Deuce
Domaćin
- Poruka
- 3.254
Ja cu se razocarati jedino ako se Lok ne dige iz mrtvih ,ali kao on himself ...a ne kao MIB  !
 !

!
 !Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 !
 !da,to bi bio perfektan kraj...jakoo mi se sviđa ovo što je stefanxzibit napisao - to bi bila prava stvar za kraj!

Ma znaju oni kraj, naravno da znaju. Samo što će se ispostaviti da će kraj biti skroz bezveze - obično tako biva. Kao kniga koju čitaš u jednom dahu, sa savršenim zapletom, i onda imaš kraj i epilog na jednosj strani - sve zbrzano...tako će i ovo biti.
jakoo mi se sviđa ovo što je stefanxzibit napisao - to bi bila prava stvar za kraj!

Ja cu se razocarati jedino ako se Lok ne dige iz mrtvih ,ali kao on himself ...a ne kao MIB!

) moći da vide svoje živote kakvi bi bili da se avion nije srušio...i neće im se dopasti nikome od njih, pa će odabrati ostrvo.
) moći da vide svoje živote kakvi bi bili da se avion nije srušio...i neće im se dopasti nikome od njih, pa će odabrati ostrvo.Ne da bi bio najgluplji nego bi posle svega bio nemoguc... jer bi im se desio neki 5.oktobar x6. Fazon doslo bi 6 miliona ljudi da im yebe mater na foru gde je mojih 6 godina zivota.Izgleda da će puno ljudi biti razočarano, pošto se serija sigurno neće završiti u fazonu "sve je to bio Vinsentov san" i slično.
Ne, stvarno, to bi bio najgluplji mogući završetak.
Pa na ostrvu.Ne da bi bio najgluplji nego bi posle svega bio nemoguc... jer bi im se desio neki 5.oktobar x6. Fazon doslo bi 6 miliona ljudi da im yebe mater na foru gde je mojih 6 godina zivota.

i sta smo saznali u ovoj epizodi? pa manje vise nista sto do sad nismo znali ili barem ozbiljno sumnjali....
 jer vidjam torente da pise SE06E03 SE06E04 pa mi niej bas najjasnije...
 jer vidjam torente da pise SE06E03 SE06E04 pa mi niej bas najjasnije... 

danas je bila cetvrta epizosa s tim sto je prva epizoda bila dupla(naziv fajla lost.s06e01-e02.hdtv.xvid-2hd), tj. prve dve epizode su bile spojene
svaka ti cast kako si mogao izdrzati do sada da ne gledas nove epizode

Znaci mogu da skidam 4 epizode?
E nisam znao, ja sam vec skinuo nesto sto sam mislio da je 1. ali nemam pojma, nisam gledao!
Pa ono, nekako sam iskulirao, jer sam gledao iz pocetka i nije bilo svrhe da 10ak epizoda pre kraja 5. (to gledam 3. put) krenem sa 6. zato sam nekako izdrzao, ali nije bas da je bilo lako!
Ajde pokusacu da skinema sta treba...

Dobra epizoda.
Ko je onaj klinac? Da li je moguce da Dzejkob i njegov protivnik nisu na vrhu piramide vlasti?

saznali smo definitivno da je poenta serije sukob, narusena ravnoteza dobra i zla, belog i crnog nesto kao u onom ruskom filmu night watch/day watch. dzejkob je ocito bela strana a dimko crna, ali bih ja ipak rekao da je dzejkob u stvari zlo a dimko dobro. kao sto sam mislio daje ben zlo a vidmor dobro. a mozda i ne treba sve posmatrati polarizovano vec u duhu taoizma, u svemu ima izvesna kolicina belog i izvesna kolicina tamnog.

Ja pojavu klinca nisam skapirala kao još jedan "prelazak na viši nivo" ...delovalo mi je kao da je u pitanju neka Džejkobova manifestacija.
 Pocinje polako da se odmotava klupko,nekako stidljivo,ali uporedo sa novim zagonetkama.Nego,ja nisam primetio Kejtino ime prilikom onog Lokovog nabrajanja
 Pocinje polako da se odmotava klupko,nekako stidljivo,ali uporedo sa novim zagonetkama.Nego,ja nisam primetio Kejtino ime prilikom onog Lokovog nabrajanja  I da,"Dimkov" dom,tj.dom onog Dzejkobovog ortaka je negde van ostrva,posto je i on(dok je bio u prirodnom obliku
 I da,"Dimkov" dom,tj.dom onog Dzejkobovog ortaka je negde van ostrva,posto je i on(dok je bio u prirodnom obliku  ) odnekud dosao na ostrvo.Ili je to samo trik da se zajebe Sojer?
) odnekud dosao na ostrvo.Ili je to samo trik da se zajebe Sojer? 
Ja ih definitivno ne posmatram kao Belo vs Crno u smislu Apsolutno Dobro vs Apsolutno Zlo.
Realno, u tom tumačenju su mi obojica prilično crni...ili makar tamno sivi
I imaju slične metode, na primer lažni Lok govori Sojeru kako je Džejkob pokušao da ga izmanipuliše u periodu slabosti, a to je upravo ono što i on pokušava da uradi u tom trenutku.