Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Inace, sve vise me svrbi poznata scena, jos sa samog pocetka serije, gde Locke vidi sebe u snu, sa crnim i belim okom. Moze li biti ovo ukaz da je on ipak jedan od najbitnijih igraca u celoj prici u kome ce se u jednom trenutku nesto lomiti i biti velika odluka u njegovim rukama.

Nije Lok nikad imao takav san. To je sanjala Kler u prvoj sezoni.

"He was your responsability, but you gave him away. Everybody pays the price now."

Matthew Fox,glumac koji glumi Jacka i jedini uz producente zna kraj serije je dao intevju u kojem je rekao da na trecini 6 sezone,2 timelines will be solided into one(spojiti u jednu).
Sezona ce imati 18 epizoda,trecina 6.
Sljedeca epizoda je sesta,a 11 epizoda se naziva,Everybody loves Hugo sto znaci da je nece nestati.
Po toj logici ovi iz alternativne timeline ce doci na otok,jest da nezz kako al vrlo moguce...

Meni je narochito zanimljiv detalj sa pochetka epizode kad Dzhek gleda u svoj ozhiljak i posle pricha sa majkom koja mu kazhe da mu je izvadjeno slepo crevo josh kad je bio mali.
Da li je neko od vas pametan da mi objasni ako je on izvadio slepo crevo kao dechak, otkud mu slepo crevo u chetvrtoj sezoni koje je Dzhulijet izvadila, da li to znachi da je razdvajanje dve realonosti u seriji nastalo josh mnogo pre leta Sidnej-LA? Znachi da detoniranjem one bombe nisu promenili samo dogadjaje od pada aviona pa nadalje vetj su promenili i proshlost pre pada. Vishe mi nishta nije jasno.

Pa tako ispadne.... :think:

Matthew Fox,glumac koji glumi Jacka i jedini uz producente zna kraj serije je dao intevju u kojem je rekao da na trecini 6 sezone,2 timelines will be solided into one(spojiti u jednu).

Uh ne mogu da zamislim kako ce to izgledati!

Ja sam imao neku ludu ideju kako bih jedino mogao da smislim kako bi se to resilo.

Recimo neko ko umre/bude ubijen na ostrvu ode u onu paralelnu "dobru" stvarnost. A opet s obzirom na to da ta paralelna stvarnost nije svima dobra zaista (recimo Kejt) cak mi je palo na pamet da ce svai lik nekom prilikom moci da vidi te dve mogucnosti i da ce moci da bira gde zeli da nastavi do kraja zivota tako nekako.:think:

Mislim siguran sam de nije i nece biti tako ali to je jedini nacin kako bih ja mogao da psojim te dve paralelne linije ako bih trebao...

Ono sto meni nije jasno je kako je to KLerin "drugar" sada MiB koji je uzeo Lokovo telo, jel tako, a pre je top bio Kristijan jel tako? Znaci li ti da je Kristijan bio isto MiB, sto mi je malo cudno, i kako to da je samo Lokovo telo ostalo i telo i on ga je uzeo dok je ranije uzimao tela tako sto su nestala (Kristijan, Jemi...) Mislim da je neko vec objasnjavo to, ali.. :think:

.

Postavlja se pitanje dal' neko stvarno dolazi, s obzirom da je Jacob na kraju ipak objasnio svrhu izvlacenja Harlija i Dzeka. Al' s druge strane, dosta likova bleji u pozadini jos uvek, a dosadasnja praksa je pokazala da bas niko nije slucajno u prici. Ja ocekujem Vidmora, sa uzom porodicom (:

Pa to mi je prilično nejasno, da li neko zaista dolazi ili ne?!

Ako je to Dezmond (to mi je prvo palo na pamet) ne razumem koji bi bio njegov motiv za povratak.

U jednom trenutku mi je delovalo kao da je i to bio samo deo Džejkobove manipulacije da ih dovede do svetionika. Ali na kraju on ipak ne poriče da neko zaista dolazi ( "I'm sure they'll find another way.." ili tako nešto)

Sezona ce imati 18 epizoda,trecina 6.
Sljedeca epizoda je sesta,a 11 epizoda se naziva,Everybody loves Hugo sto znaci da je nece nestati.
Po toj logici ovi iz alternativne timeline ce doci na otok,jest da nezz kako al vrlo moguce...

Joj, aj sledeći put stavi spoilere u tabove :cistinaocare: :D

Odusevljen sam ljudi! Posle onakve trece epizode ove dvije fenomenalne:super: cekao sam 2 nedelje da bi ih pogledao odmah jednu za drugom,mnogo bolji osecaj nego kad pogledas samo jednu :mrgreen: onako sa jednom ostanes nedorecen..mada ne znam ocu li moc propustit ovu srijedu:sad2: tesko:sad2:

I svaka cast ovim producentima na izboru glumaca,koji god novi lik da se pojavi razvaljuje sa glumom:worth:

Poslednja izmena:
Videh da ima tema pa da pitam ljude koji su u toku....
Ovo se predpostavljam pusta u Americi i oni gledaju, snimaju i uploaduju...
A zna li ko termin kada se to tamo pusta, interesuje me kada ce biti 6-ta epizoda ?

p.s. Da i onako malo ovo citam na preskoke (nemogu sve ima ga za roman :D), pa me interesuje ko je MIB ?

Poslednja izmena:
Videh da ima tema pa da pitam ljude koji su u toku....
Ovo se predpostavljam pusta u Americi i oni gledaju, snimaju i uploaduju...
A zna li ko termin kada se to tamo pusta, interesuje me kada ce biti 6-ta epizoda ?

p.s. Da i onako malo ovo citam na preskoke (nemogu sve ima ga za roman :D), pa me interesuje ko je MIB ?
1/ nijesam bas siguran ali trebalo bi nedje oko 2-3 ujutru neki strim da se pojavi dje moz gledat epizodu,ima ljudi sa ove teme koji prate pa dako ti odgovore.
2/mib- man in black,pojavio se prvi i jedini put u grandioznom otvaranju finala 5-te sezone,u najboljoj sceni koju sam gledao u lostu,jacobov vjekovni neprijatelj,cuvena 'crna strana' u seriji,ili reprezent zla,mada to nije sigurno jos uvijek...e sad posto ne znam dokle si stigao sa serijom,ne bih da ti pokvarim spojlerima dalje gledanje... ;)

1/ nijesam bas siguran ali trebalo bi nedje oko 2-3 ujutru neki strim da se pojavi dje moz gledat epizodu,ima ljudi sa ove teme koji prate pa dako ti odgovore.
2/mib- man in black,pojavio se prvi i jedini put u grandioznom otvaranju finala 5-te sezone,u najboljoj sceni koju sam gledao u lostu,jacobov vjekovni neprijatelj,cuvena 'crna strana' u seriji,ili reprezent zla,mada to nije sigurno jos uvijek...e sad posto ne znam dokle si stigao sa serijom,ne bih da ti pokvarim spojlerima dalje gledanje... ;)

Odgledao sam odavno seriju (sto je do sada izaslo prvih 5 sezona), i slucano posto znam da treba da izlazi i 6-ta sezona upucam na katzu lost i kad mi izbaci da ima nekih epizoda za 6-tu sezonu, ja reko ma neko se zeza, kad skinem i ono stvarno...

E sada poenta je sto sam ja to davno gledao i pola stvari mi se izmesalo, inace sam veliki ljubitelj i fan serije, pa videh MIB i nemam pojma sta je.

A koliko sam ja izvalio to je onaj covek koji se u jednoj sceni pojavio sa Jacobom i tu su nesto pricali...., a ujedno on je i onaj crni dim, ako negresim ?

Od njegovog prvog pojavljivanja ,lik mi je daleko gotivniji od Jacob-a ,koji mi je totalno antipatican ...imam utisak da ce tu jos biti iznenadjenja ,ko je crn ,a ko beo ;) !

Odgledao sam odavno seriju (sto je do sada izaslo prvih 5 sezona), i slucano posto znam da treba da izlazi i 6-ta sezona upucam na katzu lost i kad mi izbaci da ima nekih epizoda za 6-tu sezonu, ja reko ma neko se zeza, kad skinem i ono stvarno...

E sada poenta je sto sam ja to davno gledao i pola stvari mi se izmesalo, inace sam veliki ljubitelj i fan serije, pa videh MIB i nemam pojma sta je.

A koliko sam ja izvalio to je onaj covek koji se u jednoj sceni pojavio sa Jacobom i tu su nesto pricali...., a ujedno on je i onaj crni dim, ako negresim ?
jeste ;)
6-ta,finalna sezona ti je pocela sa prikazivanjem u americi 02.02 ove godine,ide utorkom kod njih,mi zaludjenici ;) je skidamo u srijedu ujutru,imace 18 epizoda,finale serije ce bit u 3 epizode-nezvanicno...evo ti spisak/raspored emitovanja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(season_6)
ako si pozaboravljao dosta toga,ili kako ti rece da ti se sve izmijesalo,onda ces prilicno da se gubis za vrijeme ove sezone,pa ako imas vremena i volje lijepo udri od pocetka serije,a ionako je foks krenuo da emituje lost from da beggining,pa vidji sto ces ;)

Od njegovog prvog pojavljivanja ,lik mi je daleko gotivniji od Jacob-a ,koji mi je totalno antipatican ...imam utisak da ce tu jos biti iznenadjenja ,ko je crn ,a ko beo ;) !

Što? Baš je simpatičan :mrgreen:

347z9ua.jpg

Ne, ozbiljno, mislim da su izabrali odličnog glumca za ulogu, ali i meni je Džejkob nekako...ljigaviji :confused:

Back