Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ako si video ovo, onda ti je sve jasno

Prilozi

• Coffin.jpg
    Coffin.jpg
    28,1 KB · Pregleda: 7
moram i ja da primetim da je Vuchko987
odlicno sve primetio:D
hm da
ima fantasticnih teorija i gomila neodgovorenih pitanja
samo se nadam da do kraja nece (da izvinete) usrati stvar
i sve pokvariti sa nekom supljom pricom..

Džek u toj sceni priča sa Benom o tome kako moraju svi da se vrate na ostvo uključujući i Džeremija Bentama odnosno Loka. Na samom kraju se kamera podiže i otkriva nam ko je u stvari u kovčegu. Možda ti nije lepo narezana epizoda!

Jel neko u Octagon Global Recruiting projektu?

da. za sada nema vecih otkrica, prilicno razocaravajuci ARG ove godine :(
uradila sam Test 1 koristeci press space pa sam uspela da izvucem 99 poena i upala u grupu Pandora...mada sve je to nebitno, jer to ne bi trebalo da bude poenta, niti primecujem kakve sve to veze ima sa Dharmom ili Lost..

uzgred, evo najsvezijeg spojlera :
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/08/casting-news-michelle-rodriguez-to.html
:eek:

*ah, avaj! moj prvi post na forumu*

ARG ce razvuci sve do nove sezone, tako da bi mogli reci da je ovo za sad samo zagrevanje...
Videcemo sta ce biti narednih meseci, ocekujem da bude zanimljivo.
Sledece sezone cemo svakako gledati Darmu u sadasnjem vremenu, sa najnovijim tehnologijama, i novim experimentima, zato je interesantno kako sve to izgleda, a sve sto smo do sad videli bili su ostaci od pre 20ak god...

Valjda ne i poslednji!!

evo i drugog :)

Smem li da pitam sta je to?

http://www.lostpedia.com/wiki/ARG

Dharmawantsyou.com.

I ja sam u grupi pandora u darmi. Izgleda da svi upadnu tamo, na testu sam imao 55 poena

Pa otprilike je 50/50,dosta ljudi je i u Ganymede grupi, ali uopste ne kapiram kriterijum ovog razvrstavanja. Neko je provalio nacin da se u toku testa zamrzne vreme pritiskanjem na SPACE (sto je interesantno jer je i naziv testa PRESSurized spatial judgment _evaluation), pa se pokrenula diskusija da li je to namerno ili samo previd. Moj najveci rezultat bez zaustavljanja brojaca je 75.

Jel neko ucestvuje u DarkUfo Character cup?

*ne mogu da podnesem ovaj dugotrajni hiatus* :otkacio:

da. za sada nema vecih otkrica, prilicno razocaravajuci ARG ove godine :(
uradila sam Test 1 koristeci press space pa sam uspela da izvucem 99 poena i upala u grupu Pandora...mada sve je to nebitno, jer to ne bi trebalo da bude poenta, niti primecujem kakve sve to veze ima sa Dharmom ili Lost..

uzgred, evo najsvezijeg spojlera :
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/08/casting-news-michelle-rodriguez-to.html
:eek:

*ah, avaj! moj prvi post na forumu*

Dobro nam dosla :D

Ja sam u grupi Ganymede...

Koliko ste najvise uspeli bez space-a ja sam pokusavao i nagurao sam do 83% :bye:

ARG ce razvuci sve do nove sezone, tako da bi mogli reci da je ovo za sad samo zagrevanje...
Videcemo sta ce biti narednih meseci, ocekujem da bude zanimljivo.
Sledece sezone cemo svakako gledati Darmu u sadasnjem vremenu, sa najnovijim tehnologijama, i novim experimentima, zato je interesantno kako sve to izgleda, a sve sto smo do sad videli bili su ostaci od pre 20ak god...

Meni je ok arg, nista mu ne fali, pa *** moraju i glupi ameri tu a i mi a i nemci i englezi i svi... Da nije tako prosto ne bi bila popularnost...

Meni koji sam igrao Notpron, inace za ljubitelje lost-a ovo je zakon, bar ako mene pitate sve ce biti smesno ali videcemo :bye:

Jel skontao neko kako izbiti na leader board? :dash:

Dobro nam dosla :D

Hvala :)

Jel skontao neko kako izbiti na leader board? :dash:
Mislim da deset vodecih imaju najvise tzv. dharma poena, a oni se dobijaju kada pozoves ljude da se registruju tj. nakon njivove registracije. Jednim delom sam zato razocarana ovim ARG-om : ocigledno je nevazno kako si uradio test vec koliko ljudi regrutujes. Posto sam uverena da niko od ljudi koje poznajem ne bi ucestvovao, poslala sam pozive sama sebi na druge e-mail adrese koje imam i registrovala se ponovo. Tako da imam 20 dharma poena, sto je bedan rezultat! A navodno oni na leader board-u ce ucestvovati u nekim dodatnim aktivnostima. Hocu ja da budem parapsiholog u Darmi, a ne domar!!!:dash:

Hvala :)

Mislim da deset vodecih imaju najvise tzv. dharma poena, a oni se dobijaju kada pozoves ljude da se registruju tj. nakon njivove registracije. Jednim delom sam zato razocarana ovim ARG-om : ocigledno je nevazno kako si uradio test vec koliko ljudi regrutujes. Posto sam uverena da niko od ljudi koje poznajem ne bi ucestvovao, poslala sam pozive sama sebi na druge e-mail adrese koje imam i registrovala se ponovo. Tako da imam 20 dharma poena, sto je bedan rezultat! A navodno oni na leader board-u ce ucestvovati u nekim dodatnim aktivnostima. Hocu ja da budem parapsiholog u Darmi, a ne domar!!!:dash:

Hajde mi objasni kako da regrutujem molim te... :neutral: trazio sam ali nisam uspeo...

Taman da ja posaljem sam sebi posto imam vazdan nekih e-mail adresa :super: sto privatnih sto sluzbenih :rotf:

Hajde mi objasni kako da regrutujem molim te... :neutral: trazio sam ali nisam uspeo...

Taman da ja posaljem sam sebi posto imam vazdan nekih e-mail adresa :super: sto privatnih sto sluzbenih :rotf:

Uradi test 1 ponovo i po zavrsetku u donjem desnom uglu imas opciju challenge a friend .Nije dovoljno da samo pozoves "prijatelja" (tj .sebe) vec i da se registrujes ( to znaci da ponovo odgovoris na sva ona uvrnuta pitanja :) ).

Back