gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
JAo ja sam tek sinoc seo da pogleda ove prve cetiri epizode! 
I mogu samo da kazem - ludo burazeru, ludo!!!

Naravno da sam ogdledao sve 4 epizode iz cuga!
Ali mada je najavljeno da ce se sve razjasniti u poslednjem serijalu, ne mogu da kazem da je tako. Tesko da je nesto razjasnjeno, a jos je vise zapetljano.
Ako cemo realno, detoniranje bombe zaista ne moze da promeni buducnost, kao da nista nije bilo.
Ako bomba spreci Dzeka i ekipu da dodju na ostrvo, ko ce onda da detonira bombu, i da ne idem dalje, tako da je sve vezano za to prilicno nestabilno, ali zarad serije necemo praviti problem! 

I mogu samo da kazem - ludo burazeru, ludo!!!
Neverovatno, opet sam u rebusu...
Prvo ne mogu da skontam te dve paralelne price. Ovde gde avion slece normalno, pa Bun leti bez sestre, Dezmond u avionu, Lok je u dobrim odnosima sa caletom, a opet je u kolicima, i opet su svi povezani...
A onda druga prica na ostrvu! Taman sam se ponadao da ce Dzulijet ipak ostati ziva
ali nije
, i svi oni novi likovi!
A Kler!? 
A onda druga prica na ostrvu! Taman sam se ponadao da ce Dzulijet ipak ostati ziva
ali nije
, i svi oni novi likovi!
A Kler!? 
Naravno da sam ogdledao sve 4 epizode iz cuga!

Ali mada je najavljeno da ce se sve razjasniti u poslednjem serijalu, ne mogu da kazem da je tako. Tesko da je nesto razjasnjeno, a jos je vise zapetljano.

Ne znam,ja i dalje sumnjam u to da je detonacija bombe potopila Ostrvo, a to uostalom i nije potvrđeno. I dalje mislim da postoji šansa da je detonacija u stvari izazvala Incident, što je dovelo do građenja Labuda, a zatim i do rušenja aviona, njihovog putovanja kroz vreme i detonacije bombe. Znači da su njihovi pokušaji da dođe do promene u stvari izazvali čitav niz događaja koji ih je na kraju poslao kroz vreme.
Ako cemo realno, detoniranje bombe zaista ne moze da promeni buducnost, kao da nista nije bilo.
Poslednja izmena:

Vidim da ima svega na youtube...