OK, ajmo malo u off topic.
Once upon a time. Slatka serija za odmaranje mozga. Lepi kostimi i prelepe glumice. Serif je toliko hot da mi se zamagle prozori dok gledam
How i met your mother mi je u top 3 ikada. Glumice mi nisu interesantne, ali njih trojica su apsolutno fenomenalni, svaki na svoj nacin. Posle
Friends i
Will&Grace, koje znam napamet, ovo je treca na isti kalup (njujorska grupica prijatelja, gegovi i ljubavi) koju obozavam i mogu da gledam reprize repriziranih repriza do beskonacnosti. Sta znam, ukusi su razliciti, a meni taj humor prija.
The big beng theory je, naravno, fantasticna serija, svaka im cast na ideji i popularnosti, ali meni i nije toliko zabavna jer me opasno iritira plavujka. Ne smatram je ni atraktivnom ni duhovitom.
I sad nazad, on topic, da me ne lansiraju moderatori na Mesec.
Lost je toliko zeznuta da prosto moras da je gledas, ali ako izgubis nit, kao ja, ode mas' u propas'. Preskocila sam par epizoda, dok su se jos emitovale na nasim televizijama, da li je Pink bio, Fox, ne secam se, uglavnom, ispala sam i nisam imala vremena da je trazim po netu da nadoknadim. Evo me sada, posle par godina, planiram da gledam ispocetka. Mislim da vredi. Gresim li? Zato sam pitala za kraj, da bih videla na sta da posebno obratim paznju tokom sezona.