Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne znam zasto, mozda jednostavno zbog muzike u pozadini, ali scena sa danijelom i desmondom, mi je bila strasno emotivna. . . Predobra. . .

Cela epizoda je bila takva ...:klap::klap::klap:

Ovo je prvi put ( prva epizoda ) da se neko seca ( kroz vizije ,kakogod ) dogadjaja sa ostrva u paralelnoj stvarnosti nakon sletanja u LA ,ili ... :think: ?!

Poslednja izmena:
Hahaha, jao kakava luda epizoda! :D Svidja mi se kako su povezani likovi u alt stvarnosti. Dezmod, Vidmor, Den, i Carli... :) Pa i Minkalski. :)

FAradej je i dalje genijalan, ali malo mi je stvarno cudno kako moze da tako "oseti" sta se desava... ;)

Dobra epizoda, luda skroz... :)

Pridružujem se hvalospevima, definitivno fenomenalna epizoda! :worth: :worth:
Dezmond! :heart: :per:
Tek sada kapiram koliko će mi nedostajati serija kada se završi. :(

Cela epizoda je bila takva ...:klap::klap::klap:

Ovo je prvi put ( prva epizoda ) da se neko seca ( kroz vizije ,kakogod ) dogadjaja sa ostrva u paralelnoj stvarnosti nakon sletanja u LA ,ili ... :think: ?!

Pa da, Dezmond je do kraja epizode valjda razvio potpuni uvid u postojanje 2 realnosti, to je prvi put. Jedino nisam skapirala zašto se ponašao onako pomirljivo na kraju, kada su ga oni Widmoroni sprovodili kroz džunglu i kada mu je Said rekao da pođe sa njim... "da, što da ne" :confused:

Onda Faradej & Čarli (obojica mrtvi u prvoj realnosti, hmm) imaju svoja iskustva, koja su malo jača u odnosu na ostale poput Džeka koji je imao onu čudnu situaciju sa ožiljkom, onda i Kejt koja je na kratko čudno blenula u Džeka, kao i kada je rešila iznenada da pođe sa Kler .Mislim da su to sve neki dokazi prepoznavanja na osnovu povezanosti iz prve realnosti.

Mene mnogo interesuje uloga Eloiz u celoj priči. Ona je očigledno pokušala da speči Dezmonda u tome da upozna Peni i pokušava da zaštiti flashsideways realnost u kojoj je njen sin Faradej živ, što možda i jeste glavni razlog. I zbunilo me je to da je Faradej pominjao nuklearnu bombu, kao da je nagovešteno da je ona izazvala nastanak fs realnosti, što mislim da nema smisla, ali bi verovatno odgovarlo uz ulogu Eloiz koja je i vratila O6 na ostrvo.

Na kraju sam stekla utisak kao da je cilj da fs realnost bude poništena, ali i dalje ne vidim razlog za to, a i najverovatnije je cilj nešto sasvim 10. :D

I da, kakve veze ima Dimko i njegovo napuštanje ostrva sa ovim?!
Na primer, postoji onaj momenat kada Dimko obećava Saidu da će mu dati ono što najviše želi tj. Nađu...to nekako deluje povezano sa onim što smo videli u fs. Moguće da je i Eloiz sklopila neki dil sa njim želeći da vrati Faradeja.

Hehe... ovo sve zvuči jako besmisleno. :mrgreen:

Под спојлером је само једно моје лупетање, па ако баш желите да прочитате...
Meни све мирише да ће на крају серије бити поништена алтернативна реалност која је почела детонацијом оне бомбе а да ће после тога(или заједно са тим) некако бити поништено целокупно дешавање од почетка прве сезоне, схватиће да је њихова судбина то што су пали на Острво а да је погрешно било што су покушавали да побегну са њега, због тога је много људи изгинуло.

Meни све мирише да ће на крају серије бити поништена алтернативна реалност која је почела детонацијом оне бомбе а да ће после тога(или заједно са тим) некако бити поништено целокупно дешавање од почетка прве сезоне, схватиће да је њихова судбина то што су пали на Острво а да је погрешно било што су покушавали да побегну са њега, због тога је много људи изгинуло.

Pa vrlo je moguce...

Mada je alt realnost nekome "bolja" ali sve je to samo privid, i morace da se vrate u pravu realnost, mada je steta, jer Carli tada ne zivi, iako se promenio na bolje, ali i mnogi drugi, nazalost, ali tako je kako je...

Ali Dez je faca, ladno je on opet kljuc povezivanja 2 realnosti... :) Konstanta!

Ma da li je moguce da smo svi ovako slozni oko stavova ...sad ce da uleti neki Ben Lajnus i da pokvari sve :mrgreen: !

E i ja sam naisao na nesto sto mi se nije dopalo ...u toku razgovora Dena i Dezmonda ,Den opisuje devojku koja ga je opcinila ,i ja sam skontao da se radi o Sarlot ...medjutim nju su vec iskoristili u epizodi sa Sojerom ,u malo drugacijoj prici ...da li je moguce da su tu napravili mali previd :think: ?!

Ma da li je moguce da smo svi ovako slozni oko stavova ...sad ce da uleti neki Ben Lajnus i da pokvari sve :mrgreen: !

E i ja sam naisao na nesto sto mi se nije dopalo ...u toku razgovora Dena i Dezmonda ,Den opisuje devojku koja ga je opcinila ,i ja sam skontao da se radi o Sarlot ...medjutim nju su vec iskoristili u epizodi sa Sojerom ,u malo drugacijoj prici ...da li je moguce da su tu napravili mali previd :think: ?!

Pa sto bi to bio problem, oni su svi povezani, ali ona i Sojer i nisu trebali da budu bilo kako zajedno. Ali mislim da bi u toj situaciji mnogo bolje bilo da se pojavila Dzulijet... :heart:

Charli je opisivao Kler, realno... mislim nije tesko pogoditi. Kao sto je posle i Dezmond video svoj drugi zivot sa Peni.

Meni sad postaju narocito zanimljivi Eloiz i Vidmor... Vidmor odjednom pocinje da izgleda kao pozitivac. Ne znamo zasto je dobio shut kartu sa Ostrva, ni za njega ni za Eloiz, a ne znamo ni od koga. Moja mala teorija, posto smo videli da Vidmor izgleda zna kako moze da unisti Smokea, mozda je banovan s Ostrva da ne kvari pravila igre? Eloiz bi tu bila negde u istom koshu onda.

A da, ako ovako nastave s praksom da u jednoj epizodi sljuste pola nejasnoca i ispricaju jednu potpuno nepoznatu pricu u cugu, malo ce smoriti... Na to sam mislio, kad sam ranije komentarisao da prete da ce da zbrzaju kraj.

Poslednja izmena:
Super je Dzulijet ...

http://3.***************/_Qzd9HIsRWeA/SXhbcmp6bTI/AAAAAAAATyU/9r4fuca9wAA/s400/Elizabeth+Mitchell.jpg

...mislim da ni za jednog lika ( muskog niti zenskog ) ne mogu da kazem da mi je ...fuj :cool: ! Generalno ,najantipaticniji mi je Ben ...mada i on ima pozitivnih strana :) !

ja dok sam gledao ovu ep.zapitao sam se kakve veze mib i jacob imaju sa svom ovom flashsides/desmond is speciall dude pricom.totalno su mi nebitni bili za citav rasplet.
Tako je delovalo u ovoj epizodi, ali jeste povezano sigurno, a i već je nagovešteno da to što Dimko želi da ode sa ostrva ima nekakve veze sa fashsideways svetom. Zato je i Vidmor sa Vidmoronima došao na ostrvo i dovukao Dezmonda. :D

Ja i dalje ne mogu da odlučim koja epizoda mi je bolja da li Ab Aeterno ili Happily Ever After - obe epizode su me oduševile, obe imaju dosta emotivnih momenata, a toliko su različite. Oduvek mi se sviđalo kod serije to što mogu tako pa da skoro menjaju žanr iz nedelje u nedelju.

Super je Dzulijet ...

http://3.***************/_Qzd9HIsRWeA/SXhbcmp6bTI/AAAAAAAATyU/9r4fuca9wAA/s400/Elizabeth+Mitchell.jpg

...mislim da ni za jednog lika ( muskog niti zenskog ) ne mogu da kazem da mi je ...fuj :cool: ! Generalno ,najantipaticniji mi je Ben ...mada i on ima pozitivnih strana :) !

Super je Ben :mrgreen:

10oehcw.jpg

:per:

24fl45h.jpg

:hahaha:

Ljudiiii, Sojer nikako ne moze biti sa Dzulijet!! Ona je fujjj!! :P
Elem, zar se Sojer vec nije susreo sa Kejt? To tek treba da vidimo. :) Verujem da ce tu opet biti neki ljubavni trougao... :mrgreen:

Naravno da hoće :roll: :mrgreen:
Sojer je pustio Kejt sa lisicama na aerodromu, mislim da to ima neke veze sa tim prepoznavanjem
Ali sigurno će naleteti i na Džulijet.

Meни све мирише да ће на крају серије бити поништена алтернативна реалност која је почела детонацијом оне бомбе а да ће после тога(или заједно са тим) некако бити поништено целокупно дешавање од почетка прве сезоне, схватиће да је њихова судбина то што су пали на Острво а да је погрешно било што су покушавали да побегну са њега, због тога је много људи изгинуло.[/SPOILER]

Ne razumem taj deo ? Kako misliš da će poništiti celokupna dešavanja od prve sezone, sve ono što smo gledali?

Ali moguće je da je cilj da makar flashsideways realnost bude poništena, u ovoj epizodi je barem tako delovalo, više puta je ponovljeno kako je sve to lažno i pogrešno, nije stvarno, kako nedostaje ljubavi! ...blablabla :heart::lol:
Ali opet dosta ljudi je tu živo koji su u ostrvskoj realnosti mrtvi, neki su i normalniji nego što su bili, Dezmond je ipak upoznao Peni, tako da ne znam...šta ako se ispostavi obrnuto tj. da oni iz ostrvske realnosti pređu u flashsideways samo sa sećanjima na sve ono što se dogodilo, mada i to bi onda značilo da Dezmond mora da žrtvuje svoje dete, kao i Sun&Jin.

A možda nijedna realnost ne mora da bude ponštena. :mrgreen:

Tako je delovalo u ovoj epizodi, ali jeste povezano sigurno, a i već je nagovešteno da to što Dimko želi da ode sa ostrva ima nekakve veze sa fashsideways svetom. Zato je i Vidmor sa Vidmoronima došao na ostrvo i dovukao Dezmonda. :D
e pa to,znamo da je sve ovo rezultat njihove zajebancije,ali u ovoj ep.su mi totalno nebitni bili,zaboravio sam da postoje ako mi vjerujes,kao dok sam gledao ep.dok jos nijesmo ni culi za njih.

Back