Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Preporučila bih naravno The Fuselage , zbog ovog dela Ask The Staff u kome se ostavljaju pitanja za glumce, producente, scenariste i ostale koji rade na seriji. Terry O'Quinn i Jorge Garcia još uvek povremeno svraćaju i odgovaraju na neka od mnogobrojnih pitanja... ostali podforumi baš i nisu aktivni.

Inače postujem na nekoliko Lost foruma, ne mogu da kažem da li su bolji od ostalih pošto nisam videla sve Lost forume - sigurno ih ima mnogo više, ali ko bi to stigao da obiđe... Ovo su uglavnom oni na koje sam slučajno naišla pa mi se dopali...

Na http://www.lostcommunity.co.uk/forums/ je vrlo simpatična manja grupa ljudi (ima nas čak dvoje iz Srbije tamo, inače uglavnom iz UK i USA), vrlo prijateljska atmosfera, pametni ljudi.. i MNOGO Džek-hejta. :super: :lol:

http://www.lost-forum.com/ na koji dolazi dosta ljudi, mada ga ja, ruku na srce, najčešće posećujem da bi igrala igre tipa "Save or kill: character elimination game". :P

Idem još na par koji nisu vezani samo za Lost, recimo ima podforum o LOSTU na ovom SF forumu http://www.sf-fandom.com/vbulletin/index.php? mada tamo ima samo nekoliko ljudi, ali ima zanimljivih i pametnih razgovora... a u poslednje vreme čak i SciFi.com forum ima deo o Lostu pošto SciFi kanal u Americi prikazuje reprize Losta, ali taj podforum je slabo posećen. Ja sam ionako na SciFi.com forumu prvenstveno zbog toga što je podforum Battlestar Galactica valjda najposećeniji BSG forum na netu (ne znam statistike, ali je stvarno nenormalan broj ljudi postuje na tom forumu), zato sam se i učlanila, pa usput posećujem i Lost podforum, ali je na njemu samo 15-tak do 20-ljudi, iako je veliki broj ljudi sa BSG foruma istovremeno i fan Losta - valjda većina ljudi još nije ni skapirala da postoji Lost podforum tamo.

The fuselage mi je oduvek bio suviše konfuzan, jedino ponekad svratim upravo na tu sekciju
čisto da pročitam da li im zaista neko iz ekipe odgovara na ta pitanja. Sad sam posetila taj lost-forum.com i deluje mi ok, mada je meni lostpedia forum najzanimljiviji. Inače, slabo pišem po tim forumima, u poslednje vreme jedino ponekad ostavim koji komentar na Dark Ufo, više volim da čitam blogove i sl.
A obožavam i da učestvujem u tim zaludnim igricama tipa character cup, fantasy league i sl. (uglavnom na Dark Ufo).

Iz prve sezone Walkabout, finale, ...In Translation, iz druge The Other 48 Days, The 23rd Psalm, Lockdown i One Of Them, iz treće The Man Behind The Curtain, One Of Us, Flashes Before Your Eyes, Not In Portland, i finale najviše zbog poslednjih 5 minuta... iz četvrte, ne znam, verovatno The Constant, Confirmed Dead, i finale, možda i The Shape Of Things To Come.
Otprilike su i meni upravo te epizode najomiljenije, mada ja to više volim da rangiram u smislu "omiljene scene", pošto i u onim za nijansu slabijim epizodama ima nekih fantastičnih momenata.
Meni je npr. Pilot epizoda (oba dela) fantastična, iako znam da gomila ljudi tvrdi da se nisu "navukli" odmah posle prve epizode, da im je ona sasvim prosečna.I uglavnom su završne epizode sezona najuzbudljivije, pošto tada uvek dolazi do kulminacije zapleta koji su se razvlačili celu sezonu ( a nekada i ne dođe...:roll:) , svi likovi su uglavnom podjednako zastupljeni i uglavnom je neki moćni klifhenger na kraju.
Osim ovih epizoda, probaću da izdvojim po nekoliko iz svake sezone :

1. sezona : Walkabout, White Rabbit (jedina Jack-centric epizoda koju volim), Confidence Man, Raised by another...
2. sezona: The other 48 days, The 23rd psalm, The long con, One of them, Lockdown...
3. sezona: Flashes before your eyes, Enter 77, The man from Tallahassee, The brig, The man behind the curtain...
4. sezona : Confirmed dead, The economist, The constant, The shape of things to come,
Cabin fever...

The fuselage mi je oduvek bio suviše konfuzan, jedino ponekad svratim upravo na tu sekciju
čisto da pročitam da li im zaista neko iz ekipe odgovara na ta pitanja. Sad sam posetila taj lost-forum.com i deluje mi ok, mada je meni lostpedia forum najzanimljiviji. Inače, slabo pišem po tim forumima, u poslednje vreme jedino ponekad ostavim koji komentar na Dark Ufo, više volim da čitam blogove i sl.
A obožavam i da učestvujem u tim zaludnim igricama tipa character cup, fantasy league i sl. (uglavnom na Dark Ufo).

Otprilike su i meni upravo te epizode najomiljenije, mada ja to više volim da rangiram u smislu "omiljene scene", pošto i u onim za nijansu slabijim epizodama ima nekih fantastičnih momenata.
Meni je npr. Pilot epizoda (oba dela) fantastična, iako znam da gomila ljudi tvrdi da se nisu "navukli" odmah posle prve epizode, da im je ona sasvim prosečna.I uglavnom su završne epizode sezona najuzbudljivije, pošto tada uvek dolazi do kulminacije zapleta koji su se razvlačili celu sezonu ( a nekada i ne dođe...:roll:) , svi likovi su uglavnom podjednako zastupljeni i uglavnom je neki moćni klifhenger na kraju.
Osim ovih epizoda, probaću da izdvojim po nekoliko iz svake sezone :

1. sezona : Walkabout, White Rabbit (jedina Jack-centric epizoda koju volim), Confidence Man, Raised by another...
2. sezona: The other 48 days, The 23rd psalm, The long con, One of them, Lockdown...
3. sezona: Flashes before your eyes, Enter 77, The man from Tallahassee, The brig, The man behind the curtain...
4. sezona : Confirmed dead, The economist, The constant, The shape of things to come,
Cabin fever...
E da, zaboravila sam Cabin Fever...

Mada, ne znam, sem Eggtown koju mrzim, i The Other Woman (slabija epizoda) i Seomthing Nice Back Home (malo dosadna, posebno ovo na Ostrvu), sve epizode 4. sezone su mi bile manje-više ujednačenog kvaliteta, nije mi ni jedna toliko odskakala... čak ni The Constant, koju svi hvale.

Nikad nisam bila na forumu DarkUfoa, samo na glavnoj strani i polls, ostavljala sam jedno vreme po koji komentar pomoću LJ usernamea, ali sad više neće da mi primi komentare. :confused:

The Fuselage je ionako u ostatku foruma trenutno vrlo neaktivan, i treba samo proveravati Questions for the VIPs deo. Jorge je poslednji put ostavio poruku pre nekolko dana, a Terry krajem oktobra. Od scenarista i producenata itd. izgleda da niko nije već jako dugo (a ne znam da li je iko od ostalih glumaca ikad i odgovarao na pitanja, kod svih vidim samo "0 replies" na svakoj temi ne znam koliko unazad).

E da, zaboravila sam Cabin Fever...

Mada, ne znam, sem Eggtown koju mrzim, i The Other Woman (slabija epizoda) i Seomthing Nice Back Home (malo dosadna, posebno ovo na Ostrvu), sve epizode 4. sezone su mi bile manje-više ujednačenog kvaliteta, nije mi ni jedna toliko odskakala... čak ni The Constant, koju svi hvale.

Jeste, četvrta sezona je prilično ujednačena u tom smislu. To je možda zato što ima manje epizoda u odnosu na ostale, pa su bili prinuđeni da izbace filler epizode, mada ja nemam ništa protiv takvih epizoda koje su više skoncentrisane na npr. razvoj psihologije likova i njihov međusobni odnos, a manje na mitologiju ili jurnjavu & pucnjavu kroz džunglu.
( Čak mi se i omražena Expose dopada kada se posmatra sasvim izdvojeno od ostalih. :lol:)
Meni je The Constant jedna od boljih i omiljenih epizoda, ali mislim da je zaista preterano tvrditi da je to najbolja epizoda ikada i sl., što u poslednje vreme može da se često čuje.

Jeste, četvrta sezona je prilično ujednačena u tom smislu. To je možda zato što ima manje epizoda u odnosu na ostale, pa su bili prinuđeni da izbace filler epizode, mada ja nemam ništa protiv takvih epizoda koje su više skoncentrisane na npr. razvoj psihologije likova i njihov međusobni odnos, a manje na mitologiju ili jurnjavu & pucnjavu kroz džunglu.
( Čak mi se i omražena Expose dopada kada se posmatra sasvim izdvojeno od ostalih. :lol:)
Meni je The Constant jedna od boljih i omiljenih epizoda, ali mislim da je zaista preterano tvrditi da je to najbolja epizoda ikada i sl., što u poslednje vreme može da se često čuje.

I meni je The Constant medju omiljenim,ipak tematika je genijalna i ne moze da bude nezanimljiva ali jeste preterivanje sa tvrdnjom da je najbolja.Mozda se tvrdi bas zbog te tematike jer pre se znalo da Desmond ima moc da vidi neke buduce fleseve:),ali u ovoj epizodi su bas radili na tom psihickom putovanju kroz vreme.I to je bilo nesto novo i do tada nevidjeno.A ljudi vole takve stvari...:)

I meni je The Constant medju omiljenim,ipak tematika je genijalna i ne moze da bude nezanimljiva ali jeste preterivanje sa tvrdnjom da je najbolja.Mozda se tvrdi bas zbog te tematike jer pre se znalo da Desmond ima moc da vidi neke buduce fleseve:),ali u ovoj epizodi su bas radili na tom psihickom putovanju kroz vreme.I to je bilo nesto novo i do tada nevidjeno.A ljudi vole takve stvari...:)

A taman sam krenula da se odlogujem....:azdaja:

Evo priznaću : fleševi :lol: su ok, i Faradej je super u toj epizodi i Vidmor, ali meni je omiljeni deo te epizode onaj Dezmond-Peni telefonski razgovor...:heart:

...
DESMOND: I love you, Penny. I've always loved you. I'm so sorry. I love you!
PENNY: I love you too.
DESMOND: I don't know where I am, but--
PENNY: I'll find you, Des--
DESMOND: --I promise--
PENNY: --no matter what--
DESMOND: --I'll come back to you--
PENNY: --I won't give up--
BOTH: I promise. I love you.
[Static cuts them off.]
:rumenko:

180px-Namaste-1.jpg

Namaste!

Svaki lostoholic je dobrodošao da izrazi svoje mišljenje i da se uključi u diskusiju.
Aj nam reci npr. ko su ti omiljeni likovi i zašto?

Kako podnosim hiatus?!...pokušaću da to slikovito objasnim : :dash: ...ovako nekako
Još "samo" 46 dana...:mrgreen:
Kao deo terapije, pored svakodnevnog postovanja na ovoj temi planiram i da uskoro započnem re-watch četvrte sezone da se malo umirim i pripremim za petu.

namaste i tebi ;)
kako podnosim,a nikako odma da ti recem,najprije sam od pocetka odgledao sve 4 sezone,ne bas sve epizode-nesto ostavljam za crne dane,pa sam onda presao na extras-e rikija gervaisa,pa neki filmovi,ali dzaba kad non-stop razmisljam:sto bi moglo bit sa tim ostrvom :hahaha: pa malo odje kod vas,jer vidim da se vodi odlicna rasprava,ima dobrih teorija,pa malo po drugih foruma,pa do kafane-ne virtualne ;) i tako...sve u svemu tesko se skidam,cak imam i one widgetse sa odbrojavanjem do nove sezone :hahaha:
ko su mi omiljeni likovi...uf tesko pitanje,ima ih bas dosta,za razliku od vas koji koliko vidim ama bas nikako ne podnosite dzeka,meni je on ekstra lik,bez njega ne bilo serije,ipak je on spasavao ljude po ostrvu,carlija je spasio jos u prvoj sezoni,omogucio sojeru i kejt bijeg u trecoj sezoni iz kampa othersa,etc...a i pije dobro ;) dalje,sojer,genijalan lik,ne mora nista da progovori,kad ga vidim umirem mu od smijeha,i volim scene sa njim i dzekom,totalne suprotnosti,strasna scena mi je bila u catch 22 kad su igrali stoni tenis,carlija nikako ne mogu prezalit bas mi je bio gotivan,kako i eka i buna,harli mi je zvek,presmijesan je i bas ima smisla za humor,said je dobar isto,dezmond takodje,sto znam,bez kejt i loka bih mogao recimo,i tako.nego da vas pitam nesto:sjecate se epizode u kojoj se bun davio a dzek ga spasio?kad je carli rekao:'ja bih ga spasio ali ne znam da plivam.' pa onda finale trece sezone i poznate scene sa podvodnom darminom stanicom,dje prije toga isto dzeku kaze da je bio juniorski prvak engleske u plivanju!?jeli se prepao plivanja kad se bun davio-sto nije logicno za jednog sampiona u plivanju ili je mozda propust pisaca serije?
i jos nesto jer je dosta za sad sa pisanjem:u epizodi catch 22 onaj monah je rekao dezmondu da su imali losu godinu i da su flasirali samo 108 flasa vina!
mislim brojevi imat kljucnu ulogu naredne dvije sezone...eto toliko za sad.vidjamo se!!!

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 10
namaste i tebi ;)
kako podnosim,a nikako odma da ti recem,najprije sam od pocetka odgledao sve 4 sezone,ne bas sve epizode-nesto ostavljam za crne dane,pa sam onda presao na extras-e rikija gervaisa,pa neki filmovi,ali dzaba kad non-stop razmisljam:sto bi moglo bit sa tim ostrvom :hahaha: pa malo odje kod vas,jer vidim da se vodi odlicna rasprava,ima dobrih teorija,pa malo po drugih foruma,pa do kafane-ne virtualne ;) i tako...sve u svemu tesko se skidam,cak imam i one widgetse sa odbrojavanjem do nove sezone :hahaha:
ko su mi omiljeni likovi...uf tesko pitanje,ima ih bas dosta,za razliku od vas koji koliko vidim ama bas nikako ne podnosite dzeka,meni je on ekstra lik,bez njega ne bilo serije,ipak je on spasavao ljude po ostrvu,carlija je spasio jos u prvoj sezoni,omogucio sojeru i kejt bijeg u trecoj sezoni iz kampa othersa,etc...a i pije dobro ;) dalje,sojer,genijalan lik,ne mora nista da progovori,kad ga vidim umirem mu od smijeha,i volim scene sa njim i dzekom,totalne suprotnosti,strasna scena mi je bila u catch 22 kad su igrali stoni tenis,carlija nikako ne mogu prezalit bas mi je bio gotivan,kako i eka i buna,harli mi je zvek,presmijesan je i bas ima smisla za humor,said je dobar isto,dezmond takodje,sto znam,bez kejt i loka bih mogao recimo,i tako.nego da vas pitam nesto:sjecate se epizode u kojoj se bun davio a dzek ga spasio?kad je carli rekao:'ja bih ga spasio ali ne znam da plivam.' pa onda finale trece sezone i poznate scene sa podvodnom darminom stanicom,dje prije toga isto dzeku kaze da je bio juniorski prvak engleske u plivanju!?jeli se prepao plivanja kad se bun davio-sto nije logicno za jednog sampiona u plivanju ili je mozda propust pisaca serije?
i jos nesto jer je dosta za sad sa pisanjem:u epizodi catch 22 onaj monah je rekao dezmondu da su imali losu godinu i da su flasirali samo 108 flasa vina!
mislim brojevi imat kljucnu ulogu naredne dvije sezone...eto toliko za sad.vidjamo se!!!

Kako mozes da volis Dzeka, a da si ravnodusan prema Loku :confused:
Ja se inace ne ukljucujem u ove rasprave, posto nisam kompetentan, samo volim da ih citam, ali sad cu morati. Kolko se secam Carli (koji me nervirao od prvog dana) je reko da je bio sampion u plivanju samo da ga puste da on pliva, jer je mislio da ce spasiti Kler i Arona (znas Dezove vizije)... Ne mogu sad se setim da li je reko da bi spasio Buna da zna da pliva :dash: A sto se tice brojeva sve je oko njih, ako dobro obratis paznju videces. Sargarepa i Zecica ce ti 99% nabraojiti sve stvari vezane za brojeve :D
Ne mogu da razumem da ste tolko navuceni na seriju, jos imate countdown-ove i sl. Imate li vi zivot?

Ja se inace ne ukljucujem u ove rasprave, posto nisam kompetentan, samo volim da ih citam, ali sad cu morati. Kolko se secam Carli (koji me nervirao od prvog dana) je reko da je bio sampion u plivanju samo da ga puste da on pliva, jer je mislio da ce spasiti Kler i Arona (znas Dezove vizije)... Ne mogu sad se setim da li je reko da bi spasio Buna da zna da pliva :dash: A sto se tice brojeva sve je oko njih, ako dobro obratis paznju videces. Sargarepa i Zecica ce ti 99% nabraojiti sve stvari vezane za brojeve :D
Ne mogu da razumem da ste tolko navuceni na seriju, jos imate countdown-ove i sl. Imate li vi zivot?

U pravu si,Charlie nije neki plivac al je rekao to jer je hteo da da ispuni jednu od Desovih predvidjenja da bi Claire i Aron bili spaseni...
A ovaj komentar ti je malo neprijatan:confused:,imaju prava da gledaju i zanimaju se za nesto koliko god hoce...Pusti ljude,neki su vise a neki manje navuceni,to je individualna i licna stvar.:)

namaste i tebi ;)

Dobrodosao medju ludake!!!!!:p:p:D

namaste i tebi ;)
ko su mi omiljeni likovi...uf tesko pitanje,ima ih bas dosta,za razliku od vas koji koliko vidim ama bas nikako ne podnosite dzeka,meni je on ekstra lik,bez njega ne bilo serije,ipak je on spasavao ljude po ostrvu,carlija je spasio jos u prvoj sezoni,omogucio sojeru i kejt bijeg u trecoj sezoni iz kampa othersa,etc...a i pije dobro ;)

Odličan je ovaj countdown widget...:super:

Konačno neko ko gotivi Dr. Šeparda - zbog ravnoteže i raznovrsnosti na temi...:mrgreen:
A i meni je baš super ta scena kada Džek oživljava Čarlija - jedna od najdirljivijih u prvoj sezoni (mada mi je bilo malo mučno da gledam kad je krenuo onako da ga divljački udara po grudnom košu....:( ), a to što kažeš da je omogućio Sojeru & Kejt da pobegnu, ne znam, meni je oduvek bilo čudno to njegovo ponašanje u trećoj sezoni u periodu kada je hteo da podmornicom napusti ostrvo....:confused:

Bilo bi lepo da nam objasne ko je uopšte taj monah s obzirom da drži sliku ms Hawking na stolu....:eek:

Eto vidiš da si "kompetentan" (šta god to podrazumevalo)....:mrgreen:

njaaaa...:roll:
život? :dontunderstand:
gde to ima da se kupi?:mrgreen:

Dobra fora, ali malo sutra....:mrgreen:

U pravu si,Charlie nije neki plivac al je rekao to jer je hteo da da ispuni jednu od Desovih predvidjenja da bi Claire i Aron bili spaseni...
A ovaj komentar ti je malo neprijatan:confused:,imaju prava da gledaju i zanimaju se za nesto koliko god hoce...Pusti ljude,neki su vise a neki manje navuceni,to je individualna i licna stvar.:)
Da i ja to isto mislim : on nije bio uopšte nikakav šampion u plivanju, već je to rekao da bi ih ubedio da ga puste na tu misiju.A ono kad se Bun davio i kada je Čarli rekao da ne zna da pliva...to je možda stvarno neki propust, a možda mu je to samo bio izgovor da ne skoči, pošto se tada i dalje drogirao, možda se nešto loše istripovao...:dontunderstand:

Nisam zeleo nikog da uvredim prethodnim komentarom, samo sam teo da kazem da ima nesto vise od serija. Izvinjavam se ako je neko pogresno shvatio.

Ma u redu je:D:D:D
Fin si ti deckic:)

Dobrica....:aha:

Zašto bi se neko uvredio, svaaaašta....:)

Nego malo čudno ti to povezuješ : kakve veze ima to što neko voli seriju sa tim da li ima sadržajan život....:dontunderstand:
Naravno da će se ovde pričati o seriji, pošto je to tema, a ne o privatnim životima...:mrgreen:

Jao jeste,privremeno sam zaturila u glavi tu scenu sa slikom bakice..i tih 108 flasa....
Mozda je sve to deo plana,otpustaju ga iz manastira i on slucajno pomaze Penelope...i paf,zaljubljuje se,upoznaje njegovog oca i stice komplekse zbog kojih krece na trku oko sveta...Naravno zavrsi na pustom ostrvu preko cetiri godine dok ne eksplodira otvor i on se magicno vraca u proslost koju bi svakako posle svega hteo da izmeni al jedna bakica mu ne da..bakica sa slike..:D
Mislim da mu je i svestenik nesto rekao-u stilu tebe ceka drugacija bucucnost....:confused::confused:

nije ti ovo nista trebalo druze,komentar ti je i vise nego uvrjedljiv,pa posle velis nijesi imao namjeru!?necu da se prepirem sa tobom jer sam novi odje,imace bih ti tako adekvatno odgovorio da se vise nikad ne bi pojavio na ovu temu,ali ajde,nema veze,i da,imam zivot,toliko mi je dobro da mi ponekad bude neprijatno...and now back on topic!
@smells like carrots
'Bilo bi lepo da nam objasne ko je uopšte taj monah s obzirom da drži sliku ms Hawking na stolu..'
haha,to sam i ja vidio,najprije sam se nesto istripovao pa vratim nazad i sjetim se one bakice,ma cega objasnit?nece oni nikad nista objasnit,nego ce i dalje da razvlace vjeruj mi,a mi cemo odje i dalje teoretisat kako i sta,jos kad sam vidjeo da ce prva epizoda 5-te sezone ako se ne varam da se vrti oko kejt...:dash: valjda nece...sve vise postajem ubijedjen da ce malo cega da pojasne,jer toliko toga ima da ce mozda i nesto zaboravit,pa ljudi moji ni poslije 4 sezone ne objasnise crni dim!?ne mogu se sad vrcat par strana nazad dje je neko fenomenalno dao objasnjenje za smokey-a kao da je i sam ucestvovao u pisanju serije :) ,nidje tako logicno objasnjenje nijesam nasao.dalje,nikako mi nije jasno u epizodi 4-te sezone ne znam kako se zove,dje vidimo lokovo rodjenje,pa poslije toga kad ricard dolazi kod njega,na slici na zidu vidimo smokey-a dje guta nekoga nesrecnika!?tu sam ugasio,jer mi je bilo dosta svega,tek kasnije sam je odgledao do kraja.
e da!sjecate se one pticurine koja izgovara harlijevo ime?isprva sam mislio da nije tako ali jeste!znaci jasno se cuje hrrrrrrliiiiiiii :hahaha: nijesam mogao vjerovat!
izvinite na ovako konfuznom pisanju ali u strasnoj sam zurbi pa se vidimo nocas odje!pozdrav!

Jao jeste,privremeno sam zaturila u glavi tu scenu sa slikom bakice..i tih 108 flasa....
Mozda je sve to deo plana,otpustaju ga iz manastira i on slucajno pomaze Penelope...i paf,zaljubljuje se,upoznaje njegovog oca i stice komplekse zbog kojih krece na trku oko sveta...Naravno zavrsi na pustom ostrvu preko cetiri godine dok ne eksplodira otvor i on se magicno vraca u proslost koju bi svakako posle svega hteo da izmeni al jedna bakica mu ne da..bakica sa slike..:D
Mislim da mu je i svestenik nesto rekao-u stilu tebe ceka drugacija bucucnost....:confused::confused:

Možda su oboje bili Dharma članovi...:confused: (lupam)
Otpuštanje iz manastira jeste preloman trenutak u Dezmondovom životu i okidač događaja koji će uslediti, samo ne znam koliko je baš sve to moglo da bude detaljno isplanirano i ne razumem koja je uopšte svrha toga da se Dezmond dovede na ostrvo?! Da bi pritiskao dugmiće u Swan-u i eventualno srušio neki avion pre ili kasnije?! A možda samo da bi ga Vidmor udaljio od Peni?!

haha,to sam i ja vidio,najprije sam se nesto istripovao pa vratim nazad i sjetim se one bakice,ma cega objasnit?nece oni nikad nista objasnit,nego ce i dalje da razvlace vjeruj mi,a mi cemo odje i dalje teoretisat kako i sta,jos kad sam vidjeo da ce prva epizoda 5-te sezone ako se ne varam da se vrti oko kejt...:dash: valjda nece...sve vise postajem ubijedjen da ce malo cega da pojasne,jer toliko toga ima da ce mozda i nesto zaboravit,pa ljudi moji ni poslije 4 sezone ne objasnise crni dim!?ne mogu se sad vrcat par strana nazad dje je neko fenomenalno dao objasnjenje za smokey-a kao da je i sam ucestvovao u pisanju serije :) ,nidje tako logicno objasnjenje nijesam nasao.dalje,nikako mi nije jasno u epizodi 4-te sezone ne znam kako se zove,dje vidimo lokovo rodjenje,pa poslije toga kad ricard dolazi kod njega,na slici na zidu vidimo smokey-a dje guta nekoga nesrecnika!?tu sam ugasio,jer mi je bilo dosta svega,tek kasnije sam je odgledao do kraja.
e da!sjecate se one pticurine koja izgovara harlijevo ime?isprva sam mislio da nije tako ali jeste!znaci jasno se cuje hrrrrrrliiiiiiii :hahaha: nijesam mogao vjerovat!
izvinite na ovako konfuznom pisanju ali u strasnoj sam zurbi pa se vidimo nocas odje!pozdrav!

Smokey je jedna od najvećih misterija, logično da odgovor čuvaju za sam kraj. Ja nekako ipak verujem da će se ove dve završne sezone skoncentrisati pretežno na razjašnjavanje stvari (samo nadam se ne u stilu da svaki odgovor pokreće još nekoliko novih pitanja kao do sada). Sigurno da će neka pitanja ostati bez odgovora kao npr. ta Hurley ptica - to ionako ne vidim kakvo bi značenje moglo da ima....
Jedino mi je bzvz što navodno neće dati nikakvo objašnjenje za Libi : ko je ona?!otkud u istoj bolnici sa Hurley-jem?!zašto je dala Dezmondu čamac?!....:confused:

r26j44-1.jpg

...:mrgreen:

Bilo je pre nekih priča da će Kiefer Sutherland dobiti ulogu u Lost-u, ali za sada ništa od toga...
Možda će ti se ovo dopasti:

Lost/24 crossover
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/CtmkggqboGQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/CtmkggqboGQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
[/YOUTUBE]

Mada je meni ovaj omiljeni:

Battlestar Lostica

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/UUShe6H6eVE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/UUShe6H6eVE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

.[/YOUTUBE]

Jedino mi je bzvz što navodno neće dati nikakvo objašnjenje za Libi : ko je ona?!otkud u istoj bolnici sa Hurley-jem?!zašto je dala Dezmondu čamac?!....:confused:
Ko kaže da neće? :confused: Obećali su da hoće, i da će se ona još pojavljivati u flešbekovima itd.. mislim da je to jedna od misterija koje moraju da se objasne. Mislim da je Libi nekako povezana sa Darmom, možda i Vidmorom, u svakom slučaju da ima važniju ulogu od Harlijeve nesuđene devojke...Zanimljivo da nikad nismo saznali njeno prezime...

Uostalom, Lindelof i Cuse su prošlom Comic Conu na pitanje o Libi nagovestili da

"it wouldn't be wrong to think she was Dharma"

A koliko bi mu trebalo da se vrati na Ostrvo? :D

Pa kad odjednom nasred sata 11 počne da putuje kroz vreme i vrati se na sat 1... Pa tek kad počnu da mu se prikazuju one hiljade, milioni, koliko već ljudi je pobio dosad (više nego Bata Živojinović), što u snu, što na javi, i da mu pričaju mistične stvari - šta će da radi, da ih muči ili ubije, kad su već mrtvi? A tek Smokey kad ga dohvati, videćemo da l je Jack baš tako tough... :lol:

Na kraju će da završi kao notorni alkoholičar i tabletoman, zarastao u bradu... :hahaha:

Ko kaže da neće? :confused: Obećali su da hoće, i da će se ona još pojavljivati u flešbekovima itd.. mislim da je to jedna od misterija koje moraju da se objasne. Mislim da je Libi nekako povezana sa Darmom, možda i Vidmorom, u svakom slučaju da ima važniju ulogu od Harlijeve nesuđene devojke...Zanimljivo da nikad nismo saznali njeno prezime...

Uostalom, Lindelof i Cuse su prošlom Comic Conu na pitanje o Libi nagovestili da

"it wouldn't be wrong to think she was Dharma"

Cartlon Cuse:
"Let's just say you will get more information about Rousseau and Walt at least. We can't comment about who will or wont get full-on flashbacks. Obviously as the story moves forward we'll be answering questions at a faster rate. But some stories -- like Libby's -- we feel are pretty much finished".
:besna:

izvor : http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/damon-lindelof-and-carlton-cuse-chat.html

A koliko bi mu trebalo da se vrati na Ostrvo? :D

Pa kad odjednom nasred sata 11 počne da putuje kroz vreme i vrati se na sat 1... Pa tek kad počnu da mu se prikazuju one hiljade, milioni, koliko već ljudi je pobio dosad (više nego Bata Živojinović), što u snu, što na javi, i da mu pričaju mistične stvari - šta će da radi, da ih muči ili ubije, kad su već mrtvi? A tek Smokey kad ga dohvati, videćemo da l je Jack baš tako tough... :lol:

Na kraju će da završi kao notorni alkoholičar i tabletoman, zarastao u bradu... :hahaha:

A kad Sayid počne da ga muči.....:mrgreen:

Mada je meni ovaj omiljeni:

Battlestar Lostica
Ima i ovaj:

Station Galactica - BSG/Lost crossover

Ali ovaj mi je ipak omiljeni:

Lost - BSG trailer crossover - malo drugačija verzija zvaničnog trejlera za 4. sezonu BSG - u kojoj likovi iz Losta "glume" likove iz BSG! :lol: :cool:
(Spojleri do kraja 3. sezone Battlestar Galactica)

Poređenja radi - pravi BSG trejler za 4. sezonu na osnovu koga je ovo napravljeno:

Cartlon Cuse:
"Let's just say you will get more information about Rousseau and Walt at least. We can't comment about who will or wont get full-on flashbacks. Obviously as the story moves forward we'll be answering questions at a faster rate. But some stories -- like Libby's -- we feel are pretty much finished".
:besna:

izvor : http://spoilerslost.blogspot.com/2008/12/damon-lindelof-and-carlton-cuse-chat.html
:confused: :udriglavu::dontunderstand::besan2:

edit: nadam se da lažu, da bi pokušali da nas iznenade kad se ona pojavi.

Poslednja izmena:

Back