Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Alo bre vi sa tim vasim zaverama...Ne smem ni da vas citam,upropasticete mi dozivljaj.:D
Pratim na tv-u.
Sinoc je bas bila super epizoda,jedna od najboljih.

Polako,kad budes sve odgledala,ima da te vidimo:D..
A sto ne skines sa neta,ja ne bih mogla da pratim svakog dana na tv-u,a sta kad propustis neku..A veruj mi,svaku epizodu vredi pogledati.
Koja je epizoda bila sinoc?Nemoj da zuris sa epitetima najbolje epizode,ne znas sta te ceka kasnije;);););)

Slažem se sa tobom, jeste da su zanimljive ove naše teorije, ali oni koji sad prate preko tv-a se smaraju dok čitaju to, oni bi hteli da komentarišu epizode, ali je to onda nama smor, koji smo ih već sve odgledali 2,3,4... puta. Reženje ovog problema zna samo ostrvo:D:D:D

Meni nije smor!!!Nimalo,bas bih volela da se podsetim nekih epizoda,stavise nadam se da ce neko da mi skrene paznju na nesto sto sam propustila...Mada teze posto odgledah vise od jednog puta seriju al nikad se ne zna;).
To mi je ubedljivo lakse nego da teorisem o buducim epizodama,ovako postajem iritantno nestrpljiva za blizu okolinu...
Zato ljudi hajde pisite!!!

Polako,kad budes sve odgledala,ima da te vidimo:D..
A sto ne skines sa neta,ja ne bih mogla da pratim svakog dana na tv-u,a sta kad propustis neku..A veruj mi,svaku epizodu vredi pogledati.
Koja je epizoda bila sinoc?Nemoj da zuris sa epitetima najbolje epizode,ne znas sta te ceka kasnije;);););)

Nemam pojma ni ja.Vise volim tako da gledam,nego nekoliko odjednom :) Volim da pratim. :)
Sinoc je Lok isao po Eka,jer mu se "javio" Bun.

Auuuu.Jel to ono na aerodromu?Ja volim epizode sa Lockovim snovima:).Jos ako je Eko umesan...
Steta je samo sto su se resili Boona,on je dosta obecavao:(.
Ako se ne varam,ili danasnja ili sutrasnja epizoda je jako bitna,sto se Eka tice,krajnja scena sa Yemijem,necu da ti otkrivam vise.
Ma ja sam seriju odgledala u rekordnom roku pa verovatno zato ne mogu da te razumem:D

Ja sam tako odgledala Bekstvo iz zatvora,nisam izasla iz kuce par dana,pa ovaj,bolje da ovako pratim :D
A i duze traje,zar ne. A vi sad :tease:

Mene Bekstvo razocaralo,odustala sam na nekoj epizodi 3. sezone...
Pa dobro,ja nije bas da nisam izlazila iz kuce...
Imam drugaricu koja je pogledala 2 sezone Bekstva za 2 dana...???:confused:
Jeste da duze traje ali ne mozes bas svakog dana da budes u 7 uvece kuci...
To ti je kad se naviknes da gledas serije preko kompa,odjednom ti je nezamislivo da ti neko drugi odredjuje kad moras da gledas:D.
Nekada sam sasvim fino funkcionisala

Imam ja apex1.1.00..tako nesto..Imam ceo Lost na diskovima pa mogu da prebacim,pa ti da skidas.
Meni ok radi samo smo prebacili modem na komp od brata pa je on sherovao sistemske file-ove,pa smo banovani na 24 sata:D..
Aj ti vidi,ne znam sta da ti kazem.Mogle bi da pokusamo:)

Imam ja apex1.1.00..tako nesto..Imam ceo Lost na diskovima pa mogu da prebacim,pa ti da skidas.
Meni ok radi samo smo prebacili modem na komp od brata pa je on sherovao sistemske file-ove,pa smo banovani na 24 sata:D..
Aj ti vidi,ne znam sta da ti kazem.Mogle bi da pokusamo:)

E super,i ja imam taj apex,Gusari hub,ali od pre neki dan je povecan sher na 50gb,pa moramo da kupimo novi hard,jer nemamo sta jos da serujemo,pun nam komp slika i ostalih gluposti koje nece brat da brise
Cim namestimo,javicu ti,pa da okacis,ako ne nadjem tamo:)
mislim da ima neko verovatno,a na ovom drugom dc-u nema,samo cetvrta

Auuuu.Jel to ono na aerodromu?Ja volim epizode sa Lockovim snovima:).Jos ako je Eko umesan...
Steta je samo sto su se resili Boona,on je dosta obecavao:(.
Ako se ne varam,ili danasnja ili sutrasnja epizoda je jako bitna,sto se Eka tice,krajnja scena sa Yemijem,necu da ti otkrivam vise.
Ma ja sam seriju odgledala u rekordnom roku pa verovatno zato ne mogu da te razumem:D

Da, misticne stvari se desavaju sa Ekom i Lokom:confused:

To bi bilo brutalno okrutno.Ni ne bi imalo smisla...Mozda da on ode sa Penelope na ostrvo...to bi bilo fino.
A ono sa Kate tako lici na Bena i njegove nacine.A mozda je i Jack pukao pa ne bira sredstva...
Ma hajde sve to,mene zanima kako ce Ben da uspe uopste da locira ostrvo...?
Pa Ben je sam tako rekao i obećao...ništa ga nije sprečilo da pobije toliko ljudi i ranije...a i smrt Alex je bila totalno šokantna i okrutna i neočekivana :eek:
Ja lično ne bih volela da se to desi, ali ko zna...

Nemam ni jednu ideju kako će mu to poći za rukom, barem ne trenutno.
Ali ja verujem Benu.:mrgreen:
On će uspeti da ga locira. On uvek ima plan.:cool:
Imaš li ti neku teoriju?
SPOILER!!!UPOZORENJE!!!
možda sa tim ima veze glasina da postoje Dharma stanice i van ostrva...:eek:

Ne znam za vas, ali meni je Sayid omiljeni lik u celoj seriji. U stvari, svidja mi se kako ga glumac interpretira.
Sayid je :cool:
najracionalniji, najspretniji, uvek zna šta kako kada...
da sam na ostrvu imala bih najviše poverenja u njega
al opet, ima i on svoju mračnu stranu...

Sayid je :cool:
najracionalniji, najspretniji, uvek zna šta kako kada...
da sam na ostrvu imala bih najviše poverenja u njega
al opet, ima i on svoju mračnu stranu...

Odushevilo me je da u americhkoj seriji jednog Irachana, Arapa predstave kao dobrog i nadasve pametnog momka. Medjutim, prosto sam osecao da ce kao negativca ubaciti nekog ili Srbina ili Rusa. I bio sam u pravu-onaj jednooki Mihail.

Odushevilo me je da u americhkoj seriji jednog Irachana, Arapa predstave kao dobrog i nadasve pametnog momka. Medjutim, prosto sam osecao da ce kao negativca ubaciti nekog ili Srbina ili Rusa. I bio sam u pravu-onaj jednooki Mihail.

Da, to je baš zanimljivo i neuobičajeno.
A još se i taj Iračanin smuvao sa tipičnom "american girl"
I zbog akcenta je meni interesantan u smislu glume... s obzirom da je Naveen Andrews u stvari Britanac
.Kada sam ga gledala i slušala u nekoj emisiji (intervju) nisam mogla da ga prepoznam, totalno se transformiše za ulogu...” My name is Sayid Jarrah…and I am a torturer " :cool:

Isto važi i za Josh Holloway-a koji glumi Sojera-nemaju baš ništa zajedničko.:eek:

A MIkhail je isto :cool:
Neuništiv!

Da, to je baš zanimljivo i neuobičajeno.
A još se i taj Iračanin smuvao sa tipičnom "american girl"
I zbog akcenta je meni interesantan u smislu glume... s obzirom da je Naveen Andrews u stvari Britanac
.Kada sam ga gledala i slušala u nekoj emisiji (intervju) nisam mogla da ga prepoznam, totalno se transformiše za ulogu...” My name is Sayid Jarrah…and I am a torturer " :cool:

Isto važi i za Josh Holloway-a koji glumi Sojera-nemaju baš ništa zajedničko.:eek:

A MIkhail je isto :cool:
Neuništiv!

Glumac shto tumachi Bena mi je poznat odnekle, ako se ne varam iz Dosije X.
I tamo je glumio nekog slichnog Benu, u smislu da ga ili mrzish ili volish.

Back