gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Dobro, ali generalno je dosta povezano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pisao taj tekst.
Ма добра је цела серија, чак и шеста сезона, изузев финалне епизоде. Имам осећај да се серија није завршила како су аутори желели, већ као да је неко променио завршетак серије на брзака.
Evo i alternativnih krajeva by Damon Lindelof & Carlton Cuse, emitovanih u emisiji Jimmy Kimmel-a nakon emitovanja finalne epizode, pa kompletirajte utiske
Ovo dokazuje koliko su oni "ozbiljno" shvatili finale serije!
I jesam ponosan. Na neki nacin sam se odusevio kad sam video da ga je neko prekopirao, zato sto sam i ja sam krenuo to da uradim. Al samim tim sto ga je neko kopirao pre mene znaci da je dobar text i da ga ljudi citaju. Sto je bila i sama poenta njegovog pisanja...Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autorBudi ponosan druze sto te je neko kopirao ...makar na ovaj nacin!
I jesam ponosan. Na neki nacin sam se odusevio kad sam video da ga je neko prekopirao, zato sto sam i ja sam krenuo to da uradim. Al samim tim sto ga je neko kopirao pre mene znaci da je dobar text i da ga ljudi citaju. Sto je bila i sama poenta njegovog pisanja...Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autorSad vidim da su ga kopirali i na Burek
![]()
Al' sam ga udenuoOstrvo je zabava za mase, odma' da ti kazem, nista vise od toga![]()
Ne mogu da se ne nasmejem sopstvenom komentaru, od pre vise od godinu i po dana, kada sam gledao tada postojeci materijal od prve cetiri sezone:
Al' sam ga udenuo![]()
I jesam ponosan. Na neki nacin sam se odusevio kad sam video da ga je neko prekopirao, zato sto sam i ja sam krenuo to da uradim. Al samim tim sto ga je neko kopirao pre mene znaci da je dobar text i da ga ljudi citaju. Sto je bila i sama poenta njegovog pisanja...Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autorSad vidim da su ga kopirali i na Burek
![]()
Ja sam pisao taj tekst.
![]()
Tekst iz nekog čudnog razloga ipak bolje zvuči na engleskom...
http://www.topix.com/forum/tv/TMLUOJ43L4B1TV2P4/p3
blackcat je autor...ahahahhahaha!!!!!!!!!BUSTED!!!I jesam ponosan. Na neki nacin sam se odusevio kad sam video da ga je neko prekopirao, zato sto sam i ja sam krenuo to da uradim. Al samim tim sto ga je neko kopirao pre mene znaci da je dobar text i da ga ljudi citaju. Sto je bila i sama poenta njegovog pisanja...Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autorSad vidim da su ga kopirali i na Burek
![]()
znas li ti sta je autor?a sta prevodilac?ti si rekao da si autor,a sad kazes da si samo preveo tekst.na lost-serbia,na burek-forumu si isto 'autor' ...daj bre...cisto sumnjam da si i preveo,no ajde...blah!Ja nisam nigde reko da sam ga ja licno napisao u originalu, ja sam ga preveo,i dodao neke stvari, sto je bio jako mukotrpan posao, i non stop dodajem stvarii samim tim ja sam autor te srpske verzije,koje da nema, niko se ne bi ni trudio da procita tu na eng...
Ja nisam nigde reko da sam ga ja licno napisao u originalu, ja sam ga preveo,i dodao neke stvari, sto je bio jako mukotrpan posao, i non stop dodajem stvarii samim tim ja sam autor te srpske verzije,koje da nema, niko se ne bi ni trudio da procita tu na eng...
Ja sam pisao taj tekst.
Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autor![]()
Ja sam pisao taj tekst.
Kad vec prevodis, nije na odmet poznavati gramatiku jezika na koji prevodis, u suprotnom zvuci prilicno besmisleno, nepovezano i zamorno za citanje, kao da ga je radio google translate. Zato sam i odustao posle drugog pasusa.Ja nisam nigde reko da sam ga ja licno napisao u originalu, ja sam ga preveo,i dodao neke stvari, sto je bio jako mukotrpan posao, i non stop dodajem stvarii samim tim ja sam autor te srpske verzije,koje da nema, niko se ne bi ni trudio da procita tu na eng...
Trebao si da ga objavis u.jpg formatu i dodas vodeni zig da ga ne bi kopirali tako lakoI jesam ponosan. Na neki nacin sam se odusevio kad sam video da ga je neko prekopirao, zato sto sam i ja sam krenuo to da uradim. Al samim tim sto ga je neko kopirao pre mene znaci da je dobar text i da ga ljudi citaju. Sto je bila i sama poenta njegovog pisanja...Al sam cisto zeleo da naglasim, da se zna ko je autorSad vidim da su ga kopirali i na Burek
![]()