Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Haha alternativna realnost..da da oni nisu malo preteralo?Malo mnogo?
Sta nece jos izmisliti..planiraju li oni da zavrse tu seriju?Ipak sesta je sezona..koliko ce da bude..deset?Ne planiram da gledam seriju pola godine..!!!:s
Vidim ovo u cetvrtoj sezoni nije nista u odnosnu na ono sta me jos ceka..
Nadam se da nece samo serija da bude veliko razocarenje na kraju..a imam osecaj da hoce..
imaju jos 2-je i po sezone.ovajjjjj....cera li ko tebe da gledas lost?

imaju jos 2-je i po sezone.ovajjjjj....cera li ko tebe da gledas lost?

pusti coveka da kaze svoje misljenje..nije on kriv sto ga ti nemas :whistling:

Џулијет је мајка Џековог сина у алтернативној реалности.

Zastrasujuce je koliko me ova recenica podsetila na vreme kada sam kao klinac gledao kasandru :/ ako lost nema novih ideja,neka ih bar kopiraju iz drugih dosta boljih serija,a ne iz spanskih.. jos ce uskoro ubaciti u judinu zenu :D

Poslednja izmena:
Ne tera me niko..Gledam jer zelim..kad ne budem hteo vise prestacu.Ok?
Mislim da ce totalno da je iskomplikuju ali na pametan nacin nece uspeti da je dovedu do raspleta..to ce da saznaju pre oni koji gledaju poslednju sezonu..pa javite.

pusti coveka da kaze svoje misljenje..nije on kriv sto ga ti nemas :whistling:
kaze klinac kojem je hana montana-http://www.imdb.com/title/tt0493093/ bolja serija od losta... OMG!ahahhahahaha!!!a kako si glup mali sto je to,aj idi ubij se oli?
btw,imas masu tema za spanske serije pa pali tamo,lost je za tebe kvantna fizika.aj sad mrsh! :rtfm:

Poslednja izmena:
Екипо што читате спојлере, хоће ли бити неких објашњења у вези са хијероглифима коју су се местимично појављивали?

hoce

kaze klinac kojem je hana montana-http://www.imdb.com/title/tt0493093/ bolja serija od losta... OMG!ahahhahahaha!!!a kako si glup mali sto je to,aj idi ubij se oli?
btw,imas masu tema za spanske serije pa pali tamo,lost je za tebe kvantna fizika.aj sad mrsh! :rtfm:
ma hana montana pojede lost sa sve tobom :) gooo Hana!! :P

=)

Taman sam bio pomislio, jesu ovi scenaristi normalni, zaboravljaju sopstvene postulate... kad ono crni humor... sa sve naknadnim Benovim zapzanjem. Nepreyebivo :mrgreen:

Ako sam dobro skapirala o kojoj sceni govoriš (malo sam umorna, pa sporije to ide...:mrgreen: ), ja sam se bukvalno na sekund okrenula i propustila sam da vidim TAJ trenutak:dash:, naravno bilo mi je jasno šta se dogodilo hehe :hahaha:...samo nisam baš sigurna da mi se dopada što su to uradili iz nekih drugih razloga.

Završetak me je skroz zbunio :eek:

=)

Taman sam bio pomislio, jesu ovi scenaristi normalni, zaboravljaju sopstvene postulate... kad ono crni humor... sa sve naknadnim Benovim zapzanjem. Nepreyebivo :mrgreen:

Ako sam dobro skapirala o kojoj sceni govoriš (malo sam umorna, pa sporije to ide...:mrgreen: ), ja sam se bukvalno na sekund okrenula i propustila sam da vidim TAJ trenutak:dash:, naravno bilo mi je jasno šta se dogodilo hehe :hahaha:...samo nisam baš sigurna da mi se dopada što su to uradili iz nekih drugih razloga.

Završetak me je skroz zbunio :eek:

O чему вас двоје причате? :dontunderstand:

Што се дванаесте епизоде тиче, врло уврнуто, троје мртвих главних ликова у једној епизоди, то је за сада ја мислим рекорд. Ако овако наставе побиће све ликове, сви ће постати онај шапат у џунгли, само што неће имати ко да га чује.

O чему вас двоје причате? :dontunderstand:

Што се дванаесте епизоде тиче, врло уврнуто, троје мртвих главних ликова у једној епизоди, то је за сада ја мислим рекорд. Ако овако наставе побиће све ликове, сви ће постати онај шапат у џунгли, само што неће имати ко да га чује.
Taj fazon :lol: :lol: :lol:

O tome i pricamo ;)
Benov komentar je nepreyebiv: Ostrvo je zavrsilo s njom, pitam se sta ce biti kad i s nama zavrsi :lol:

Ja sam prvenstveno mislila na scenu sa Ilanom.:lol:
A uostalom uopšte nije izvesno da je još neko 100% mrtav.

Samo bih volela kada bi konačno prestali da maltretiraju Loka. :sad2:

Zašto je Dezmond uopšte to uradio na kraju? Da mu "pokaže" drugu realnost ili šta? :confused:

Што се тиче ове епизоде, да ли сте имали проблема са снимком, на 2-3 места су ми се појављивале неке сметње, да ли је тако и код вас? Говорим о стандардној 350МБ верзији.

Meni je to izgledalo kao da Dezmond pocinje da kapira vezu izmedju dve dimenzije, paralelne realnosti, kako god i preduzima korake da spreci... nesto :neutral:

Da, to je jasno još od prošle epizode, Dezmond očigledno pokušava da pronađe sve sa leta i da ih podstakne da se "prisete" realnosti na ostrvu, kao što je uradio sa Hugom. Jedino mi je ono na kraju delovalo suviše....ekstremno. :eek: Pa mi je palo na pamet da se i Čarli prisetio kada se predozirao, Dezmond kada se davio, možda Dezmond pokušava da isto postigne sa Lokom?:confused:

Da li Dezmond na ostrvu zaista misli da je Flok u stvari Lok ? :think:

Што се тиче ове епизоде, да ли сте имали проблема са снимком, на 2-3 места су ми се појављивале неке сметње, да ли је тако и код вас? Говорим о стандардној 350МБ верзији.

Kod mene isto, mislim da je bilo nekih problema kod one scene kod bunara i još negde....

Back