Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:hahaha:

evo da i ja priložim moju omiljenu jackface
thewtfjackfaceok3-1.jpg

a evo i desface
desfacebmp-1.jpg

i sawyerface
face-1.gif

:lol:

Njegova najucestalija faca:)

Baš mu je super fotka! :P
Ima ovde na Dark Ufo
http://darkufo.blogspot.com/2008/12/season-5-cast-promotional-photos.html

ali mislim da nema još uvek za sve likove

evo postaviću još i npr. Sojera
S5-3-1.jpg
izgleda kao drvoseča.
ima on i boljih izdanja :aha:
Pa Sojer i gaji imidž seljaka s Juga :lol: pa mu i pristaje... Mnogo više sojerovski izgleda nego na promo fotkama za 4. sezonu, na njima je baš manekenski pozirao.

Izgleda da su sve fotke one iste sa promo postera... A već neko na DarkUfo tvrdi da su lažne. :think: Moguće je da je sve fotošopirao neki fan, jednostavno bi bilo - samo iseckaš poster i dodaš znak ABC...

Pa Sojer i gaji imidž seljaka s Juga :lol: pa mu i pristaje... Mnogo više sojerovski izgleda nego na promo fotkama za 4. sezonu, na njima je baš manekenski pozirao..
Pa jeste : rančeri, jug ...:lol:
Al na ovoj slici mi izgleda totalno beživotno & smlaćeno :neutral:

Promo fotke za 4. sezonu su im bile očaj, a za ovu kako su krenuli, kao da im neki amater obrađuje slike..:roll:

Izgleda da su sve fotke one iste sa promo postera... A već neko na DarkUfo tvrdi da su lažne. :think: Moguće je da je sve fotošopirao neki fan, jednostavno bi bilo - samo iseckaš poster i dodaš znak ABC...

Ja sam mislila da je ona prva velika promo fotka potvrđena kao zvanična...:confused:
A ove pojedinačne su u stvari samo delovi te fotke...

Pa jeste : rančeri, jug ...:lol:
Al na ovoj slici mi izgleda totalno beživotno & smlaćeno :neutral:

Promo fotke za 4. sezonu su im bile očaj, a za ovu kako su krenuli, kao da im neki amater obrađuje slike..:roll:

Ja sam mislila da je ona prva velika promo fotka potvrđena kao zvanična...:confused:
A ove pojedinačne su u stvari samo delovi te fotke...
Da, poster jeste zvaničan...

ali ove možda i nisu zvanično izdate, ladno je neki fan mogao da ih isecka sa postera i doda ABC logo.

Šta znam, meni je njegov karakter krajnje iritantan i totalno je lišen svake vrste seksipilnosti...
Bilo mi je smešno kada sam saznala da je Fox hteo da u stvari glumi na audiciji za Sojera...uopšte ne mogu to da zamislim :eek:
Da, videla sam taj snimak Foxove audicije na Youtube-u, kao Hollovwejove. Fox je na audiciji citao i za Jacka i za Sawyera, pa valjda koju ulogu dobije. Mada, gomila ljudi je citala za Sawyera, tako da postoje snimci na kojima Dominic Monagahan, pa i Jorge Garcia citaju za Sawyera. :rotf: U stvari, Dominic je objasnio da je on prosto dosao na audiciju posto su hteli da mu daju neku ulogu, ali posto u tom trenutku nije bilo uloge za njega, dali su mu scenario da cita neku nasumicnu ulogu, i slucajno je to bio Sawyer. Bice da je slicno bilo i za jos neke ljude, recimo za Jorgea. Neke uloge su ili napisane za odredjene glumce, ili su promenjene u skladu sa njima. Jorgea su zapazili u epizodi Curb Your Enthusiasm, gde je igrao nekog dilera vutre, i hteli su da bude u seriji. Charlie je trebalo da bude mnogo stariji lik, oko 50-tak godina, ali posto su hteli da Domu daju neku ulogu, promenili su godine lika u skladu s tim. Sawyer je prvobitno zamisljen kao zalizani prevarant iz Njujorka, ali im se dopalo kad je Josh poceo da prica svojim juznjackim naglaskom. Yunjin Kim je bila na audiciji za Kate, i kada nije dobila ulogu, posto im se dopala, odlucili su da napisu ulogu San posebno za nju, a onda su napisali i lik njenog muza (a i inace su zeleli da imaju likove koji ne pricaju engleski, ali su zbog nje odlucili da to budu Korejanci).

Jacka je prvobitno trebalo da glumi neka filmska zvezda - navodno je Michael Keaton bio u kombinaciji - i trebalo da je da umre na kraju pilot epizode (njega je trebalo da ubije Smokey, a ne pilota). To bi valjda bila ona fora da neki lik bude centralni u prvoj epizodi i publika pomisli da je glavni junak, i onda ga ubiju na kraju prve epizode (tako nesto su radili i u Oz i The Shield). Ali, neki rukovodilac ABC-ja je rekao "Jack je The Hero, ne mozete da ga ubijete". Onda su odlucili da Jack bude stalan lik, pa je naravno Keaton ispao iz igre (ne bi mogli da placaju ni njega ni bilo koju drugu filmsku zvezdu za redovnu ulogu u seriji).

A to sto kazes, ni ja ne mogu da zamislim Foxa kao Sawyera... u stvari, mogu, posto sam videla snimak njegove audicije, i bas kad pogledas oba ta snimka, jasno zasto je Josh dobio ulogu Sawyera. Njih dvojica su istom liku pristupili sasvim drugacije - Fox je samo naglasavao Sawyerov bes, a Holloway je bio mnogo mirniji i naglasio je Sawyerov sarm. Upravo zato je Josh savrsen za Sawyera, posto moze da docara sarm i duhovitost i seksepil koji "bad boy" kao Sawyer mora da ima da bi bio privlacan. S druge strane, Fox je u savrsen za Jacka, koji je na pocetku prikazan kao dobri doktor i heroj itd.. Da su se trudili da ga ucine simpaticnijim, ljubaznijim, duhovitim itd. bio bi previse savresen i malo nerealan... Bas taj nedostatak sarma i iritantnost odlicno funkcionise kao protivteza "good guy" ulozi kojoj su mu namenili. Odlicno je to sto Fox, i kasnije sve vise i scenario, naglasavaju sve vise Jackove neprijatne osobine.

Da, videla sam taj snimak Foxove audicije na Youtube-u, kao Hollovwejove. Fox je na audiciji citao i za Jacka i za Sawyera, pa valjda koju ulogu dobije. Mada, gomila ljudi je citala za Sawyera, tako da postoje snimci na kojima Dominic Monagahan, pa i Jorge Garcia citaju za Sawyera. :rotf: U stvari, Dominic je objasnio da je on prosto dosao na audiciju posto su hteli da mu daju neku ulogu, ali posto u tom trenutku nije bilo uloge za njega, dali su mu scenario da cita neku nasumicnu ulogu, i slucajno je to bio Sawyer. Bice da je slicno bilo i za jos neke ljude, recimo za Jorgea. Neke uloge su ili napisane za odredjene glumce, ili su promenjene u skladu sa njima. Jorgea su zapazili u epizodi Curb Your Enthusiasm, gde je igrao nekog dilera vutre, i hteli su da bude u seriji. Charlie je trebalo da bude mnogo stariji lik, oko 50-tak godina, ali posto su hteli da Domu daju neku ulogu, promenili su godine lika u skladu s tim. Sawyer je prvobitno zamisljen kao zalizani prevarant iz Njujorka, ali im se dopalo kad je Josh poceo da prica svojim juznjackim naglaskom. Yunjin Kim je bila na audiciji za Kate, i kada nije dobila ulogu, posto im se dopala, odlucili su da napisu ulogu San posebno za nju, a onda su napisali i lik njenog muza (a i inace su zeleli da imaju likove koji ne pricaju engleski, ali su zbog nje odlucili da to budu Korejanci).

Jacka je prvobitno trebalo da glumi neka filmska zvezda - navodno je Michael Keaton bio u kombinaciji - i trebalo da je da umre na kraju pilot epizode (njega je trebalo da ubije Smokey, a ne pilota). To bi valjda bila ona fora da neki lik bude centralni u prvoj epizodi i publika pomisli da je glavni junak, i onda ga ubiju na kraju prve epizode (tako nesto su radili i u Oz i The Shield). Ali, neki rukovodilac ABC-ja je rekao "Jack je The Hero, ne mozete da ga ubijete". Onda su odlucili da Jack bude stalan lik, pa je naravno Keaton ispao iz igre (ne bi mogli da placaju ni njega ni bilo koju drugu filmsku zvezdu za redovnu ulogu u seriji).

A to sto kazes, ni ja ne mogu da zamislim Foxa kao Sawyera... u stvari, mogu, posto sam videla snimak njegove audicije, i bas kad pogledas oba ta snimka, jasno zasto je Josh dobio ulogu Sawyera. Njih dvojica su istom liku pristupili sasvim drugacije - Fox je samo naglasavao Sawyerov bes, a Holloway je bio mnogo mirniji i naglasio je Sawyerov sarm. Upravo zato je Josh savrsen za Sawyera, posto moze da docara sarm i duhovitost i seksepil koji "bad boy" kao Sawyer mora da ima da bi bio privlacan. S druge strane, Fox je u savrsen za Jacka, koji je na pocetku prikazan kao dobri doktor i heroj itd.. Da su se trudili da ga ucine simpaticnijim, ljubaznijim, duhovitim itd. bio bi previse savresen i malo nerealan... Bas taj nedostatak sarma i iritantnost odlicno funkcionise kao protivteza "good guy" ulozi kojoj su mu namenili. Odlicno je to sto Fox, i kasnije sve vise i scenario, naglasavaju sve vise Jackove neprijatne osobine.

I tako od milion slucajnosti,menjanja i dopunjavanja nastade ovo o cemu mi pisemo:)
E sad naravno pitanje:),sta mislis zasto je Jacob molio Locke da mu pomogne,dok ga Ben njie cuo?

:hahaha: ovo ću da stavim na avatar :mrgreen:
:super:
A to sto kazes, ni ja ne mogu da zamislim Foxa kao Sawyera... u stvari, mogu, posto sam videla snimak njegove audicije, i bas kad pogledas oba ta snimka, jasno zasto je Josh dobio ulogu Sawyera. Njih dvojica su istom liku pristupili sasvim drugacije - Fox je samo naglasavao Sawyerov bes, a Holloway je bio mnogo mirniji i naglasio je Sawyerov sarm. Upravo zato je Josh savrsen za Sawyera, posto moze da docara sarm i duhovitost i seksepil koji "bad boy" kao Sawyer mora da ima da bi bio privlacan.
Zanimljive su te informacije u vezi sa kastingom ekipe.
Imam i ja njihove audicije i u pravu si, totalno imaju različit pristup liku: Fox je neurotičan, a Holloway nekako ležerno ciničan.

Ali ipak nista ne moze da pridje Jackfaceu. :worth:
Baš sam čituckala tekst o jackface-u na lostpediji i najbolja mi je ona definicija preuzeta sa urban dictionary-ja :
„A term used to describe the contorted facial expression Matthew Fox's character, "Jack Shephard", makes when he is angry, yelling, or just plain acting crazy on the television show "Lost".“

A super je i klasifikacija različitih jackface-ova :lol:
npr.
The "wish I'd reconciled with dad but now it's too late and just a baseball metaphor" :roll:
Jackface

Jackface5-1.jpg

"You wanna go nuts? LET'S GO NUTS!" Jackface :lol:
Jackface_6-1.jpg

The "WTF Locke?!" Jackface ...najbolja, :hahaha:

Lookingglass-1.jpg

The "Don't pity me!" Jackface

3x22_jack_hospital_hamill-1.jpg

...moram priznati da mi se sviđa ova verzija grunge bradatog tabletomana alkosa Džeka :per:

Bas taj nedostatak sarma i iritantnost odlicno funkcionise kao protivteza "good guy" ulozi kojoj su mu namenili. Odlicno je to sto Fox, i kasnije sve vise i scenario, naglasavaju sve vise Jackove neprijatne osobine.

Upravo tako. U svakoj seriji mora da postoji neko iritantan, al bez koga se ne može.
Samo bi zaista bilo fino kada bi Džek imao neki smisleni plan za promenu, s obzirom na tu nametnutu ulogu vođe. E da je samo u određenim situacijama poslušao Captain Falafel-a...
:lol:

I tako od milion slucajnosti,menjanja i dopunjavanja nastade ovo o cemu mi pisemo:)
E sad naravno pitanje:),sta mislis zasto je Jacob molio Locke da mu pomogne,dok ga Ben njie cuo?
U bre... ti baš krenu s teškom artiljerijom. :lol:

Čitala sam sve te razne teorije o Jacobu, al pojma nemam šta bi moglo da bude. Baš me zanima zašto na pr. Richard ne može da priča s Jacobom, ali zato neki ljudi mogu, kao Locke ili Ben... Nisam sigurna ni da li je Ben stvarno još pričao sa Jacobom u vreme kad je odveo Johna u Kolibu, ili se samo pravio, delovalo je kao da je Ben već bio izgubio tu sposobnost. I da li je ono oko koje je Hurley video u Kolibi pripadalo Jacobu, ili nekom drugom? E sad, zašto Locke čuje Jacoba ali ga ne vidi... i zašto Jacobu treba posrednik da priča sa Johnom (akoje Christian stvarno bio Jacobov spokesman... ko zna) postoji teorija da je Jacob Locke iz nekog drugog vremena, i da je zato nastao ovaj darmar u Kolibi... Ali to onda ne bi imalo mnogo smisla ako je Ben mogao da ga vidi, sem ako ga nije video u nekom drugom obliku. :think:

Jacob je ili neko prastaro biće/entitet povezano sa Ostrvom, pa je posle smrti našap drugi način da egzistira... ili je iz budućnosti...E sad, zašto je tražio od Johna da mu pomogne? Možda se nalazi u nekakvom vremenskom procepu ili šta ja znam šta (bože, kako lupetam, ne znam ni sama šta to znači :lol: ), možda neko treba da ga oslobodi... pa, pojma nemam... Uostalom, šta me briga, kad bi sve znala bilo bi mi dosadno da gledam, sve to treba da mi se otkrije u seriji, a ne da sama pogađam. :lol:

U bre... ti baš krenu s teškom artiljerijom. :lol:

Čitala sam sve te razne teorije o Jacobu, al pojma nemam šta bi moglo da bude. Baš me zanima zašto na pr. Richard ne može da priča s Jacobom, ali zato neki ljudi mogu, kao Locke ili Ben... Nisam sigurna ni da li je Ben stvarno još pričao sa Jacobom u vreme kad je odveo Johna u Kolibu, ili se samo pravio, delovalo je kao da je Ben već bio izgubio tu sposobnost. I da li je ono oko koje je Hurley video u Kolibi pripadalo Jacobu, ili nekom drugom? E sad, zašto Locke čuje Jacoba ali ga ne vidi... i zašto Jacobu treba posrednik da priča sa Johnom (akoje Christian stvarno bio Jacobov spokesman... ko zna) postoji teorija da je Jacob Locke iz nekog drugog vremena, i da je zato nastao ovaj darmar u Kolibi... Ali to onda ne bi imalo mnogo smisla ako je Ben mogao da ga vidi, sem ako ga nije video u nekom drugom obliku. :think:

Jacob je ili neko prastaro biće/entitet povezano sa Ostrvom, pa je posle smrti našap drugi način da egzistira... ili je iz budućnosti...E sad, zašto je tražio od Johna da mu pomogne? Možda se nalazi u nekakvom vremenskom procepu ili šta ja znam šta (bože, kako lupetam, ne znam ni sama šta to znači :lol: ), možda neko treba da ga oslobodi... pa, pojma nemam... Uostalom, šta me briga, kad bi sve znala bilo bi mi dosadno da gledam, sve to treba da mi se otkrije u seriji, a ne da sama pogađam. :lol:
To da je Ben glumatao da vidi i prica sa Jacobom je sasvim moguca stvar.
Manipulator kakav jeste,ne bi me cudilo.Mozda je izgubio sposobnost jos mnogo pre toga,kao sto ti kazes.A i mozda u neku ruku i radi protiv Jacoba,kad je pucao u Locke-a,mozda nije samo iz osecanja pretnje i ljubomore prema Locke-u.
Vec bas zato sto je Jacob rekao Locke-u ''help me''.
Sad ja lupetam...
To da je Jacob u stvari Locke iz kasnijeg vremena je glupost.
Prvenstveno bi bio iz buducnosti a znamo kakva buducnost ceka Locke-a.:(:(

The "WTF Locke?!" Jackface ...najbolja, :hahaha:
Lookingglass-1.jpg
Meni ipak najbolji Jackface je onaj "Pustiću kompjuter da ode do 0 ako ne otvoriš vrata!"iz One Of Them...u ostalima je besan, ali se u ovom tako poremećeno ceri i gleda kao potpuni psihopata, baš ono, da pomisliš da ima gomilu leševa negde u dvorištu.... :hahaha:

180px-Jackface.jpg

E a ima i Locke povremeno neke čudne facijalne ekspresije :lol: :

normal_outlaws500-1.jpg

normal_outlaws549-1.jpg

:hahaha:

I naravno kako da zaboravim - henryface :per::

henrygif-1.gif
normal_orientation-cap047.jpg

normal_orientation-cap051.jpg

2004648548627719746_rs.jpg

2004676066245553530_rs.jpg

Charlieface:

normal_pilot2caps-473-1.jpg

Manipulator kakav jeste,ne bi me cudilo.Mozda je izgubio sposobnost jos mnogo pre toga,kao sto ti kazes.A i mozda u neku ruku i radi protiv Jacoba,kad je pucao u Locke-a,mozda nije samo iz osecanja pretnje i ljubomore prema Locke-u.
Sad ja lupetam...
Pa i ne znamo...

Ben je rekao da svi treba da se vrate na Ostrvo, uključujući i Loka...

A Cuse i Lindelof su na Comic Conu pitanje da li su Lok i Đin mrtvi rekli da se treba pitati šta "dead" uopšte znači... i rekli "Death is a relative term, really". :cool: Još su pričajući o Loku rekli nešto kao "There was a famous guy called Jesus, he was resurrected"... :think:

:eek:
:hahaha: kakav kostim...
Odakle bre ovo?
To sam našla na nekom forumu... izgleda da je iz nekog sitcoma u kojoj je igrao lik "Batmanuela", parodiju na Batmana.

http://en.wikipedia.org/wiki/Batmanuel

Nestor Carbonell je zgodan, samo ne kapiram koja je priča sa ajlajnerom?

I jezivi benface (on ne mora ni da se uopšte trudi :cool:)

Ben-1.jpg

...zamislite da se vama ovako ušunja noću u sobu u kojoj spavate :eek:
:per:
sick02.gif
;)

Poslednja izmena:
Sad ja lupetam...
Joj, meni to uopšte nije palo na pamet...:rumenko:
A sasvim je logično. Da je mogao da ga čuje zaista, čuo bi i ono Help me...

Pa i ne znamo...

Ben je rekao da svi treba da se vrate na Ostrvo, uključujući i Loka...

A Cuse i Lindelof su na Comic Conu pitanje da li su Lok i Đin mrtvi rekli da se treba pitati šta "dead" uopšte znači... i rekli "Death is a relative term, really". :cool: Još su pričajući o Loku rekli nešto kao "There was a famous guy called Jesus, he was resurrected"... :think:

Nadam se da neće zaista vaskrsnuti ili tako nešto...:roll:
Bilo bi Ok da i on nastavi da egzistira sl. kao Kristijan Šepard
Zašto su ga uopšte ubili?! Zaštoooo?!:dash:

Back