Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da, da, svakog cetvrtka! Joj ja tek pocela da skidam, aaa ne mogu da iscekam da je gledam...!!
Sjajna a? uh, bas jedva cekam! Nekako sam se uzelela Sawyer-a i ekipe!! Mmm Sawyer.................... :D:D

Da, po meni najbolja ove sezone...
O anya, tamo Skofild, ovde Sojer...
Gledas li ti neku seriju zbog radnje? :D
Ja sam se uzeleo Bena, mmm Beeen, njegove epizide su najajce. :D
Svakog cetvrtka naredne 3 nedelje, onada jedan cetvratak pauze, pa duplo finale 29. maja.
Posle toga duga pauza do sledece sezone koju ocekujemo negde krajem januara-pocerkom februara.

Da, po meni najbolja ove sezone...
O anya, tamo Skofild, ovde Sojer...
Gledas li ti neku seriju zbog radnje? :D
Ja sam se uzeleo Bena, mmm Beeen, njegove epizide su najajce. :D
Svakog cetvrtka naredne 3 nedelje, onada jedan cetvratak pauze, pa duplo finale 29. maja.
Posle toga duga pauza do sledece sezone koju ocekujemo negde krajem januara-pocerkom februara.

aaaaaaaaaaa??? JANUARA-FEBRUARA?!?! :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

daj bre, pa sta da radim, da odgledam sest puta iste epizode :roll::roll::roll::roll: reci mi da se salis...

ja sad bacam na skidanje sutra cu pogledati :D

Svako moze da ima omiljene likove!:) Obe serije volim zbog radnje, a ne glumaca, Michael-a volim kao Michael-a, ne Kao Wentworth Miller-a!!! Sawyer-a ili ti Josh-a Holloway-a volim jer je covek super glumac, uloga u Lost-u mu je EXTRAAA, a i mnogo mi se svideo film "Whisper" u kom on igra, a u tom filmu takodje glumi draga nam Sara koju cemo gledati uskoro u Prison-u.....:D Ja skinem juce 9. , kad ono CVRC, pise deveta, a ono osma, grrrrrr sad ispocetka..........Aaaa svi pricate da je strava epizoda a ja ko zna kad cu je gledati, hmm, pravite mi zazubice!! :D:D

uh, covece, pa oni bas misle da oduze to otkrivanje misterija...dajte mesta za nove extra serije ljudi...

sad sebe zamisljam u penzionerskom domu cetvrtak uvece kad ono trci dzek sa stapom iz sume i vice "k-k-k-k-ate!!!" :lol::lol::lol::lol:

mnogo je velika ta pauza... bzvz to rade... ali valjda ce biti zanimljivo... sad idem da nadjem prevod i gledam devetu epizodu ;);)

uh, covece, pa oni bas misle da oduze to otkrivanje misterija...dajte mesta za nove extra serije ljudi...

sad sebe zamisljam u penzionerskom domu cetvrtak uvece kad ono trci dzek sa stapom iz sume i vice "k-k-k-k-ate!!!" :lol::lol::lol::lol:

mnogo je velika ta pauza... bzvz to rade... ali valjda ce biti zanimljivo... sad idem da nadjem prevod i gledam devetu epizodu ;);)

Nije bas tako, finale je odavno zakazano za maj 2010. :D
U sustini svi prave pauze, negde od maja pa do jeseni, i onda 20-ak epizoda sezone razvuku na preostalih 9-10 meseci.
Producenti Losta su odlucili da naprave jednu veliku pauzu, pa onda puste celu sezonu odjednom.
Ove godine im to nije poslo za rukom zbog strajka scenarista, pa svejedno imamo pauze.
Ima koliko hoces mesta za nove serije, samo su one uglavnom jako lose i neinteresantne.
titlovi

Nije bas tako, finale je odavno zakazano za maj 2010. :D
U sustini svi prave pauze, negde od maja pa do jeseni, i onda 20-ak epizoda sezone razvuku na preostalih 9-10 meseci.
Producenti Losta su odlucili da naprave jednu veliku pauzu, pa onda puste celu sezonu odjednom.
Ove godine im to nije poslo za rukom zbog strajka scenarista, pa svejedno imamo pauze.
Ima koliko hoces mesta za nove serije, samo su one uglavnom jako lose i neinteresantne.
titlovi

uspeo sam da se snadjem, epizoda je bolesno dobra... Samo ne razumem bas najbolje, ali mislim da nisam jedini neke stvari...

Uostalom, cekamo jos 5 dana do sledece epizode :D

Nego jedno pitanje za one koji prate seriju??? Gledao sam mozda 2-3 epizode tako da nisam upucen bas.... Ti likovi su kao doziveli avionsku nesrecu ili sta vec i sad su na tom ostrvu izgubljeni u 21.veku i ne mogu da ih nadju ????

Nego jedno pitanje za one koji prate seriju??? Gledao sam mozda 2-3 epizode tako da nisam upucen bas.... Ti likovi su kao doziveli avionsku nesrecu ili sta vec i sad su na tom ostrvu izgubljeni u 21.veku i ne mogu da ih nadju ????
Da.
Ali nije u tome fora, dosta je komplikovanije...
Sve je misteriozno, postavlja se pitanje sta je ostrvo, zasto su bas oni bili u avionu, kako su uopste preziveli...?

Back