Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Vidim da ovde ima pravih fanova losta,bas mi je drago:)
Eto,da prvo priznam da sam tek pocela da je pratim kada je u USA bio kraj 3 sezone:)
Ali stvarno je meni najbolja od svih(pored x files-a)

i jos nesto:
http://www.imdb.com/name/nm0001612/
po meni on se nikako ne uklapa u profil glumca za lost...[

Posto sam jedno vreme pratila spilere i http://spoilerslost.blogspot.com/, pa sam zatim ustanovila da mi je ipak "bolje" bez istih:),za ovo sam se bas iznenadila.........Jel ima neko jos infa o tome(naravno samo o tome:D)?

Vidim da ovde ima pravih fanova losta,bas mi je drago:)
Eto,da prvo priznam da sam tek pocela da je pratim kada je u USA bio kraj 3 sezone:)
Ali stvarno je meni najbolja od svih(pored x files-a)

Posto sam jedno vreme pratila spilere i http://spoilerslost.blogspot.com/, pa sam zatim ustanovila da mi je ipak "bolje" bez istih:),za ovo sam se bas iznenadila.........Jel ima neko jos infa o tome(naravno samo o tome:D)?

:kpozdrav:

Ne verujem da će se Matthew Perry pojavljivati u finalu pete sezone, pročitala sam na više mesta da je to demantovano. On jeste izjavio da je veliki fan serije i da bi voleo da ima ulogu u njoj, pa je ta glasina verovatno smišljena na osnovu toga...

upravo odgledah prilog na avali o lostu, gde kaze da su neki glumci (valjda samo kejt i ben) bili negde na promovisanju serije pa malo pricali o svojim likovima i tako to i na kraju najinteresantnija za mene vest je sledeca kazu da je jedno sigurno a to je da su producenti resili da sve nedoumice gledalaca razrese u celovecernjem filmu

upravo odgledah prilog na avali o lostu, gde kaze da su neki glumci (valjda samo kejt i ben) bili negde na promovisanju serije pa malo pricali o svojim likovima i tako to i na kraju najinteresantnija za mene vest je sledeca kazu da je jedno sigurno a to je da su producenti resili da sve nedoumice gledalaca razrese u celovecernjem filmu

:dontunderstand:
Film?Kakav film?
Ako misliš na film koji bi eventualno usledio nakon završetka šeste sezone kao zaključak, ta ideja je više puta odbačena upravo od producenata.

znam ja za to !! ali ne znam na sta su oni mislili kad su to rekli. mislim da je prilog isao u onoj emisij milica na kvadrat ! odakle njima ta informacija i da li su na to mislili ili sta, ali tako je receno pa me naravno zaintrigiralo

The Variabl
kakva epizoda.....kakva epizoda..
ne znam da li i vi osecate blagu jezu koja pocinje
kada epizodu stavite na skidanje...
a zavrsava drhtavicom..kada palite da pogledate...
ybt..ovo je bolest :lol:
epizoda je Danielscentricna..
necu mnogo da tupim osim ovoga...:roll::lol:
Iz Vidmorovih usta smo saznali da je postavka olupine..ipak njegova
znaci tu vise nema ni tren sumnje..
Daniel je rekao dr Changu da je dosao iz buducnosti
i da je Miles njegov sin..
pokusavajuci mu time objasniti kako to da on
unapred zna dogadjaje koji tek predhode...
to jest ono sto ce se za 6 sati dogoditi u stanici "Swan"...
a dogadja se incident..zbog kojeg je kasnije napravljen otvor,
kao mera predostroznosti od buducih incidenata..
a u kome ce se pritiskom na dugme zadrzavati ta energija
onda sledi i objasnjenje kako se ipak daje mogucnost da ljudi sami
biraju i stvaraju svoju sudbinu..
njihov to jest njegov (Danielov) plan je da aktiviraju Jughead i sa time sprece
oslobadjanje energije to jest incident
(to mu nisam bas najbolje razumela..cekam prevod pa cu opet pogledati:rumenko:)
pa samim tim nece biti potrebno kasnije praviti otvor koji je opet bio krivac
pada oceanic 815..
tako ce promeniti sudbinu svih njih..
pa malo puskaranja..
Sawyer i Juliet zarobljeni..
Daniel, Jacke i Kate krenuli u "Hostile" kamp
da nadju Faradejovu mamu, jer samo im ona moze pomoci..
Daniel je malo zaplasivao Charlotte..
pa ondak...Vidmor je Danielov tata :eek:..
ahaa..
pa Elois ga je poslala na ostrvo..
a znala je da ce ga bas ona na ostrvu ubiti :eek::eek:..

Poslednja izmena:
on unapred zna dogadjaje koji tek predhode...
to jest ono sto ce se za 6 sati dogoditi u stanici "Swan"...
a dogadja se incident..zbog kojeg je kasnije napravljen otvor,
kao mera predostroznosti od buducih incidenata..
a u kome ce se pritiskom na dugme zadrzavati ta energija
onda sledi i objasnjenje kako se ipak daje mogucnost da ljudi sami
biraju i stvaraju svoju sudbinu..
njihov to jest njegov (Danielov) plan je da aktiviraju Jughead i sa time sprece
oslobadjanje energije to jest incident
(to mu nisam bas najbolje razumela..cekam prevod pa cu opet pogledati:rumenko:)
pa samim tim nece biti potrebno kasnije praviti otvor koji je opet bio krivac
pada oceanic 815..
tako ce promeniti sudbinu svih njih..
pa malo puskaranja..

Eh... ***.

Njegov plan je da aktivirajući bombu uništi sve na ostrvu koliko sam ja razumeo. Naravno, ostrvo bi i dalje postojalo, ali bez The Hatcha i ostalih stanica. Svi koji bi se zatekli tamo bi bili mrtvi... Zato je Charlotte trabala da ode sa ostrva kao i Eloise (nemam pojma kako) pre nego što bi se to desilo i oni bi ostali živi, a Daniel i Charlotte bi takođe ostali živi, ne bi umrli na ostrvu. Jack, Kate, Juliet i ostali bi živeli nekim normalnim životom i nikada ne bi saznali za ostrvo.
Eloise ga je poslala sa nekim baš dobrim razlogom na ostrvo što znači da će njegovo pojavljivanje u Dharma vremenu biti od velike važnosti za dalji tok događaja.
Hurley, Miles i Jin su tu, verovatno će oni izvući Julet i Sawyera, onda "back to square one".

Dobra epizoda, ali bi bilo zanimljivo da je Richard bio upucan. Baš me zanima šta bi se desilo.
Zanimljiv bi to bio kraj serije, sve poništiti detoniranjem Jugheada.

Eh... ***.

Njegov plan je da aktivirajući bombu uništi sve na ostrvu koliko sam ja razumeo. Naravno, ostrvo bi i dalje postojalo, ali bez The Hatcha i ostalih stanica. Svi koji bi se zatekli tamo bi bili mrtvi... Zato je Charlotte trabala da ode sa ostrva kao i Eloise (nemam pojma kako) pre nego što bi se to desilo i oni bi ostali živi, a Daniel i Charlotte bi takođe ostali živi, ne bi umrli na ostrvu. Jack, Kate, Juliet i ostali bi živeli nekim normalnim životom i nikada ne bi saznali za ostrvo.
Eloise ga je poslala sa nekim baš dobrim razlogom na ostrvo što znači da će njegovo pojavljivanje u Dharma vremenu biti od velike važnosti za dalji tok događaja.
Hurley, Miles i Jin su tu, verovatno će oni izvući Julet i Sawyera, onda "back to square one".

Dobra epizoda, ali bi bilo zanimljivo da je Richard bio upucan. Baš me zanima šta bi se desilo.
Zanimljiv bi to bio kraj serije, sve poništiti detoniranjem Jugheada.
Pa sve i da je moguce ponistiti sve sto se desilo - u sta uopste ne verujem - zar bi oni svi zaista zeleli da to poniste? Pa ti tzv. "normalni zivoti" koji su ziveli pre pada aviona su u stvari uglavnom bili jadni, ocajni i isprazni, kao sto to dobro znamo na osnovu onih flesbekova. Da nije bilo pada aviona, niko od njih se ne bi promenio, saznao nista o sebi, Sawyer bi jos bio prevarant, Kate bi bezala od zakona, Jin bi radio za Mr Paika i on i Sun bi bili nesrecni, itd.... i oni se svi uopste ne bi poznavali. Jack, Sawyer, Kate, Juliet, Hurley, Jin, Sun itd. - svi bi bili stranci jedni drugima. Nekoliko kljucnih godina njihovih zivota bilo bi izbrisano. Zar bi oni to zaista zeleli? To mi je tesko da poverujem. :confused:

A zanima me, gde je Daniel bio za one 3 godine i sta je radio?

Pa sve i da je moguce ponistiti sve sto se desilo - u sta uopste ne verujem - zar bi oni svi zaista zeleli da to poniste? Pa ti tzv. "normalni zivoti" koji su ziveli pre pada aviona su u stvari uglavnom bili jadni, ocajni i isprazni, kao sto to dobro znamo na osnovu onih flesbekova. Da nije bilo pada aviona, niko od njih se ne bi promenio, saznao nista o sebi, Sawyer bi jos bio prevarant, Kate bi bezala od zakona, Jin bi radio za Mr Paika i on i Sun bi bili nesrecni, itd.... i oni se svi uopste ne bi poznavali. Jack, Sawyer, Kate, Juliet, Hurley, Jin, Sun itd. - svi bi bili stranci jedni drugima. Nekoliko kljucnih godina njihovih zivota bilo bi izbrisano. Zar bi oni to zaista zeleli? To mi je tesko da poverujem. :confused:

verovatno neke kljucne stvari koje ce biti vazne u predstojecim epizodama..
inace ja ne vidim svrhu onolikog usredsredjivanja Daniela na nauku
od strane njegove majke..
na kraju krajeva..odakle njemu informacije o predstojecem incidentu..
a dok je cekao dr Changa..rekao je..tacno na vreme..
bice da je on nekako znao u napred neka kretanja i desavanja...i to u minut
meni nije jasno kako je Eloise znala da ce ubiti sina..
(a znao je Vidmore cim je rekao..on je BIO i moj sin...)
ako oni u sadasnjosti imaju zakasnelo secanje
koje nastaje u trenutku
kada se to nesto upravo desi na ostrvu...
ili je to zakasnelo secanje imalo veze jedino u Dezmondovom slucaju...

Poslednja izmena:
verovatno neke kljucne stvari koje ce biti vazne u predstojecim epizodama..
inace ja ne vidim svrhu onolikog usredsredjivanja Daniela na nauku
od strane njegove majke..
na kraju krajeva..odakle njemu informacije o predstojecem incidentu..
a dok je cekao dr Changa..rekao je..tacno na vreme..
bice da je on nekako znao u napred neka kretanja i desavanja...i to u minut
meni nije jasno kako je Eloise znala da ce ubiti sina..
(a znao je Vidmore cim je rekao..on je BIO i moj sin...)
ako oni u sadasnjosti imaju zakasnelo secanje
koje nastaje u trenutku
kada se to nesto upravo desi na ostrvu...
ili je to zakasnelo secanje imalo veze jedino u Dezmondovom slucaju...
Nemaju zakasnelo secanje. Normalno se secaju onog sto se desilo u njihovoj proslosti. Richard je tako i znao ko je Locke i otisao da vidi njegovo rodjenje 1956, bas kao sto mu je Locke rekao 1954, i zatim pokusao da ga regrutuje i sve to, i bas zato su on i Othersi cekali Loka svo vreme. Takodje se (1977) secao da je vec ranije video Daniela (1954).
A Charlotte se secala susreta sa Danielom iz detinjstva.

Jedino Desmond ima "zakasnela" secanje - Daniel je rekao da je Desmond "poseban" (verovatno kao posledica onog sto mu se desilo u Swanu kad je okrenuo kljuc)... mozda on jedini moze da izmeni tok dogadjaja... ako je to zaista moguce...:think:

A kako Daniel zna o incidentu - ne znamo sta se desavalo za one 3 godine koliko je odsustvovao (1974-1977). Mozda se sreo sa jos nekim putnicima kroz vreme, ili je i sam jos malo putovao kroz vreme... tek, dosao je do nekih informacija...

kasno jutros ;) sam odgledao ep.i ono...odlicna!pogotovo zadnjih 10 i nesto minuta,eto,poslije sve one faradejeve price 'sta se desilo desilo se' dodje on do zakljucka da moze promijenit buducnost,i sprijecit pad o.815,i da svi slete u la,i to je to!?mislim,nece valjda!?aman nece!?:dash: :dash: kako bi to preglupo bilo!ipak,ja mislim da ce do incidenta ipak doc,a pokazatelj je i upucani faradej,koji naravno,kao i svi na ajlendu vjerovatno nece poc u raj/pakao.da ne komentarisem dalje,sve je receno,a i mrzi me da pisem,ovo su mi neki najbitniji utisci,e jes,kako sam se prepao za ricarda sto je to,kad sam cuo pucanj i vidjeo mu facu pomislih...srecom faradej nastrada,sto ne znaci da mi ga nije zao,ali ricard je ipak ricard! :D

mene zanima jedno zasto mlada eloise kada treba da dobije svog sina (sto se verovatno desava van ostrva ali nije ni bitno) daje njemu ime bas daniel ?! kada zna da je upucala jednog decka koji joj je rekao da je njen sin i da se zove daniel. ja bih bas iz principa onda dao neko drugo ime.

mene zanima jedno zasto mlada eloise kada treba da dobije svog sina (sto se verovatno desava van ostrva ali nije ni bitno) daje njemu ime bas daniel ?! kada zna da je upucala jednog decka koji joj je rekao da je njen sin i da se zove daniel. ja bih bas iz principa onda dao neko drugo ime.
Daniel je vec bio rodjen, verovatno na ostrvu. Ovo se desilo 1977... ne mislis da je valjda Daniel mladji od 27 godina?! A bio je vec doktor i profesor na Oksfordu 1996! Jesu rekli da je bio najmladji doktor ikada u Oksfordu, ali ipak, da to postane pre svoje 19. godine... e to je vec smesno... :hahaha:

Misliš da je nemoguće da neko može se pojavi u Dharmaville i poubija što više ljudi uključujući Changa i još neke koji bi trebali da budu živi kasnije? I to neko ko bi takođe trebao da bude živ kasnije? Ili da neko raznese nešto i pobije gomilu ljudi? Ja mislim da je moguće. Neće ga baš strefiti infarkt samo zato što je hteo da promeni budućnost. Ili ljudi koji treba da ostanu živi do neke tačke, da se ubiju ili poginu ili budu npr. bačeni sa litice, misliš da bi preživeli svaki pokušaj (samo)ubistva? Ili još gore, da znaju da će biti živi, onda će ispasti da će biti besmrtni do neke tačke svog života i da mogu da rade sve što požele i neće završti mrtvi? Daniel reče da niko od njih nije besmrtan. Kao što Daniel reče, ljudi su The Variables. Oni imaju moć izbora, mogu da razmisle pre svake odluke koju donesu, a ako znaju da će ubistvo nekoga ili u ovom slučaju aktiviranje Jugheada promeniti budućnost (a aktiviranje Jugheada se definitivno nije desilo pre, bar ne na ostrvu), a oni to žele, ne vidim problem u ostvarivanju cilja, kakva će ih to sila sprečiti da urade tako nešto? Kao što vidiš u sneak peaku za sledeću epizodu, Jack i Kate prate ono što piše u Danielovoj knjizi što znači da ipak nisu za život u kakvom trenutno žive. A što se tiče života da se avion nije srušio avion, koliko bi ljudi ostalo živo iako bi par njih nastavilo sa nesrećnim načinom života? Ana Lucia, Alex, Daniel, Charlotte, Charlie, Boone, Sharon, Ethan, Danielle, Naomi... Svi oni bi i dalje živeli svoje živote što je, po mom mišljenju, dovoljno za O6 da plate cenu koja je potrebna. Postavlja se pitanje da li bi svi oni poginuli u svakom slučaju? Ako je to slučaj, onda bi se i svi ostali upoznali i promenili način života kao što su uradili u ovom slučaju. Po mom mišljenju, u svakom slučaju O6 će izabrati način da se avion nikad ne sruši ako je to moguće što je opet, po mom mišljenju, moguće.

Back