Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uf...Hvala!
Postoji lostpedia koju sam pokusala par puta da pogledam i...bolje da nisam...

Znaci, poenta je, hepi end za Kejt i Sojera, svi ostali u Raj ili Pakao, po zasluzi, a Harli je novi "Bog" i moze isto da uradi sa sledecom generacijom, kada mu se cefne?

Ali oni su svi umrli na kraju... Bukvalno svi... Zapravo, sve dok svi koji su bili na ostrvu nisu umrli niko drugi nije mogao da napusti čistilište, morali su svi da budu zajedno, da se sete šta se desilo "u životu" i da zatim zajedno pređu na drugu stranu... Ben je izuzetak, on je valjda previše grešio i zbog toga "nije želeo" da uđe u crkvu, navodno nije još uvek spreman (tj mora još neko vreme da "kaje grehe")...

Novi "bog" će biti Volt, kada je prošlo neko vreme Ben i Hurli odlaze sa ostrva u bolnicu za mentalne bolesnike u kojoj je i Volt i oni ga odvode sa sobom u Darma kombiju (što je non-sens, ne razumem kako su kombi doterali sa ostrva a čak i da jesu, zar ne mogu da nađu prevozno sredstvo koje je brže i efikasnije)... Inače ovo sa Voltom je ubačeno kao dodatak na DVD kolekciji, takođe tu je i još jedna "minisoda" u kojoj je odgovoreno na to ko je slao hranu na ostrvo u ime Darma inicijative...

Ali opet, nema tog teksta koji može da objasni onakav kraj... Ipak je bolje pogledati... Ono što je mene gotovo gurnulo na ivicu suza jeste scena kada Kejt pomaže Džeku u tom čistilištu da se seti odakle je poznaje i šta je to proživeo sa njom... Jako moćna scena... Ah da, to što su oni "proživeli" u smrti dok su čekali u čistilištu da svi umru po redu jeste život kakav bi bio da ostrvo nikada nije postojalo (tačnije da ga je neka bomba poslala na dno okeana, nećeš razumeti koja bomba ako ne pogledaš :lol:)... Fanovi su bili zbunjeni čitavu šestu sezonu jer su čuveni flashback momenti zamenjeni tzv flash sidewaves scenama u kojima su upravo događaji koji bi usledili da se avion nikada nije srušio na ostrvo pa su se fanovi pogubili jer im nije bilo jasno šta te scene znače... Nije se znalo sve do poslednje epizode...

Poslednja izmena:
Ou maj Gad, zasto li sam uopste pitala?! :mrgreen: Zezam se, hvala na trudu, ipak moram da lepo odgledam sve, samo mi bacite u pp savet sa kog sajta. Taman da imam sta da gledam uz kafu, u iscekivanju novih epizoda HIMYM i OUAT. Malo odmaram mozak od CSI i Criminal minds.

Ou maj Gad, zasto li sam uopste pitala?! :mrgreen: Zezam se, hvala na trudu, ipak moram da lepo odgledam sve, samo mi bacite u pp savet sa kog sajta. Taman da imam sta da gledam uz kafu, u iscekivanju novih epizoda HIMYM i OUAT. Malo odmaram mozak od CSI i Criminal minds.

Evo link... Sve sa prevodom... http://www.vojvodinanet.com/publ/strane_serije/lost/57

Ali ovo iz čiste radoznalosti... Mrzi me da lupam glavu ali šta je OUAT... Znam šta je HIMYM, i jedno pitanje... Zašto to uopšte gledaš??? Jedina glumica koja u toj seriji "valja" jeste Alison koju sam zavoleo u Bafi, ona je uvek sjajna ali ostali su takooo dosadni... Naročito Nil Patrik (ako se tako zove)... Previše drami u celoj seriji... Preporučujem bolju komediju - The big bang theory... Primera radi, zadnju sezonu je pogledalo oko 6 mil. više ljudi nego HIMYM...

OK, ajmo malo u off topic.
Once upon a time. Slatka serija za odmaranje mozga. Lepi kostimi i prelepe glumice. Serif je toliko hot da mi se zamagle prozori dok gledam :D

How i met your mother mi je u top 3 ikada. Glumice mi nisu interesantne, ali njih trojica su apsolutno fenomenalni, svaki na svoj nacin. Posle Friends i Will&Grace, koje znam napamet, ovo je treca na isti kalup (njujorska grupica prijatelja, gegovi i ljubavi) koju obozavam i mogu da gledam reprize repriziranih repriza do beskonacnosti. Sta znam, ukusi su razliciti, a meni taj humor prija.

The big beng theory je, naravno, fantasticna serija, svaka im cast na ideji i popularnosti, ali meni i nije toliko zabavna jer me opasno iritira plavujka. Ne smatram je ni atraktivnom ni duhovitom.

I sad nazad, on topic, da me ne lansiraju moderatori na Mesec.
Lost je toliko zeznuta da prosto moras da je gledas, ali ako izgubis nit, kao ja, ode mas' u propas'. Preskocila sam par epizoda, dok su se jos emitovale na nasim televizijama, da li je Pink bio, Fox, ne secam se, uglavnom, ispala sam i nisam imala vremena da je trazim po netu da nadoknadim. Evo me sada, posle par godina, planiram da gledam ispocetka. Mislim da vredi. Gresim li? Zato sam pitala za kraj, da bih videla na sta da posebno obratim paznju tokom sezona.

Ja sam vec tri meseca na malom ostrvu i dodje mi da vristim od muke i dosade :dash: Da mi je ovaj frajer blizu, ne bih se zalila :zper:

sawyer-lost.jpg

ali, posto nije....:besna:

ja oped gledam lost iz pocetka ..zaboravio sam sve
zadnji serijal nisam gledao pa izbegavam da citam sta ste pisali
dnevno odgledam po 6-7 epizode ..evo me kod treceg serijala
siguran sam bio da su "boon" i "shannon" jeli neke otrovne vocke i pali u komu
a ovi drugi ih zakopali zive jer su misleli da su mrtvi ..ali nisu izginuse drugacije :confused:

a ovi drugi ih zakopali zive jer su misleli da su mrtvi ..ali nisu izginuse drugacije :confused:

Misliš valjda na ono dvoje kradljivaca dijamanata, neka glumica i njen kuvar... Ujeo ih pauk pa su paralizovani... Jeziva, stvarno jeziva epizoda...

Misliš valjda na ono dvoje kradljivaca dijamanata, neka glumica i njen kuvar... Ujeo ih pauk pa su paralizovani... Jeziva, stvarno jeziva epizoda...

ja sam nesto pomesao to tek treba da se desi ?!
bas mi je bilo cudno kad je boon poginuo posle pada onog aviona i shannon od ana lusie
inace ti kradljivci ne secam ih se ...da li su to neki novi ? ili u neki od ovih iz prvi 2 serijala ?
pisi u spojleru nisam siguran da li zelim da znam odgovor :)

Blago tebi....ja nikako ne mogu,zbog vremena,guzve oko racunara....aaaaaaaaaaaaaaa..:dash:

Back