Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo nečeg fantastičnog što sam baš videla na Youtube - jedan fan Losta i Buffy je napravio seriju video klipova - Lost kao mjuzikl :D Likovi i scene su iz Losta, pesme su iz Buffy the Vampire Slayer epizode 6.7 "Once More With Feeling" - u pitanju je specifična mjuzikl-epizoda u kojoj svi likovi pod uticajem čarolije počinju da pevaju umesto da govore (tj. glumci iz serije - uglavnom loše - pevaju tokom cele epizode). Nema veze ako niste gledali Buffy i tu epizodu (mada je još zabavnije ako jeste), a pretpostavljam da većina ovde nije (sudeći po krajnje nezasluženoj nepopularnosti te serije kod nas)... Lik je baš savršeno uklopio pesme kao da su baš o likovima i događajima iz Losta, mada je zabavno gledati muškarce kako "pevaju" ženskim glasovima i obrnuto... :)

Kompletna plejlista od 18 video klipova:

Ja imam mali problem.
Skidam 24 i 25 epizodu I sezone koje su spojene kao da je jedna epizoda (tj. Exodus part1 je odvojen link a Exodus 2 i Exodus 3 su mi spojeni na jedan link) a ja imam prevod za 24 i 25 epizodu ali kao odvojene epizode a ne spojene.
Kako da naporavim prevod onda ?
Msm 24 epizoda ce imati svoj prevod ali kada pocne 25 i ubacim prevod od 25 epizode nece krenuti ... zna neko kako to da sredim ?

E poptuno sam se zbunio

U linkovima koje si mi ti dao do 23 epizode sve je dobro a onda ima 24 epizoda koja traje sat i nesto i zavrsava se tako stro su Lok i Dzek otvorili onaj otvor po noci, plamen gori i kamera se udaljava od njih.
I to je to. Jel to onda kraj I sezone ?

A zbunjuje me to sto ne mogu nigde kao sto ti kazes, da nadjem odvojenu 24 i 25 epizodu a u prevodima je ima jer prevode skidam bas sa sajta koji si mi dao (koincidencija)...

# 23.
# Exodus (1)

# 24.
# Exodus (2)

# 25.
# Exodus (3)

E sad po ovim prevodima bi trebalo da postoji odvojena 24 i 25.

23. iz prevoda odgovara 23. sa megauploada
24. iz prevoda odgovara 24. sa megauploada (traje sat i nesto i celi prevod je tu)
ali na prevodima ima 25 a za nju nemam odgovarajucu na megauploadu ?

Eto to me zbunjuje.
Opisao sam kako se zavrsava ta 24. epizoda pa mi reci jel kraj I sezone da se ne cimam i trazim tu neku 25. epizodu mozda ju je neko greskom postavio u prevodu (mada sumnjam da bi neko greskom nesto preveo ?)

skini odavde:
ovi linkovi su ti finale sezone,koje se vodi kao 24&25 a nekad samo kao 24...neka te to ne buni...uglavnom,jeste tako se zavrshava finale s1...
eo ti i titlovi koji odgovaraju postojecem ripu...
za ubuduce,registruj se na ovaj sajt:
tu ima sve...ja samo odatle skidam,serije,filmove,dokumentarce,igrice...
edit:
ne mogu ti postavit titlove...uglavnom sa sajta prijevodi-online.org skini titlove za ep.24 a moz i za 25 isti su potpuno,nemoj se zbunit sto...ovaj ti treba:
lost.s01e24.dvdrip.xvid-wat.srt

Back