rale77
Aktivan član
- Poruka
 - 1.306

Pa evo i meni je provajder onemogutjio P2P dok filehosting servisi rade OK.
zar je moguce da u Rusiji zatvaraju P2P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo i meni je provajder onemogutjio P2P dok filehosting servisi rade OK.
probaj da otputujes u buducnost.A nisam se informisao sto se tice dolazecih epizoda,jel postoji mogucnosst da se negde pogleda koja epizoda unapred? neki stream?
Pa zashto onda chitash ovo kad nisi UP TO DATE?![]()
Ja dok ne pogledam najnoviju epizodu ne dolazim na forum.
 !
 !kao sto sam i pretpostavljao,bzv epizoda...vise sam ocekivao,s' obzirom na to da je ipak posljednja sezona,i toliko je gromoglasno najavljivana,the last season,beggining of the end,sve tajne ce bit otkrivene,ko ce umrijeti,bla,bla...onda fenomenalan trejler,i trt...dobijem ovakvu epizodu sa bahatom,dosadnom,etc,kejt koja po ko zna koji put bjezi nedje i od nekoga,i trudnom kler,i wanna be mysterious & zen dogenom koji stalno prica u kodovima i kuva cajeve,mislim stvarno,puca mi ***** sto ce bit sa kejt kad po iljaditi put pobjegne onom idiotu od serifa (sto je sa onim coekom majko moja??? ) i sto ce se desit ako kler ne da dijete na usvajanje.poslije onako genijalnog finala 5-te sezone,ocekivao sam brain/storm od zadnje sezone,i tako je i pocelo sa fenomenalnom premijerom,i onda ulete sa,kako neko gore rece,sapunicom od epizode,dje se ama bas nista nije desilo.pa jos dogenovo objasnjenje dzeku sta se desilo saidu...wow,shocking!!!yes,my ass...
iskreno,laknulo mi je sto ce ovo najvjerovatnije bit last kate-centric episode ever,tako da ima nade za seriju...eto tako.
Koliko vidim ,tema je Lost/Izgubljeni ,a ne Lost/Izgubljeni - najnovija epizoda!
I onda ...eto mene ,i jos nisam odgledao sve 3 ,a vi i dalje prepricavate ...krajnje neumesno!
ja sam u trecoj ocekivao da ce ovi iz hrama malo da propevaju, ali sve to premestam za cetvrtu epizodu![]()
 . Meni nije bila tako losa epizoda, cak mi se i dopala.Slazem se,nema se vremena za trositi na gluposti s obzirom da je zadnja sezona.
Imam osjecaj da ce sledeca da bude bolja....
koliko vidim danas je 11.02.2010-te,pa bih rekao da ima i najnovijih epizoda...Koliko vidim ,tema je Lost/Izgubljeni ,a ne Lost/Izgubljeni - najnovija epizoda!
I onda ...eto mene ,i jos nisam odgledao sve 3 ,a vi i dalje prepricavate ...krajnje neumesno!

!!!wanna be hater... blah!Au *** ,al ste se vi isprimali na ovaj forum ...!!!
PS.
Odgledao sam sve ,mozete slobodno komentarisati ...ja se to vise ne usudjujem da radim ,jel nisam profi kao neki !
 Skroz opusten lik,kao i Harli 
Ja moram da kazem da sam nesto zgotivio Majlsa u poslednje vremeSkroz opusten lik,kao i Harli
A tek kad se njih dvoje udruze kao u "Some Like It Hoth" u 5.sezoni,to je tek sou
Jao sad mi pade na um ona epizoda kad su Sojer,Harli i Dzin pronasli onaj kombi i kad su se vozili po ostrvu(ne secam se koja sezona i epizoda tacno).Valjao sam se od smeha
![]()
Epizoda je bila bas dobra..po meni bolja od LA X.
I bilo je fino videti Kler u "Ruso" izdanju...![]()
 ) 
 To će verovatno biti jasnije kada skapiramo kako su povezane realnosti. 

Nije mi bila jasna ona scena mučenja tj. "dijagnoziranja"...kako je tačno Dogen ustanovio da je Said zaražen?
![]()
 Ne znam,mozda je i glupa teorija,ali mi nekako to izgleda kao jedna od mogucnosti...ne znam je li ko primijetio:
22. Oktobar 2004 datum kad su sleceli na lax...mjesec dana kasnije u odnosu na pilot...
Svidja mi se tvoja teorija.Imam ja jednu teoriju u vezi sa ispitivanjem.Recimo,da je napon one struje kojom su peckali Sajida bio dovoljno jak da ubije coveka,ali je Sajo malo kukao i nista...Na osnovu toga su mozda zakljucili da Sajid zarazen tj.zaposednutNe znam,mozda je i glupa teorija,ali mi nekako to izgleda kao jedna od mogucnosti...
Imam ja jednu teoriju u vezi sa ispitivanjem.Recimo,da je napon one struje kojom su peckali Sajida bio dovoljno jak da ubije coveka,ali je Sajo malo kukao i nista...Na osnovu toga su mozda zakljucili da Sajid zarazen tj.zaposednutNe znam,mozda je i glupa teorija,ali mi nekako to izgleda kao jedna od mogucnosti...
ne znam je li ko primijetio:
22. Oktobar 2004 datum kad su sleceli na lax...mjesec dana kasnije u odnosu na pilot...

A ja imam drugu (glupu) teoriju. Sajid ne bi uopshte jaukao, s obzirom da je on bio muchitelj, da je u pitanju pravi Sajid. Nekako mi je ovaj zarazheni Sajid mnogo slab i tunjav.

, možda je to nešto slično kao onaj pepeo sa kojim se brane od Dimka. 
 !