00-04-23-00
+ 6 sati vremenska razlika
+ 1 sat dok srede epizodu i uploaduju
+ 30 minuta u nabavci
još 12 sati otprilike......
hahaha, kakav racun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
00-04-23-00
+ 6 sati vremenska razlika
+ 1 sat dok srede epizodu i uploaduju
+ 30 minuta u nabavci
još 12 sati otprilike......

I ja sam drugu skinula još pre pre...
i tako, imam drugu epizodu a nemam prvu...
zato što je došlo do nekih komplikacija,
prva je kasnije izašla
ali sada je skidam, konačno, još dvadesetak minuta...
samo što se bojim da je kvalitet loš
ne verujem...jos nisam naletela na epizodu sa losim kvalitetom
ili sam samo imala srece...
jutros kada sam pocela sa "skidanjem" bilo svega 15 torenta...
a vidi sada...

I meni treba za mamu.ako neko pronađe prevod za drugu neka postavi
treba mi za mamu...![]()

Ne kapiram gde ti to vidiš "sladunjavi happyend" na pomolu, i kakve veze ima pomeranje u vremenu sa tim?!e baš hoćemo da ispoiler-išemo do kraja
odgledo još pre 3 sata....
ne znam šta da kažem....
nekako sam ravnodušan...
jedino sam se oduševio kad je Lok naleteo na ovo dvoje i kad je neposredno pre toga Nea pogodila ona strela u glavu...
za Džekovce/Benovce ne znam šta da kažem, nekako su zakuvali odma sve u prve dve epizode, tako da...
ne znam šta da kažem
generalno
čini mi se da sa ovim random time pomeranjima serija ide (u main plotu) ka nekom sladunjavom happy endu, tipa svi smo živi i zdravi..fala što ste došli da nas obiđete...
mada
ko zna

A i dobro je bilo kad je mama rekla "šta obeznanjeni Pakistanac radi u mojoj kući", ili kako već.. Uvek sam se pitala zar niko u seriji ne primećuje da Said ne liči na Arapina. 

Joj, onda je možda trebalo da stavim sve ono u spojlere, za ljude koji još nisu videli epizode.Ok, pretpostavljam da se O6 još nisu vratili na ostrvo... Nemam mogućnosti da gledam/skidam epizode s neta, pa ću se načekati dok se ne pojavi sezona na Foksu ili kod pirata na ulici. Interesuje me samo ako više nema flashbackova kako će sada epizode biti "centrirane" oko likova?

Bilo je dosta komičnih momenata sa Hurlejem, a i ono sa Frogurtom kad kaže "nećemo nikako uspeti da dobijemo vatru..."Moja verzija 2-ge epizode
Harli nosi Saida na leđima i kaže
Have you heard the news?
Otac: No i just get up. Why Are you wanted again?
TTB :"kaže ovde i Daniel... whatever happened, happened.."
jes kaže Danijel i 20 minuta posle toga spopadne Dezmonda u hatchu koji ima flešbek u tom trenutku (hmmm..5 godina kasnije?) umesto istog trenutka kada ga je video.
Mislim da će Faradej baš dosta da mlati sa tim, a i ova uvodna scena je verovatno to- prilikom nekog od sledećih timejumpova infiltriraće se u Darmu taman toliko da uđe u hatch u izgradnji, iz njemu znanih razloga, I guess.
Crnjak.
)... Ali to opet nije značajno promenilo, tj. poremetilo tok vremena - Lok se, recimo, vratio u budućnost (no pun intended) taman na vreme da ga Itan ne ubije - a to bi stvarno zeznulo tok vremena... Mora da ima neki mehanizam koji to sprečava?