Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nemoj bas odmah sacekas malo... ;) PA onda! :lol:

MAda, sta ja pricam pa ja sam gledao 3x. 2x zaredom, i posle jos jednom... :rumenko:
bro'...how!? :dontunderstand: :eek: show me the magic!
ja jesam imao maratone,i nijesam se vadio iz kuce i ni sa kim komunicirao kad sam poceo da gledam zLost,ali...4 ep.zaredom maksimum...sve preko toga zesci pad koncentracije...pa 2 filma zaredom nijesam odgledao...buhahahaha!ne znam ni sam,i cisto sumnjam da bih uspio sad to da napravim,ni za pare... :mrgreen:

Шта ћеш укуси су различити...Мени ова епизода није била баш нешто
екстра...Иначе не волим кад прође цела епизода а не види се острво
ни пет минута...А кад се заврши серија- шта ће бити ?
Па искрено - ништа...Серија јесте изванредна,али је ипак само серија,зар не ?
Измислиће већ неко нешто слично...

:)
ni meni nije bila neshto ova epizoda u odnosu na ostale do sad, ali saznali smo dosta stvari...
joj ja ne znam, dosta serija sam pochinjala da gledam, zavrshavala, ali lost je nekako uvek bio tu :D
ma kopiju necu gledati makar izmislili neshto bolje od ovoga...ali to nije moguce <3

a da, ne znam bash da li je uz lost, ali umela sam da sedim za kompom i uzastopno odgledam ceo dvd, pola sezone O.o :)

no way pedro :mrgreen:
mozda su 'kucanice' :eek: najgledanija serija,mozda je dr.house najbolja po anketama na nekim forumima,mozda emije i slicne 'wow 'nagrade nose drugi glumci i glumice,mozda...
ali da neka serija privlaci ovoliko paznje,da se neka serija izmedju sezona ceka sa toliko izgrickanih nokata :D ,da ima toliko fan sajtova,foruma,da se ispreda toliko teorija,da...to nema nijedan drugi fuckin' tv show...LOST je samo jedan,i nikad se vise nista slicno nece pojavit-daj Boze da grijesim...ipak je ovo globalni fenomen o kom ce bit tema i poslije 100 godina...

no way pedro :mrgreen:
mozda su 'kucanice' :eek: najgledanija serija,mozda je dr.house najbolja po anketama na nekim forumima,mozda emije i slicne 'wow 'nagrade nose drugi glumci i glumice,mozda...
ali da neka serija privlaci ovoliko paznje,da se neka serija izmedju sezona ceka sa toliko izgrickanih nokata :D ,da ima toliko fan sajtova,foruma,da se ispreda toliko teorija,da...to nema nijedan drugi fuckin' tv show...LOST je samo jedan,i nikad se vise nista slicno nece pojavit-daj Boze da grijesim...ipak je ovo globalni fenomen o kom ce bit tema i poslije 100 godina...

rep :rtfm: :worth:

bro'...how!? :dontunderstand: :eek: show me the magic!
ja jesam imao maratone,i nijesam se vadio iz kuce i ni sa kim komunicirao kad sam poceo da gledam zLost,ali...4 ep.zaredom maksimum...sve preko toga zesci pad koncentracije...pa 2 filma zaredom nijesam odgledao...buhahahaha!ne znam ni sam,i cisto sumnjam da bih uspio sad to da napravim,ni za pare... :mrgreen:

Ne znam ni sam... OK bio sam celo proslo prolece leto jesen i zimu :mrgreen: bez posla pa sam imao vremena na pretek.... Kako sam prvih 5 sezona pledao u jednom dahu bukvalno, gledao sam 4-5 na dan epizoda. I onda sam toliko bio pod utiskom da nisam mogao da izdrzim morao sam da pogledam odmah jos jednom malo da iskuliram... I krajem godine, kada smo cekali pocetak 6. sezone jos jednom sam obrnuo celu... :mrgreen::rumenko::)

Ja сам прве 4 сезоне одгледао за 6 дана.

:eek:

:worth:

Ne znam ni sam... OK bio sam celo proslo prolece leto jesen i zimu :mrgreen: bez posla pa sam imao vremena na pretek.... Kako sam prvih 5 sezona pledao u jednom dahu bukvalno, gledao sam 4-5 na dan epizoda. I onda sam toliko bio pod utiskom da nisam mogao da izdrzim morao sam da pogledam odmah jos jednom malo da iskuliram... I krajem godine, kada smo cekali pocetak 6. sezone jos jednom sam obrnuo celu... :mrgreen::rumenko::)

:eek:

:worth:

Ех, да, били су то најлепши дани у бедном животу једног Џона Лока, тј. мом.

E i ja sam naisao na nesto sto mi se nije dopalo ...u toku razgovora Dena i Dezmonda ,Den opisuje devojku koja ga je opcinila ,i ja sam skontao da se radi o Sarlot ...medjutim nju su vec iskoristili u epizodi sa Sojerom ,u malo drugacijoj prici ...da li je moguce da su tu napravili mali previd :think: ?!
Šta je tu previd? :dontunderstand: Charlotte radi u muzeju, poznaje Milesa, nema stalnog dečka, imala je katastrofalnu i ultra-kratku vezu sa Sawyerom, Daniel se očigledno primio na nju i počeo nečeg da se seća, ali se nije još usudio da je pozove da izađu, ko zna da li joj je uopšte prišao. Otkad to jedan lik iz FS ne sme da se pojavi u drugoj epizodi? Pa svi oni se pojavljuju iz epizode u epizodu u flashsideways stvarnosti, i Jack, i Kate, i Claire, i Locke, i Sawyer.

Ali moguće je da je cilj da makar flashsideways realnost bude poništena, u ovoj epizodi je barem tako delovalo, više puta je ponovljeno kako je sve to lažno i pogrešno, nije stvarno, kako nedostaje ljubavi! ...blablabla :heart::lol:

Kako nedostaje ljubavi? :eek: Pa baš se Desmond sreo sa Penny, a Daniel samo treba da se makne od maminog uticaja i pozove Charlotte na sastanak. U čemu je problem? :confused: Što se tiče Charlija, on je bio jednako sjeban u isto vreme (u vreme leta 815) na onoj "prvoj", "ostrvskoj realnosti)

Što se tiče pitanja da li je FS realnost stvarno bolja, ja bih samo podsetila da je gomila ljudi živa u ovoj stvarnosti, dok su u onoj drugoj izginuli u padu aviona, ili su ubijeni ili nastradali - u budućnosti ili u prošlosti - kao rezultat dešavanja na Ostrvu: Charlie, Daniel, Juliet, Charlotte, Alex, Danielle, Nadia, Benov ćale, Minkowski, verovatno i Ana Lucia, Eko i Libby i gomila drugih likova koji su pomrli na Ostrvu...reći da ipak nije bolja samo zato što se još nisi smuvao sa ljubavlju svog života (mada možda hoćeš) bilo bi vrlo sebično.

Poenta: ZASADA je FS realnost "bolja" za skoro sve... ali je sasvim moguće da će tu nastupiti neki preokret i da će nešto užasno da se desi u toj realnosti.

U svakom slučaju, flashsideways realnost potpuno poništavati bi bilo debilno, to bi značilo da je cela 6. sezona bila potpuno besmislena, što smo onda gledali te FS ako će sve to da bace u vodu? :eek: Morali bi da nađu neki način da iskombinuju obe - na pr. ako jedna od njih na kraju "nestane" (koja god da je u pitanju) likovi bi morali da budu svesni one druge, da imaju sećanja na nju, i da budu svesni čega su se odrekli.

Poslednja izmena:
Šta je tu previd? :dontunderstand: Charlotte radi u muzeju, poznaje Milesa, nema stalnog dečka, imala je katastrofalnu i ultra-kratku vezu sa Sawyerom, Daniel se očigledno primio na nju i počeo nečeg da se seća, ali se nije još usudio da je pozove da izađu, ko zna da li joj je uopšte prišao. Otkad to jedan lik iz FS ne sme da se pojavi u drugoj epizodi? Pa svi oni se pojavljuju iz epizode u epizodu u flashsideways stvarnosti, i Jack, i Kate, i Claire, i Locke, i Sawyer.

Kako nedostaje ljubavi? :eek: Pa baš se Desmond sreo sa Penny, a Daniel samo treba da se makne od maminog uticaja i pozove Charlotte na sastanak. U čemu je problem? :confused: Što se tiče Charlija, on je bio jednako sjeban u isto vreme (u vreme leta 815) na onoj "prvoj", "ostrvskoj realnosti)

Što se tiče pitanja da li je FS realnost stvarno bolja, ja bih samo podsetila da je gomila ljudi živa u ovoj stvarnosti, dok su u onoj drugoj izginuli u padu aviona, ili su ubijeni ili nastradali - u budućnosti ili u prošlosti - kao rezultat dešavanja na Ostrvu: Charlie, Daniel, Juliet, Charlotte, Alex, Danielle, Nadia, Benov ćale, Minkowski, verovatno i Ana Lucia, Eko i Libby i gomila drugih likova koji su pomrli na Ostrvu...reći da ipak nije bolja samo zato što se još nisi smuvao sa ljubavlju svog života (mada možda hoćeš) bilo bi vrlo sebično.

Poenta: ZASADA je FS realnost "bolja" za skoro sve... ali je sasvim moguće da će tu nastupiti neki preokret i da će nešto užasno da se desi u toj realnosti.

U svakom slučaju, flashsideways realnost potpuno poništavati bi bilo debilno, to bi značilo da je cela 6. sezona bila potpuno besmislena, što smo onda gledali te FS ako će sve to da bace u vodu? :eek: Morali bi da nađu neki način da iskombinuju obe - na pr. ako jedna od njih na kraju "nestane" (koja god da je u pitanju) likovi bi morali da budu svesni one druge, da imaju sećanja na nju, i da budu svesni čega su se odrekli.

Ja tebi mogu samo da aplaudiram ...ne znam kako to uspevas ali svejedno ,svaka ti cast :klap: !

PS.
Previd je bio moj ,jer sam mislio da Sarlot radi sa Majlsovim ocem na fakultetu ,a Den je spominjao muzej ,i na momenat sam tu video gresku ...koja je ,zapravo ,samo moja :confused: ! U vrhunskoj seriji nema mesta greskama :) !

ja ne znam da li je nekome od vas nesimpaticna Zoe..
koliko je meni..
od prvog trenutka kada se pojavila... ide mi na nerve
uzasno mi je neuverljiva a i gluma joj je ocajna..:confused:
epizoda:
Widmore ''dovlaci'' Desmonda na ostrvo
zato sto je on jedina osoba koja je prezivela elektromagnetnu katastrofu..
i zbog toga je uradjen test da se proveri da li on to moze da ponovi..
za sta?
da li zrtvovanje Daniela..u stvari i nije zrtva..
hocu reci, samo je bila stepenica koju su morali proci, zbog viseg cilja
koji ce konacno i vratiti Daniela medju zive..
jer ocito je da sve ovo vodi sastavljanju dve paralelne realnosti..
mozda ponovnom aktivacijom nekog elektromagnetnog polja..
Eloise je i u drugoj stvarnosti ''upucena''..
kako?
i da li je jedina koja je svesna obe stvarnosti?
zasto je rekla Desmondu..jos nisi spreman?
ok..Charlie, Desmond i Daniel se prisecaju svojih ljubavi iz druge realnosti..
ali kako je Desmond slozio kockice da to sve ima veze sa ekipom Oceanic 815 leta
nije mi jasno..
i na kraju onaj njegov odlazak sa Sayidom
delovalo mi je da mu se mozak malo..hmm..upihtijio :))))..
(a i kome ne bi bile posle onoga sta je upravo preziveo)
sve u svemu..dobra epizoda..
mada su meni sve Desmondcentricne epizode dobre..

Ma kako nisi pobogu?? Ona riba sa naocarima sto radi za Vidmora...
vjerovatno sam je iz-ignorisao koliko je bila interesantna...nebitno...ovaj...pricam nocas sa jednom drugaricom koju sam nedavno navukao na zLost koju bi realnost mogli ponistit,posto ocekujem da moraju jednu izbrisat,i dodjosmo do zakljucka da ce bit obrisana ostrvska realnost (vidmor & dez kombinacija ce to ucinjet),jer u ovoj drugoj nema mib-a,i nekako su svi hepili ever after :mrgreen: ,bez obzira na carlijeve & danijelove besjede kako je off island reality ustvari fake...ne znam,cini mi se da se to moze desit...

Imas ti jos mnogo da ucis... :)

Pogledaj sve epizode, od prve do pete sezone, pa onda malo prelistaj ovu temu to smo svasta pisali, ako te ne mrzi...

Ne mrzi me..cak suprotno..sve brze gledam..:) Gledam cetvrtu sezonu vec..jos je gore sada..sve je mnogo komplikovanije..to je pocelo da me smara..sve ce da se spreci samo da ne odu sa ostrva..a kad odu..opet ce nazad i tako..ali gledamo i dalje..;)

Џулијет је мајка Џековог сина у алтернативној реалности.

Haha alternativna realnost..da da oni nisu malo preteralo?Malo mnogo?
Sta nece jos izmisliti..planiraju li oni da zavrse tu seriju?Ipak sesta je sezona..koliko ce da bude..deset?Ne planiram da gledam seriju pola godine..!!!:s
Vidim ovo u cetvrtoj sezoni nije nista u odnosnu na ono sta me jos ceka..
Nadam se da nece samo serija da bude veliko razocarenje na kraju..a imam osecaj da hoce..

Back