Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
And sure I'm lost without"LOST"...Ajde omiljen i neomiljen lik iz "Losta"..?:)Sigurna sam da je vec bilo pitanje al nema veze:)))

Ima ih više koji su mi omiljeni, a to su bez nekog posebnog redosleda : Lok, Sojer, Ben, Said, Majls, Faradej, Dezmond od glavnih likova, i Alpert, Kristijan Šepard od sporednih.
Najviše me nervira Džek, ali ne u smislu da smatram da je loše napisan lik, već je to subjektivan doživljaj-jednostavno iritiraju me njegovi postupci, način razmišljanja i neurotične face i grimase kao npr. ova :
43djjfq-1.jpg

A tebi?

Jel se zna tacno kad pocinje 5-ta...da ne kopam dalje po netu

Piše na prethodnoj strani: 21. januara počinje i za premijeru će biti emitovane 2 epizode+1 epizoda rekapitulacije prethodne sezone= 3 sata Lost !!! :zurka:

Moji omiljeni su Desmond,Locke,Ecko:(,Hugo, i naravno Ben:D..Ok mi je Sawyer,Charlie:(,Jin,Sun,Sayid...NERVIRA me Jack mada bez njega ne bi billa ista serija,priznajem:confused:,i pomalo Kate jer mi je nekako njanjava i smara mnogo.Zbog Claire mi je drago:super:,bilo je vreme,zao mi je zbog Michael-a,sta napravise od njegovog lika...Daniel i Miles obecavaju mnogo...Ali treba sacekati kraj 6. sezone da sve se kockice sloze,a do tad..:dash::dash:strpimo se:dosadno:..

Gledajući ovaj poster razmišljam kako nešto nije u redu sa ovom slikom koju vidim, a onda mi je sinulo šta nedostaje : nema Jin-a!!!:eek:
Izgleda da je stvarno mrtav :sad2:, a ja se ponadala da je možda nekako preživeo tj. skočio sa onog broda pre nego što je eksplodirao.:besna:

Džulijet.. bio bi red.:)
Nemam ništa protiv, mislim da ne bih ni primetila kada bi se njoj nešto iznenada dogodilo. Toliko je bila beznačajna u četvrtoj sezoni, a u trećoj je baš obećavala.Šteta! Možda joj sad u petoj daju više prostora...
Samo ne Sawyer-a!!!!!!!!! I Desmonda.. Volela bih da se Jacku nesto desi, al nismo mi te srece..xD

Iako me Džek nervira, ne bih volela da mu se nešto desi, ko bi me onda nervirao?!
Imam neki loš predosećaj da će Said završiti tragično, a možda i Dez ili Sojer...:sad2:

Back