Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kasnis decko cini mi se poprilicno, odgledaj sve sto je izaslo ... a i nije cudna stvar, avion se rascepio na velikoj visini....
p.s. nemoj da mi diras Jacka, da nije njega pola njih bi pomrlo(pre vremena)

Jack je mozda dobar doktor ali on nije izmislio medicinu. Moguce da neki od njih ne bi preziveli ali je sigurno da 90% njih bi - jer su se lecili lekovima - tj antibioticima jer i malo dete zna da se rane u uslovima tako lece. Uz par litara sljivovice ni to nije cak potrebno.

Iz ankete se vidi da se nikome ovde (osim lekarima) ne svidja njegov napoduban stav - Ja Sam Doktor. Ne to nije zbog toga jer ljudi ne vole doktore zbog toga sto su im potrebni - nego zbog toga sto niko ne voli agoisticne osobe kao on koje misle da su smislile svo znanje ovog sveta ... a takvi su doktori kod nas a i takav je on.

Takodje dobra stvar je sto su njegov lik napravili tako da nije ni previse inteligentan ni harizmatican - samo uobicajeni tipicni uobrazeni lekar.

Dakle bez doktora bi se blago povecao stepen smrtnosti -ali ne previse. Sa druge strane Jackovo medicinsko znanje je preveliko za jednog hirurga.

Doslo vreme za zaje*anciju postenih i vernih ljubitelja serije :confused: ...pa kako covece ,uospte ocekujes da shvatis tako zapetljanu seriju a gledas na preskoke ...i od svega te najvise zanima da li su se Dzek i Kejt vencali ....ocigledna provokacija :think: !

Nije to nikakva provokacija - ocekivao sam da lost bude lepa serija o prezivljavanju kada sam poceo da je gledam ali su ubacili i love triangle.

Dakle ja volim filmove o prezivljavanu, penjanjima na planine i slicno ali ne volim te zapetljanje romanse ubacene unutra sa neizvesnim krajem - pogotovo mi nije jasno kako je moguce da se normalna osoba kao Kate smuva sa egoistom kao sto je jake - srecom to je popravila.

Nije. To se sve desilo 2005.-2007. i sad je to njihova prošlost. Na ostrvo su se vratili 2007.
Jedino flashsideways ovde predstavljaju neku drugu realnost, sve ostalo spada u istu realnost.

Nismo se bas razumeli. Za njih u ovom trenutku naravno da to jeste deo njihove proslosti.
Ali nisam mislio na to kako to njima izgleda nego generalno za citav svet. Trenutno su u 77-moj godini i kada/ako pobegnu sa ostrva na kraju serije onda mogu da se vrate npr odakle se i poceli - tj u 2007-om godini i tada ce biti tacna tvoja konstantacija da je ista realnost ili ce se najverovatnije vratiti u neko drugo vreme i tada ce to biti druga realnost - naravno za citav svet oni ce se i dalje secati te 3 godine i za njih ce to biti ista realnost.

otkriveno da je jack-ov otac ustvari njegov sin iz braka sa kler iz 18-te al.realnosti.

11443_1280781228616_1502627430_719312_134656_n.jpg
:whistling:

Страшна тринаеста епизода, једна од најбољих у целој серији.
Међутим пошто сам ја постао зомби као Сајид, нисам осетио задовољство уживања у гледању епизоде.

Solidna epizoda, iako se nista posebno nije desilo, nije bila losa kao neke predhodne, svojevrstan uvod u ono sto sledi...
Inace, pauza pred finalnu epizodu je pomerena za sledecu nedelju, tako da nema nove epizode dve nedelje. :(

izvi'nte na upadu,al',hm,jel to dzek pogibe juce..?po nekim inozemnim forumima se npr prica da je tako zaginula kler kada su naselje od 'others' napali oni widmorovi placenici.tada je valjda sojer spasio iz bombom raznete kuce,ali je miles gledao veoma cudno.eto ziske...

izvi'nte na upadu,al',hm,jel to dzek pogibe juce..?po nekim inozemnim forumima se npr prica da je tako zaginula kler kada su naselje od 'others' napali oni widmorovi placenici.tada je valjda sojer spasio iz bombom raznete kuce,ali je miles gledao veoma cudno.eto ziske...

Ja sam nesto pomislila da je Jack juce strad'o, zbog onoga ''u r with me now"
al nisam sigurna jel to "sad si pokojni pa si sa mnom"
ili "ne brini, sa mnom si, ja cu te zastititi"

bitno da je Dez ziv. A jeste. Mislim, nadam se da jeste...

Kako su krenuli, čini mi se da će kraj biti nešto tipa da će Flok uzeti nečije drugo telo, neko će postati novi Džejkob, ostali će izginuti, a u finalnoj sceni serije na ostrvo pada novi avion, nasuče se brod ili već šta i neko će od njih dvojice reći 'Here we go again'

Poslednja izmena:
ja znam da nista ne znam poslije ove ep.ne zna se ko je sa kim,'u r with me now-u r not' ,oce kaki-nece kaki,dzek voli sojera,sojer ne voli dzeka,dzek i sojer saradjuju,dzek skace sa broda,plasimo se mib-a,pa ko **** mib-a,doktor je mrtav,nije mrtav,aoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vot da fak is dis!?
e jes...dzek & mib konverzejsn,dzekove grimase tokom konverzacije...vrh! :worth:

Е јесмо и ми нека закерала...Овај би 'тео овако да буде,онај онако да се заврши
серија...Па како да угоде свима ? Што би рекле бабе - изаш'о свет на крај...
Некад (тамо 80-их,док сам био дете) су се серије гледале - онако како је сценариста
замислио-написао,а не како би гледаоци замишљали...
Иначе ова епизода није лоша...И што рече неко:јасно је -да још није ништа јасно...
Барем мени...

Back