonja onako nagrdjen od svega,stiskao,i izvalila ili pretpostavila da je bas lok bio tamo (necu ni pominjat dje) i ama bas nimalo se iznenadila kad si vidjela kraj sezone!?mada si i sama rekla:Hm, pa to za Loka je bilo lako pogoditi posle finale 3. sezone... a plus mi je spojlirano neko pre nego sto sam videla finale 4. sezone...ali i da nije, nije bilo bas mnogo opcija koje su imale smisla, sem Loka.
Pretpostavila sam da bi lako mogao da bude on mnogo pre nego što mi je to spojlirano neko vreme pre finala 4. sezone. Jednostavno nije bilo baš mnogo kandidata - Lok, Ben, eventualno Majkl, ali nekako nije mi baš delovalo uverljivo da bi Majkl imao tako veliku ulogu u priči, a nije mi baš bilo 100% uverljivo da bi se Džek pod bilo kojim okolnostima onako potresao zbog Benove smrti (bar u onom trenutku kad sam gledala, na kraju 3. sezone).lako!?a neka,vidjela si odma' u onaj izguzvani papir sto je dzekonja onako nagrdjen od svega,stiskao,i izvalila ili pretpostavila da je bas lok bio tamo (necu ni pominjat dje) i ama bas nimalo se iznenadila kad si vidjela kraj sezone!?mada si i sama rekla:
'a plus mi je spojlirano neko pre nego sto sam videla finale 4.sezone'
nemoj me nesto pogrijesno shvatit,ali ti ces onda lagano izvalit i finale same serije kad ti vec sa spojlerima finale 4-te sezone nije bilo ama bas nimalo iznenadjujuce.
samo mi objasni,ako ti nije tesko,kako si izvalila da ce bas lok bit tamo.
meni,bez obzira na sve te hintove,nikako na um nije palo da ce se desit bas ono sto se desilo na kraju 4-te sezone pa me nazovi glupim ili kako vec 'oces...
ponavljam,necu se uvrijedit,ama bas nimalo,vjeruj mi...
ako finale 5-te bude bar priblizno dobro kao finale 4-te,bicu prezadovoljan.
laka vi noj..![]()