Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da pa znam ali imas i vise od toga.
1)flashback - Proslost
2)flashforward - Buducnost (je li od epizode 4.13 cini mi se) koja je stvarna tj kada su otisli sa ostrva.Mada je li nakon vracanja na ostvrvo ta verzija buducnosti nestala.
3)flashside - Alternativnu buducnost - kada ne bi bilo pada na ostrvo.

PA da nemoj da te to buni, ukapiraces vec...

Prvi FF je onda kada se Dzek i Kejt nadju kod onog aerodroma... Tada pocinje zavrzlama. ;)

Зашто скоро сви глумци у серији имају плаве/зелене очи? Случајност или....

Skoro svi? :eek:

Plave ili zelene oči u seriji imaju: Sawyer, Locke, Ben, Kate, Claire, Juliet, Charlie, Charlotte, Libby, Boone, Alex, Danielle Rousseau, Jacob, Frank, Eloise, Widmore, Penny, Bernard, Christian, Keamy...

Smeđe oči u seriji imaju: Jack, Desmond, Sayid, Hurley, Sun, Jin, Richard (Ricardo), Miles, Daniel Faraday (u njegovom slučaju tu nema logike pošto mu roditelji imaju plave oči, greškica u castingu), Michael, Walt, Ana Lucia, Eko, Rose, Shannon, Ilana, Ethan, Mihail...

Stvarno ne znam otkud ti to da "skoro svi" imaju plave ili zelene oči.

Poslednja izmena:
Ja mislim da su seriju bezveze oduzili...Ono kad sam poceo da gledam Lost
bas mi je bilo zanimljivo..A sad ovo je neverovatno bezveze...cas umiru,pa ozive...
pa u buducnosti,pa u proslosti..pa iz australije u tunisu..po meni su takve scene totalno sranje...I ja jedva cekam da se zavrsi ova serija...iako sam uz nju gubio po 4-5 sati od dana

A sto se tice juliet i bena...ja mislim da oni moze da pobede na miss ugly
Lost-Juliet-Sawyer-LaFleur_l.jpg

lost_ben_linus9.jpg

Poslednja izmena:
Ja mislim da su seriju bezveze oduzili...Ono kad sam poceo da gledam Lost
bas mi je bilo zanimljivo..A sad ovo je neverovatno bezveze...cas umiru,pa ozive...
pa u buducnosti,pa u proslosti..pa iz australije u tunisu..po meni su takve scene totalno sranje...I ja jedva cekam da se zavrsi ova serija...iako sam uz nju gubio po 4-5 sati od dana

A sto se tice juliet i bena...ja mislim da oni moze da pobede na miss ugly
Lost-Juliet-Sawyer-LaFleur_l.jpg

lost_ben_linus9.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha: ...:cepanje::cepanje::cepanje:

Skoro svi? :eek:

Plave ili zelene oči u seriji imaju: Sawyer, Locke, Ben, Kate, Claire, Juliet, Charlie, Charlotte, Libby, Boone, Alex, Danielle Rousseau, Jacob, Frank, Eloise, Widmore, Penny, Bernard, Christian, Keamy...

Smeđe oči u seriji imaju: Jack, Desmond, Sayid, Hurley, Sun, Jin, Richard (Ricardo), Miles, Daniel Faraday (u njegovom slučaju tu nema logike pošto mu roditelji imaju plave oči, greškica u castingu), Michael, Walt, Ana Lucia, Eko, Rose, Shannon, Ilana, Ethan, Mihail...

Stvarno ne znam otkud ti to da "skoro svi" imaju plave ili zelene oči.

Џек има светле очи, управо сам проверио на почетку прве епизоде у серији.
Као што видиш, добро можда не сви, али свакако већина значајнијих ликова у серији има светле очи. Посебно ми је занимљиво што и Џејкоб и његов ривал, И Бен и његов ривал(Видмор), као и Џон Лок, за кога ипак верујем да је најважнији лик у серији(ако је он умро, мислим да ће и сви остали:mrgreen:) имају светле очи. Остали ликови су ипак обични смртници, са изузетком Ричарда.

Џек има светле очи, управо сам проверио на почетку прве епизоде у серији.
Као што видиш, добро можда не сви, али свакако већина значајнијих ликова у серији има светле очи. Посебно ми је занимљиво што и Џејкоб и његов ривал, И Бен и његов ривал(Видмор), као и Џон Лок, за кога ипак верујем да је најважнији лик у серији(ако је он умро, мислим да ће и сви остали:mrgreen:) имају светле очи. Остали ликови су ипак обични смртници, са изузетком Ричарда.

Kako većina? Odnos je pola-pola. A Jack definitivno ima smeđe oči. Šta ti to znači, "svetle"? Naravno da su svetle kad na njih pada svetlost pod određenim uglom.

Eyes_-_JackPilot.jpg

lost_pilot_a003.jpg

504itsclaire%27smom.jpg

mali Jack:

Young_jack.jpg

http://lost.wikia.com/wiki/Jack_Shephard/Images

Ben i Widmore su obični smrtnici. Svi su oni obični smrtnici, sem Jacoba, MIB-a i Richarda. A ne vidim ni po čemu su "plavooki" "značajniniji". Desmond je vrlo značajan, kao i Hurley uostalom (jedan od kandidata, priča sa mrtvima, itd.).

Stvarno nemam pojma šta hoćeš da kažeš i otkud ti uopšte ideja da im upoređuješ boju očiju. Kakve to veze ima s bilo čim? :dontunderstand:

Locke ima zelene oči iz jednog jednostavnog razloga: zato što ih ima Terry O'Quinn. Ne misliš valjda da su njemu namenili ulogu zbog boje očiju? :roll::lol:Isto važi za Michaela Emersona (koji čak nije ni trebalo da bude vođa Othersa, nego se svima dopala njegova gluma u ulozi "Henrija Gejla", pa su mu povećali ulogu).

Jao moram da podelim sa vama jednu glupost ( koja je samo meni mogla da padne na pamet) :hahaha::hahaha:
obzirom da nekako ide ka tome, borba dobra zla, crno-belo (kamencici, igrica itd) kad smo kod crno bele kombinacije ...
.. da nece na kraju Rouz i Bernard da im zaprze corbu? ;)

Kako većina? Odnos je pola-pola. A Jack definitivno ima smeđe oči. Šta ti to znači, "svetle"? Naravno da su svetle kad na njih pada svetlost pod određenim uglom.

mali Jack:

http://lost.wikia.com/wiki/Jack_Shephard/Images

Ben i Widmore su obični smrtnici. Svi su oni obični smrtnici, sem Jacoba, MIB-a i Richarda. A ne vidim ni po čemu su "plavooki" "značajniniji". Desmond je vrlo značajan, kao i Hurley uostalom (jedan od kandidata, priča sa mrtvima, itd.).

Stvarno nemam pojma šta hoćeš da kažeš i otkud ti uopšte ideja da im upoređuješ boju očiju. Kakve to veze ima s bilo čim? :dontunderstand:

Locke ima zelene oči iz jednog jednostavnog razloga: zato što ih ima Terry O'Quinn. Ne misliš valjda da su njemu namenili ulogu zbog boje očiju? :roll::lol:Isto važi za Michaela Emersona (koji čak nije ni trebalo da bude vođa Othersa, nego se svima dopala njegova gluma u ulozi "Henrija Gejla", pa su mu povećali ulogu).

Тамне су очи рецимо онакве какве има Сајид, а Џек у сваком случају има светле очи, жућкастосмеђе. У праву си, то вероватно све нема везе са радњом серије, већ је случајност са кастинга али већина ликова, односно глумаца који су ми интересантни имају светле очи(плаве, зелене) и то не само у серији него бих рекао у целом Холивуду, у већини филмова и серија, занимљивији и бољи су ми ликови (глумци) који имају плаве или зелене очи. :D :D

Za*ebite jaja i pegice ...ja sam se bas pitao sta ce biti s onolikim narodom na ostrvu ,i zasto ih FLok vucara okolo-naokolo ,ali mi je Vidmor otklonio sve nedoumice ...sad mi je ostala samo jedna ...gde nestade Said :think: ?!
Zanimljiva mi je scena na kraju kada se cuje projektil i Dzek dize dzevu ...svi se rastrcase i poskakose a FLok stoji kao ukopan i zvera levo-desno :) !

*Ispravka : 2 nedoumice ...Kako su onako precizno locirali FLoka :confused: ?!

Back