anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
anya je hater xD
meni je Lock legenda..mada sam batalio da gledam seriju kad je charlie umro..
anya moze da potvrdi xD
Ahaaaa...

Nego, ljudi, aj recite mi sta je to zanimljivo ili lepo NA GLUPAVOM LOCK-U??????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anya je hater xD
meni je Lock legenda..mada sam batalio da gledam seriju kad je charlie umro..
anya moze da potvrdi xD

Ahaaaa...
Nego, ljudi, aj recite mi sta je to zanimljivo ili lepo NA GLUPAVOM LOCK-U??????![]()
[SPOILER - ceo tekst dole, mrzi me da ga izbeljujem]
Uh, bio sam u pravu za brod...Pen nije znala za njega kada je pricala sa Carlijem... [odgledao 6tu epizodu tek]...
Peta mi je bila bas, bas dobra...Sesta nije bila losa ali nisam nasao eztv snimak pa sam morao gledati neki francuski snimak koji je imao bagove, prvo neka plava traka, pa je prevod kasnio...i + francuski titl...ali odgledao sam nekako [stalno sam pomerao titl unazad ^^]...
Skidam sedmu [verovatno veceras] i sutra osmu pa cu doci da komentarisem

Ne mozes vise da igras igricu, bila je aktivna do 2 sata pred premijeru nove sezone, tad se zavrsila.Sta je fora kod ove igre:
http://www.find815.com/
jel moze uopste da se predje lvl i koliko lvla ima? Ajde mali hint pls
Ne mozes vise da igras igricu, bila je aktivna do 2 sata pred premijeru nove sezone, tad se zavrsila.
Ako te zanimaju snimci koje otkrijes u toku igrice, imas ih sve na YT...

Pa onako, nista spektakularno, ali zanimljivo...Pa, opet sam zakasnio
jel bar ima sta korisno da se pogleda?
Lost je poceo ili da gadno kupi fore od Filipa Pulmana [triologija njegova mracna tkanja] ili stvarno hoce da ukazu na nesto...Konkretno sam cuo da se u toj igrici pominje neka cudna svetlost [aurora borealis?] itd...
Idem da pogledam snimke...![]()
Pa onako, nista spektakularno, ali zanimljivo...
Glavni lik Sem trazi svoju verenicu koja je nestala sa letom 815.Oboje su bili zaposleni u Oceanicu.Tako dolazi na brod Cristiane 1 koji kasnije pronalazi laznu olupinu.Pominje se neka svetlost toja podseca na Auroru, ali nije (tj. ne moze biti posto je Aurora polarna svetlost), pominje se i cuvena avijaticarka Amelija Earhart...
Vredi pogledati.![]()

jer gledo neko cetvrtu epizodu sta se desilo tamo ja sam 2put skino cetvrtu a ono ispade uvek treca
Ma dobro, samo su uhvatili radio signal iz ko zna koje godine, kad je Amelija bila aktuelna... nista spektakularno...predpostavljam da i to kao i svetlost ima veze sa elektromagnetizmom...pa, znam da nije moguce da bure aurora borealis ali opet, ko znakad oni zapetljaju...
gledao sam malo neke snimke i mislim da su preterali sa Amelijom to je kraj...dno dna![]()
Ma dobro, samo su uhvatili radio signal iz ko zna koje godine, kad je Amelija bila aktuelna... nista spektakularno...predpostavljam da i to kao i svetlost ima veze sa elektromagnetizmom...