Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Misliš na onaj datum na ultrazvuku?
Možda je to samo datum kada Kler treba da se porodi.
Ne znam zašto bi let bio mesec dana kasnije, ali ko zna...
:think:
da,da,na ultrasoundu ;) ,ne bi trebalo da je bas u tacan datum izracunato kad ce se porodit,nekako mi je ovo logicnije,pojma nemam...
@Deuce
nikad nije ni pisao naziv na samoj epizodi,nazivi se izbace na zvanicnom sajtu,fan forumima,etc...nedje,mozda 4-5 mjeseci pred pocetak nove sezone...

da,da,na ultrasoundu ;) ,ne bi trebalo da je bas u tacan datum izracunato kad ce se porodit,nekako mi je ovo logicnije,pojma nemam...
@Deuce
nikad nije ni pisao naziv na samoj epizodi,nazivi se izbace na zvanicnom sajtu,fan forumima,etc...nedje,mozda 4-5 mjeseci pred pocetak nove sezone...

Na Lostpediji pishe da se i taj let iz alternativne stvarnosti desio 22. septembra 2004.

Sledetja epizoda 16. februara, skidatjesh je 17.tog. U shestoj sezoni bitje ukupno 18 epizoda.

P.S. Da ti mene/nas ne zaj...vash?

Ne druze ...apsolutno ne ,i nisam h8er kako ste pomislili ...i hvala na informacijama :ok: !
Koliko se secam ,svi dosadasnji serijali su imali izmedju 16 i 24 epizode ali sam pretpostavio da ce u finalnom da dodje do malog odstupanja ...zato sam pitao ,ne bacam hate na temu ,to nikako :) !

Ne druze ...apsolutno ne ,i nisam h8er kako ste pomislili ...i hvala na informacijama :ok: !
Koliko se secam ,svi dosadasnji serijali su imali izmedju 16 i 24 epizode ali sam pretpostavio da ce u finalnom da dodje do malog odstupanja ...zato sam pitao ,ne bacam hate na temu ,to nikako :) !

A ti ne umesh koristiti Gugl i Vikipediju? Zakljuchi sam shta si onda i dokazhi time da greshim.

Potvrđeno je u međuvremenu da je u pitanju greška, promašili su mesec, trebalo je da stoji septembar, znači isto kao i pravi let
(...mislim, i ovaj drugi je pravi, ne kažem da je lažni :whistling: )

Čudi me da tako greše kada znaju kako ljudi obraćaju pažnju na svaku sitnicu :ljutko:
Mada, ja sama to nikada ne bi primetila, samo sam videla screencap na nekom sajtu i da se podigla galama oko toga....:mrgreen:

Ja ipak mislim da tje se na kraju finalne epizode Hugo probuditi i shvatiti da je sve ovo sanjao i da je josh uvek u ludari.

Dok sam ovo pisao kinuo sam, ali stvarno.
Da li to znachi da je istina ili da sam zarazhen svinjskim gripom?

Vidis Уго ...dao si mi ideju :eek: !
Sta vi ostali mislite ,kako ce se zavrsiti serija :think: ?!

Ovo sa Hugo-m zvuci zanimljivo ali ne verujem da ce se usuditi na nesto tako jednostavno ...e bas si me bacio u rebus sad :ok: !

Ja imam predpostavku za 'paralelnu stvarnost' (kako je za sada krstena) koju gledamo u ovoj sezoni. Neko od vas pomenu da atomka nije ponistla sled dodgadja, vec da je bila uzrocnik Incidenta. Te da se ekipa vrti u vremenskoj petlji i dalje. Dogadjaj koji ce petlju prekinuti cemo verovatno videti na kraju serije. Njegova posledica je alternativni vremesnki tok, ciju pricu pratimo sada.
Moglo bi da se nasluti vec u narednih par epizoda, ja mislim da je alternativni tok prica koja pokazuje da svi likovi, koje smo gledali kroz celu dosadasnju pricu na neki nacin ne mogu pobeci od svoje sudbine. Da ce im se u sustini sve isto desavati, samo kroz neku drugu pricu i na drugom mestu.
Zivi bili, pa videli =)

... ja mislim da je alternativni tok prica koja pokazuje da svi likovi, koje smo gledali kroz celu dosadasnju pricu na neki nacin ne mogu pobeci od svoje sudbine. Da ce im se u sustini sve isto desavati, samo kroz neku drugu pricu i na drugom mestu.
Zivi bili, pa videli =)
da ce ih sudbina spojiti,da se ne moze pobjec od sudbine,,svi putevi vode ka jednom odredistu...znamo mi to... ;) vec je pocelo to da se dokazuje,dzek ce vjerovatno operisat loka,kler & kejt se druze :D ,i te fore...
@deuce
dug je put do hejtera... :mrgreen:

Ne znam,ali mozda ce se svi nekako opet okupiti kod Eloiz Hoking i da ce im ona na kraju razresiti misteriju(e sad kako,jbm li ga :think:)

Ja se nadam da neće biti tih scena u kojima će neki sveznajući lik da detaljno objašnjava misterije i sl., meni bi se više svidelo (kao i do sada) da nam kroz radnju pokažu tragove, pa da sami donosimo zaključke. :)
Na primer, ako bismo saznali više o ovoj bolesti (a mislim da hoćemo), to bi možda moglo da se poveže & razjasni još neke misterije.

Ja imam predpostavku za 'paralelnu stvarnost' (kako je za sada krstena) koju gledamo u ovoj sezoni. Neko od vas pomenu da atomka nije ponistla sled dodgadja, vec da je bila uzrocnik Incidenta. Te da se ekipa vrti u vremenskoj petlji i dalje. Dogadjaj koji ce petlju prekinuti cemo verovatno videti na kraju serije. Njegova posledica je alternativni vremesnki tok, ciju pricu pratimo sada.
Moglo bi da se nasluti vec u narednih par epizoda, ja mislim da je alternativni tok prica koja pokazuje da svi likovi, koje smo gledali kroz celu dosadasnju pricu na neki nacin ne mogu pobeci od svoje sudbine. Da ce im se u sustini sve isto desavati, samo kroz neku drugu pricu i na drugom mestu.
Zivi bili, pa videli =)

Ja mislim da je ovo najlogicnije... U principu sve ce morati da dodje na isto ovako ili onako :) ! Jedva chekam da skinem trecu epizodu gledao sam ovu prvu i drugu... P.S sve tripujem da ce se ponvo pojaviti Faradej i u ovoj sezoni...

Poslednja izmena:
Heheheheh,ala bi bila fora da se na kraju poslednje epizode svi oni probude,sve je to bio ruzan san,i odlaze na aerodrom na put... :)

A i jednostavno nije moguce, mislim, zbog same proslosti i sta im se prije desavalo nego sto su se srusili na ostrvo.To je njihova sudbina da se tamo nadju, sve se desava sa razlogom....Npr. Harlijeva losa sreca zbog brojeva...koje su morali da kucaju da bi "spasili svijet" itd.

Ali jeste zaj.ebano, kako scenaristi misle da zaokruze pricu kad je dodatno komplikuju.Ili su nesto stvarno veliko isplanirali sa ovim ili ce da gadno zeznu kraj.

ne vjerujem da ce sjebat kraj,s'tim sto naravno nece svi bit zadovolnji i sto nece dat odgovore na sva mnogobrojna pitanja,e sad,cinjenica je da niko,ama bas niko nama predstavu kako bi serija mogla zavrsit,majkl emerson i horhe garsija su nedavno izjavili da je snimljeno 12ep.i da i dalje ne znaju sto se desava,a ne mi obicni fanovi...

Prilozi

• google-bart.jpg
    google-bart.jpg
    47,3 KB · Pregleda: 28
Ma znaju oni kraj, naravno da znaju. Samo što će se ispostaviti da će kraj biti skroz bezveze - obično tako biva. Kao kniga koju čitaš u jednom dahu, sa savršenim zapletom, i onda imaš kraj i epilog na jednosj strani - sve zbrzano...tako će i ovo biti.

jakoo mi se sviđa ovo što je stefanxzibit napisao - to bi bila prava stvar za kraj!:super:

Ma znaju oni kraj, naravno da znaju. Samo što će se ispostaviti da će kraj biti skroz bezveze - obično tako biva. Kao kniga koju čitaš u jednom dahu, sa savršenim zapletom, i onda imaš kraj i epilog na jednosj strani - sve zbrzano...tako će i ovo biti.

jakoo mi se sviđa ovo što je stefanxzibit napisao - to bi bila prava stvar za kraj!:super:

Ja se nadam da se necu razocarati kao sa "Monkom" na kraju :lol:

Back