Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kao sto sam i pretpostavljao,bzv epizoda...vise sam ocekivao,s' obzirom na to da je ipak posljednja sezona,i toliko je gromoglasno najavljivana,the last season,beggining of the end,sve tajne ce bit otkrivene,ko ce umrijeti,bla,bla...onda fenomenalan trejler,i trt...dobijem ovakvu epizodu sa bahatom,dosadnom,etc,kejt koja po ko zna koji put bjezi nedje i od nekoga,i trudnom kler,i wanna be mysterious & zen dogenom koji stalno prica u kodovima i kuva cajeve,mislim stvarno,puca mi ***** sto ce bit sa kejt kad po iljaditi put pobjegne onom idiotu od serifa (sto je sa onim coekom majko moja??? ) i sto ce se desit ako kler ne da dijete na usvajanje.poslije onako genijalnog finala 5-te sezone,ocekivao sam brain/storm od zadnje sezone,i tako je i pocelo sa fenomenalnom premijerom,i onda ulete sa,kako neko gore rece,sapunicom od epizode,dje se ama bas nista nije desilo.pa jos dogenovo objasnjenje dzeku sta se desilo saidu...wow,shocking!!!yes,my ass...
iskreno,laknulo mi je sto ce ovo najvjerovatnije bit last kate-centric episode ever,tako da ima nade za seriju...eto tako.

kao sto sam i pretpostavljao,bzv epizoda...vise sam ocekivao,s' obzirom na to da je ipak posljednja sezona,i toliko je gromoglasno najavljivana,the last season,beggining of the end,sve tajne ce bit otkrivene,ko ce umrijeti,bla,bla...onda fenomenalan trejler,i trt...dobijem ovakvu epizodu sa bahatom,dosadnom,etc,kejt koja po ko zna koji put bjezi nedje i od nekoga,i trudnom kler,i wanna be mysterious & zen dogenom koji stalno prica u kodovima i kuva cajeve,mislim stvarno,puca mi ***** sto ce bit sa kejt kad po iljaditi put pobjegne onom idiotu od serifa (sto je sa onim coekom majko moja??? ) i sto ce se desit ako kler ne da dijete na usvajanje.poslije onako genijalnog finala 5-te sezone,ocekivao sam brain/storm od zadnje sezone,i tako je i pocelo sa fenomenalnom premijerom,i onda ulete sa,kako neko gore rece,sapunicom od epizode,dje se ama bas nista nije desilo.pa jos dogenovo objasnjenje dzeku sta se desilo saidu...wow,shocking!!!yes,my ass...
iskreno,laknulo mi je sto ce ovo najvjerovatnije bit last kate-centric episode ever,tako da ima nade za seriju...eto tako.

Slazem se,nema se vremena za trositi na gluposti s obzirom da je zadnja sezona.
Imam osjecaj da ce sledeca da bude bolja....

Koliko vidim ,tema je Lost/Izgubljeni ,a ne Lost/Izgubljeni - najnovija epizoda :ok: !
I onda ...eto mene ,i jos nisam odgledao sve 3 ,a vi i dalje prepricavate ...krajnje neumesno :think: !
koliko vidim danas je 11.02.2010-te,pa bih rekao da ima i najnovijih epizoda... :rtfm:
sto se mene tice ja vise ne stavljam u spojler tag nista nakon srijede,mislim,skroz je jednostavno:
nijesam gledao epizodu,zelim bit spojler-free,ne dolazim na temu dok ne odgledam,i tacka...

Au *** ,al ste se vi isprimali na ovaj forum ...:worth: !!!

PS.
Odgledao sam sve ,mozete slobodno komentarisati sadrzaj epizoda i prepricavati ih ...ja se to vise ne usudjujem da radim ,jer nisam profi kao neki !

Poslednja izmena:
Ja moram da kazem da sam nesto zgotivio Majlsa u poslednje vreme :mrgreen: Skroz opusten lik,kao i Harli ;) A tek kad se njih dvoje udruze kao u "Some Like It Hoth" u 5.sezoni,to je tek sou :D Jao sad mi pade na um ona epizoda kad su Sojer,Harli i Dzin pronasli onaj kombi i kad su se vozili po ostrvu(ne secam se koja sezona i epizoda tacno).Valjao sam se od smeha :hahaha:

Ja moram da kazem da sam nesto zgotivio Majlsa u poslednje vreme :mrgreen: Skroz opusten lik,kao i Harli ;) A tek kad se njih dvoje udruze kao u "Some Like It Hoth" u 5.sezoni,to je tek sou :D Jao sad mi pade na um ona epizoda kad su Sojer,Harli i Dzin pronasli onaj kombi i kad su se vozili po ostrvu(ne secam se koja sezona i epizoda tacno).Valjao sam se od smeha :hahaha:

Meni je Majls oduvek bio najgotivniji od ekipe sa teretnjaka, iako je Faradej bio najpopularniji. Najbolje mi je bilo kada je Hugo rekao za Majlsa: "Oh, awesome. The ship sent us another Sawyer ." (ili tako nešto) :D

Epizoda je bila bas dobra..po meni bolja od LA X.:cool:
I bilo je fino videti Kler u "Ruso" izdanju...:mrgreen:

I meni je epizoda bila OK, nije mi bila bolja od LA X, niti najspektakularnija ili najbolja epizoda ikada, samo još jedna solidna/prosečna LOST epizoda. (Otkud sav taj hejt, ne kapiram :D Ne mislim ovde, nego generalno.)

Znam da je poslednja sezona, ali ne može baš svaka epizoda da bude kao finale sezone, to bi brzo postalo zamorno & konfuzno -samo akcija, haos, jurnjava, pucnjava, uostalom ima drugih serija koje to rade mnogo bolje nego LOST . Bilo je i ovde dosta pomeranja radnje i važnih priprema za buduće zaplete, samo na suptilniji način, i razvoja likova.
Čak se nije ni toliko osećalo da je Kate-centrična, (mada ja ne mrzim Kejt, samo sam uglavnom ravnodušna prema njoj :neutral: )

Ne sviđa mi se što nije bilo Ričarda, Bena & Lažnog Loka i te ekipe, ali pretpostavljam da će oni biti u fokusu u narednoj epizodi. I još par stvari uglavnom iz paralelne realnosti, tipa zašto je Kler uopšte ušla u auto sa Kejt koja je malopre kidnapovala i sl. :confused: ? Ali možda to može da se objasni nekakvim "prepoznavanjem", slično kao što je Kate čudno gledala u Džeka dok su još bile u taksiju, kao da ga zna odnekud :think: To će verovatno biti jasnije kada skapiramo kako su povezane realnosti.

Onda, bilo je dobrih & važnih delova kao što su povratak ruso Kler, psiho Itan, suicidalni Džek, emo Sojer, zombi Said :D
I naravno, "Bolest" (ja je zovem zombifikacija). Uopšte nisam očekivala da će to vratiti u priču, mislila sam da će ostati nerazjašnjeno, ali izgleda da će biti jako važno u ovoj sezoni. Mislim da se radi o bolesti o kojoj je i Ruso govorila (a i videli smo u 5. sezoni) i koja se ranije pominjala, ne bi imalo poente da uvode neku novu bolest sada...i verovatno ima neke veze sa Dimkom :confused:

Nije mi bila jasna ona scena mučenja tj. "dijagnoziranja" :roll:...kako je tačno Dogen ustanovio da je Said zaražen? :think:

pa dRogen je ustanovio da je sajo dead,ovaj se medjutim vratio,sto vjerovatno niko nije ocekivao,pa je sajo morao ic na ono testiranje,to ima veze sa vodom,dok je jacob bio ziv djelovala je drugacije,tj.bila je ljekovita i ljudi su se oporavljali,vaskrsavali,kao mali ben npr,dok su u lax-u,jos ne znajuci da je jacob mrtav,konstatovali da voda cudno izgleda i onda je dRogen izveo onaj preformans kad je nanio samom sebi povrijedu na dlanu i izvalio da voda vise ne djeluje kao ranije.e sad,s'obzirom da su se stvari na ajlendu promijenile,mib preuzeo komandu,to se odmah odrazilo na ljekoviti izvor tako sto se ljudi vracaju iz mrtvih,ali ne kao pure heart,nego kao dark heart,sto se desilo saidu.ja sam to tako povezao.sto se majlsa tice,meni je on super od pocetka,sarkastican,nervozan,lud.sad mi je jos bolji.i jos nesto,jedina svijetla tacka 3-ce ep.bio je holovej koji nevjerovatno odglumio scenu na doku sa kejt,svaka mu cast... :worth:
@smells like carrots
'slično kao što je Kate čudno gledala u Džeka dok su još bile u taksiju, kao da ga zna odnekud'
i ja sam to odmah primjetio ;) bas je imala taj pogled 'okle ja znam ovoga' ,ali ne u smislu da su se sreli na letu,nego od ranije...

Nije mi bila jasna ona scena mučenja tj. "dijagnoziranja" :roll:...kako je tačno Dogen ustanovio da je Said zaražen? :think:

Imam ja jednu teoriju u vezi sa ispitivanjem.Recimo,da je napon one struje kojom su peckali Sajida bio dovoljno jak da ubije coveka,ali je Sajo malo kukao i nista...Na osnovu toga su mozda zakljucili da Sajid zarazen tj.zaposednut :think: Ne znam,mozda je i glupa teorija,ali mi nekako to izgleda kao jedna od mogucnosti...

Imam ja jednu teoriju u vezi sa ispitivanjem.Recimo,da je napon one struje kojom su peckali Sajida bio dovoljno jak da ubije coveka,ali je Sajo malo kukao i nista...Na osnovu toga su mozda zakljucili da Sajid zarazen tj.zaposednut :think: Ne znam,mozda je i glupa teorija,ali mi nekako to izgleda kao jedna od mogucnosti...

A ja imam drugu (glupu) teoriju. Sajid ne bi uopshte jaukao, s obzirom da je on bio muchitelj, da je u pitanju pravi Sajid. Nekako mi je ovaj zarazheni Sajid mnogo slab i tunjav.

ne znam je li ko primijetio:
22. Oktobar 2004 datum kad su sleceli na lax...mjesec dana kasnije u odnosu na pilot...

Misliš na onaj datum na ultrazvuku?
Možda je to samo datum kada Kler treba da se porodi.
Ne znam zašto bi let bio mesec dana kasnije, ali ko zna...
:think:
A ja imam drugu (glupu) teoriju. Sajid ne bi uopshte jaukao, s obzirom da je on bio muchitelj, da je u pitanju pravi Sajid. Nekako mi je ovaj zarazheni Sajid mnogo slab i tunjav.

Hmm, pa čovek je malopre umro, valjda sme da bude malo "tunjav" ...:lol:

Ne znam, možda jeste suviše jak napon ili je suviše slab, pa Said vrišti radi reda. Možda ne oseća bol više...:eek:

Meni je delovalo važno kada ga je puderisao sa onim prahom na početku :per: , možda je to nešto slično kao onaj pepeo sa kojim se brane od Dimka. :confused:

Back