Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А то сто су се ти бројеви појавили на оном отвору, на улазу у Станицу, у првој сезони?
И што су се ти бројеви емитовали преко радио таласа? :confused:

pa da bi privukli k sebi, tj.na ostrvo, "vlasnike" brojeva, tj.kandidate.
Samo ne direktno, nego ukrstanjem vise puteva, tj.sudbina ljudskih
Na sta se sve na kraju i svodi, na ljudske sudbine, i njihovo preplitanje i tako to
Tako ja to kontam...:think:

Lost je dobio 11 nominacija za Emmy: najbolja dramska serija, scenario za dramsku seriju (za finale), glavni glumac u dramskoj seriji (Matthew Fox), 2 u kategoriji sporedni glumac u dramskoj seriji (Terry O'Quinn, Michael Emerson - obojica su već dobili Emije za Lost), glumica u gostujućoj ulozi u dramskoj seriji (Elizabeth Mitchell za finale), originalna muzika, montaža slike, montaža zvuka, miksovanje zvuka, i u kategoriji najboljeg programa "posebnog tipa/klase", šta god to značilo (izgleda da je to sve što se ne može strpati ni u jednu drugu kategoriju), za onaj stvarno zabavni pseudo-dokumentarac o Darmi,

Neki glumci su po prvi put nominovani (Matthew Fox, Elizabeth Mitchell) što je bez sumnje delimično zbog toga što se serija završila - poslednje sezone su obično vreme kad se serijama daju i one nagrade ili nominacije koje ranije nisu dobijale mada je to trebalo...

LostComic21-1.jpg

funny-graphs-lost-kate-poll-1.jpg
:mrgreen:

eee napokon sam odgledao do kraja 6 sezonu . malo sam se smoriooooo..
A zasto je bio bitan onaj mali crnja Volt ?? to nije objasnjenjo
pa,he's the speciall one :mrgreen:
sacekaj kraj avgusta kad izadje dvd izdanje zadnje sezone,bice 20 dodatnih min.dje ce kako su rekli objasnit i volta...mada su rekli da ce dosta doga objasnit i u zadnjoj sezoni...:mrgreen:

sve to jeste.razvuceno.zavrsilo bezveze.ipak,ostaje neprevazidjena ideja..ostrva...by the way,skinem ja 'petula clark',i ponesem u kola.kad pocinje pesmica,a nakon 1-2 cujes avion.pogledam gore,a iznad mene prelece.i po koji oblak.pokidao sam se od smeha.pa,ko ne bi pomislio...p.s.pesma je bas dobra za slusanje u kolima po lepom vremenu..

Back