vins
Primećen član
- Poruka
- 577
oko 4.30-5.00 ujutru najranije, ako hoces dl linkove imacu ih do 10.00 pa cu ti bacim na pm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S tim sto je sad termin emitovanja pomeren za sat vremena, pa cemo i na dl cekati sat duze...oko 4.30-5.00 ujutru najranije, ako hoces dl linkove imacu ih do 10.00 pa cu ti bacim na pm
S tim sto je sad termin emitovanja pomeren za sat vremena, pa cemo i na dl cekati sat duze...
Obicno eztv postavi prvi...pa hoce li bar biti eztv torent ili neko bzvz?
Mislim, nije meni tolika frka, mozda cu nocas da odgledam ponovo prvo sumiranje prve tri sezone, pa celu cetvrtu pa tek onda e09...![]()
To je u pocetku, zbog odnosa seedsa i peersa.nesto me zeza download...probacu nocas da skinem![]()
To je u pocetku, zbog odnosa seedsa i peersa.
Zaista sjajna epizoda.![]()
Da, da, svakog cetvrtka! Joj ja tek pocela da skidam, aaa ne mogu da iscekam da je gledam...!!
Sjajna a? uh, bas jedva cekam! Nekako sam se uzelela Sawyer-a i ekipe!! Mmm Sawyer....................![]()
Da, po meni najbolja ove sezone...
O anya, tamo Skofild, ovde Sojer...
Gledas li ti neku seriju zbog radnje?
Ja sam se uzeleo Bena, mmm Beeen, njegove epizide su najajce.
Svakog cetvrtka naredne 3 nedelje, onada jedan cetvratak pauze, pa duplo finale 29. maja.
Posle toga duga pauza do sledece sezone koju ocekujemo negde krajem januara-pocerkom februara.
Ne salim se...aaaaaaaaaaa??? JANUARA-FEBRUARA?!?! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:
daj bre, pa sta da radim, da odgledam sest puta iste epizodereci mi da se salis...
ja sad bacam na skidanje sutra cu pogledati![]()
Ne salim se...
uh, covece, pa oni bas misle da oduze to otkrivanje misterija...dajte mesta za nove extra serije ljudi...
sad sebe zamisljam u penzionerskom domu cetvrtak uvece kad ono trci dzek sa stapom iz sume i vice "k-k-k-k-ate!!!"
mnogo je velika ta pauza... bzvz to rade... ali valjda ce biti zanimljivo... sad idem da nadjem prevod i gledam devetu epizodu![]()
Nije bas tako, finale je odavno zakazano za maj 2010.
U sustini svi prave pauze, negde od maja pa do jeseni, i onda 20-ak epizoda sezone razvuku na preostalih 9-10 meseci.
Producenti Losta su odlucili da naprave jednu veliku pauzu, pa onda puste celu sezonu odjednom.
Ove godine im to nije poslo za rukom zbog strajka scenarista, pa svejedno imamo pauze.
Ima koliko hoces mesta za nove serije, samo su one uglavnom jako lose i neinteresantne.
titlovi
Pitaj, sta te zanima?uspeo sam da se snadjem, epizoda je bolesno dobra... Samo ne razumem bas najbolje, ali mislim da nisam jedini neke stvari...
Pitaj, sta te zanima?![]()
Vidmor je usko povezan sa Darmom...SPOILER!!
Kako to da je ostrvo bilo Vidmorovo? I kako to da ni on ne moze da pogine? Mislim da su njih dvojica braca ili nesto slicno :shock:
Vidmor je usko povezan sa Darmom...
Nisu braca, ali iz nekog razloga Ben ga ne moze ili ne sme ubiti.Videcemo i zasto...
Da.Nego jedno pitanje za one koji prate seriju??? Gledao sam mozda 2-3 epizode tako da nisam upucen bas.... Ti likovi su kao doziveli avionsku nesrecu ili sta vec i sad su na tom ostrvu izgubljeni u 21.veku i ne mogu da ih nadju ????