TimeTravellingBunny
Ističe se
- Poruka
 - 2.215

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kompu![]()
A ja iako sam gledala već na kompu, pratim i svakog dana u 7...Sloboda brate,sloboda!
Ne mogu da zamislim da pratim Lost svakog dana u 7.
I jos bice super ako i otkupe 5 sezonu....Svakako su bolji od Pinka koji je pustio petnestak epizoda i to u ''udarnom'' terminu,utorkom(valjda) u 1 ujutru...

A ja iako sam gledala već na kompu, pratim i svakog dana u 7...
Što da ne, ionako sam htela da obnovim gradivo, a i slika je uvek malo drugačija gde god da je (DVD, Pink, Foks...) i zanimljivo mi je da vidim kako su preveli! (Ovo poslednje možda profesionalna deformacija, ipak sam ja prevodilac (prevoditeljka? prevodilica?).
.
...

?Znaš šta još, imam mnogo veliki i lep ekran na TV-uS obzirom da ja ne gledam skoro uopste TV,meni nije to nimalo privlacno.
Al zato mi se keva primila na Lost,ona prati..
Vodim tihi rat sa njom jer inace mrzi Locka?!!??
Sta je sa ovim ljudima,uopste mi nije jasno..
Al da to dozivim u rodjenoj kuci...
nocna mora.
A jel si prevodilac engleskog(ne zameri na muskom rodu)?
 mada ni ovaj na kompu nije loš (19") ali ovaj na TV-u je pljosnat i još veći 

Sloboda brate,sloboda!
Ne mogu da zamislim da pratim Lost svakog dana u 7.
I jos bice super ako i otkupe 5 sezonu....Svakako su bolji od Pinka koji je pustio petnestak epizoda i to u ''udarnom'' terminu,utorkom(valjda) u 1 ujutru...

Al zato mi se keva primila na Lost,ona prati..
Vodim tihi rat sa njom jer inace mrzi Locka?!!??![]()
)

& tužna 
istovremeno. 
:
	[Casear]
A dangerous, physical and extremely intelligent male between the ages of 35 and 45. Although his intentions are unclear, this much is certain: he's as skillful at charming people as he is at killing them. He also has a dark past..
	[Ilanna]
a European female in her late 20s to early 30s who possesses great intelligence, but who's also dangerous as all get out. She's alluring and apparently used to getting her own way.
Znaš šta još, imam mnogo veliki i lep ekran na TV-u![]()
mada ni ovaj na kompu nije loš (19") ali ovaj na TV-u je pljosnat i još veći
Jesam... završila sam engleski... i u redu je, pošto ia ja koristim muški rod
Moja keva nekad gledala iste serije kao i ja... čak je pre mene počela da gleda X-Files, Homicide i još neke serije... a gledala je i neke SF serije koje ja nisam pratila, recimo VR-5. Sigurno bi joj se si Lost dopao, da nije imrla pre 3 i po godine.![]()
,kad joj nesto nije jasno ili propusti neku epizodu onda dodje kod mene.
.
.Oprostite mi što sam zaređala ovoliko postova - ko puštena s lanca
ali sad sam videla - TV Guide je uvrstio Lokovu smrt kao najšokantniju u TV show moments of 2008
![]()
Vala baš!
Ja sam bila zaista šokirana& tužna
istovremeno.
Znam da sam se jedva suzdržala da ne pročitam spoiler koji je tada harao Lost sajtovima a sadržao je celo finale detaljno ispričano. (kasnije sam proverila i zaista je neko objavio ceo sadržaj epizode).
Evo i nekih kasting spoilera:
U najnovijem Dharma special access videu prikazane su slike 2 nova lika za petu sezonu :
![]()
Said Taghmaoui (znam da sam ga gledala u La haine i još negde, ali se ne sećam tačno gde; sad je baš omatorio)
http://www.imdb.com/name/nm0846548/
casting call za njegov lik:
![]()
Zuleikha Robinson (nje se sećam jedino iz Rome)
http://www.imdb.com/name/nm0733196/
casting call :
.
.
.
,al je pogledao u rekordnom roku.
.Nešto mi je ovaj kasting za nove likove istrošena fora. Sve neki opasni, misteriozni, deja vu, kao da već nisu dovoljno zapetljali seriju aman! Dovoljan je samo jedan Ben da ti podigne i pritisak i temperaturu i šećer kad krene sa svojim "planovima"... Bolje da su našli neke naivne nesrećnike, pa njih da stave na probu u ovim zamršenim situacijama.

Kako mogu igrači u borbi između Bena, Vidmora i ko zna koga još (a o tome se sad radi), da budu "naivni nesrećnici"?Nešto mi je ovaj kasting za nove likove istrošena fora. Sve neki opasni, misteriozni, deja vu, kao da već nisu dovoljno zapetljali seriju aman! Dovoljan je samo jedan Ben da ti podigne i pritisak i temperaturu i šećer kad krene sa svojim "planovima"... Bolje da su našli neke naivne nesrećnike, pa njih da stave na probu u ovim zamršenim situacijama.
Da, Expose je zabavna epizoda sa dosta meta-štoseva i pogledom na poznate događaje iz malo drugačije perspektive, a i lepo je bilo videti maltene sve likove u jednoj epizodi - što se posebno retko događalo u 3. sezoni - čak i one odavno pokojne. Sasvim OK epizodica, iako nema veze sa glavnom pričom. Kad gledaš ponovo, dođe kao predah u gomili fantastičnih epizoda koje su vrlo važne za priču i u kojima se otkriva gomila stvari. Ovaj drugi deo 3. sezone je mnogo jak. Sutra treba da ide još jača epizoda, u kojoj se stvarno gomila važnih stvari otkriva - The Man Behind The Curtain.Slažem se da je uzbudljivo gledati postepeno, ali i gledanje više epizoda za redom ima svojih prednosti. Sećam se, kada sam gledala treću sezonu (paralelno sa emitovanjem, skidala sa neta jednom nedeljno) mnogo me je iznerviralo što su nam nakon klifhengera iz The Man from Tallahassee pustili Expose!!!
Naravno, bila sam se unapred pripremila da nam neće tako brzo otkriti šta se desilo sa Lokom i Kuperom, aIi tek nakon 5 epizoda su rešili da nam objasne u The Brig (fenomenalna, mračna epizoda sa klaustrofobičnom atmosferom; jedva čekam sutra-biće na Foksu; i ja obnavljam gradivo). A onda kada sam drugi put gledala, na DVD-ju, čak mi se veoma svidela omražena Expose i sa više strpljenja sam uživala u svim zaista fenomenalnim epizodama između.

Da, Expose je zabavna epizoda sa dosta meta-štoseva i pogledom na poznate događaje iz malo drugačije perspektive, a i lepo je bilo videti maltene sve likove u jednoj epizodi - što se posebno retko događalo u 3. sezoni - čak i one odavno pokojne. Sasvim OK epizodica, iako nema veze sa glavnom pričom. Kad gledaš ponovo, dođe kao predah u gomili fantastičnih epizoda koje su vrlo važne za priču i u kojima se otkriva gomila stvari. Ovaj drugi deo 3. sezone je mnogo jak. Sutra treba da ide još jača epizoda, u kojoj se stvarno gomila važnih stvari otkriva - The Man Behind The Curtain.![]()
 ) - u svom paukolikom obliku. 

Beavis i Butthead, pardon, Damon i Carlton se dosta zezaju u tim podkastima, mislim da je to o paucima najverovatnije nije bilo baš ozbiljno.U vezi sa Expose mi je zanimljivo i to što je Damon potvrdio da je grupa Medusa paukova koja ih je izujedala u stvari Dimko (Da, Dimko je kriv za sve) - u svom paukolikom obliku.
Navodno se neposredno pre toga mogao čuti onaj zveketavi zvuk tipičan za Dimka, mada se ja ne sećam da sam to primetila.
Druga polovina treće sezone je fantastična! Baš sam uživala sada gledajući The Brig!
A TMBTC mi je jedna od najboljih Lost epizoda ikada - sećam se kada sam prvi put gledala da nisam mogla da verujem da će nam zaista dati Benov flešbek.
Svaka scena je neverovatno važna za mitologiju serije & užasno uzbudljiva istovremeno!
A i mnogo mi se dopada muzika u toku the purge scene.
 ), ili i Ričard misli da on treba da se otarasi ćaleta?

Što mozda malo čudno zvuci, s obzirom da je to neposredno pre/pošto nekoga zadavi lancima. 
 Je l se meni čini il je ranije često imao neke široke pantalone koje...e... nisu tako dobro isticale figuru?  
E ne znam baš da li je bolja od Galaktike... to su mi dve najdraže serije u poslednjih nekoliko godina, ne bih nikako mogla da se odlučim između njih... ali od svih ostalih serija koje trenutno idu, verovatno jeste (mada nisam ih sve videla, pa možda ne treba da pričamJa sam vristala kad sam videla ko je u kovcegu.
Moj brat se smejao.
I on je jedan od onih koji ne voli Locka,pored mame al ona je finija.
Prezire sve scene sa njim.
I njegovu filozofiju.
Al zato voli Juliet,ona mu je omiljena.
Ludaci...
Sestra je na mojoj strani.Nas dve smo zajedno krenule pre dve godine to da gledamo,ne racunajuci ono na Pinku,i imale smo neke razlike u misljenju al kad smo drugi put odgledale,usaglasile smo se.Prvi put njoj recimo nije bilo jasno moje odusevljavanje Ekom.
Kasnije je bilo drugacije.
Brata smo naterale da gleda jer je tvrdio da je to glupa serija,kao sto tvrdi za sve na ovome svetu,al je pogledao u rekordnom roku.
Tako,navlacimo ljude...
Sad me pola drustva mrzi
Imam jednog druga koji se bas duugo opirao Lostu,ja ga ubedjivala da je mnogo dobra serija,bolja od Galactice(na koju me je bas on navukao) al tek pre tri meseca je pogledao.
U vreme njegovog gledanja su nam se razgovori samo oko Losta vrteli.
Sad kad prica o Lostu obavezno ubaci pridev ''prokleti''.
My work is done.
 ).
To i kažem... zar nije i naučna fantastika obuhvaćena sa Književnost, Film i video, Televizija?@ TTB
To je u film i video, mislim na komedije, vesterne...