Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hoce li neko da mi se pridruzi u gledanju direktnog prenosa nocas?
sorry dude,i have to work tomorrow... :(
' Onaj ko prati seriju sam, bez razmene misljenja sa drugima, nema sanse da ukapira mnogo toga.'
ne bih se slozio sa tobom,mada su mi forumi prilicno pomogli ipak sam uz duplo gledanje svake ep.sam slagao slagalicu + crno mi je gledat lost sa bilo kim... ;) osim sa mnom :mrgreen:
@Уго Чавез
'Uz X-Files'
i tvin piks naravno... ;)
i jos nesto,moja koleginica je prosula jednu veliku mudrost:
meni je sad petak u srijedu... :mrgreen:
laka vi noc...

Gde je izašlo to? Da nije u Politici ili u onom njihovom TV dodatku? Kakvih sam se gluposti tamo načitala.

Nisu domaće novine, nego internet verzija članka iz nekih američkih novina, ali sam zaboravila kojih, slučajno sam naletela na to sledeći link sa nekog lost sajta i samo sam pročitala i zatvorila. Ako se setim i nađem postaviću link.

Najveći hit svih vremena je ipak kad je Branislava Džunov u Politici kukala jednom kako su kao današnje serije sve o nekim groznim ljudima i negativci su sad glavni likovi, i onda na kraju kao da pokaže kako je nekad bilo drugačije, reče doslovno ovo:
"Nekad su u Zvezdanim stazama gledaoci navijali za Luka Skajvolkera, ali današnje generacije izgleda više vole Darka Vedora..." :zcepanje: :rotf: :hahaha:

Ne znam da li sam sačuvala taj isečak negde, trebalo bi to skenirati i postaviti negde.... :D

Ovo je neoprostivo...:hahaha:
Stvarno je fascinantno da ti ljudi zaista dobijaju novac da bi pisali o nečemu o čemu nemaju pojma.

I ja sam naišla na ovaj prvi. Valjda će da valja...:ceka:

edit : Za ovaj drugi mi traži da instaliram neki plejer...:confused:

Tu sam ja gledala par epizoda prošle godine, ali sam čula da je ove godine potrebno da imaš neki premium nalog da bi gledao, inače te isključuje nakon par minuta. :confused:

Poslednja izmena:
Jedna prilichno dosadna epizoda. Sajid i Kler mislim da nisu zarazheni sa Dimkom iz prostog razloga shto Dimko nije ushao u Lokovo mrtvo telo i ozhiveo, kao shto je sluchaj sa Sajidom. Medjutim mislim da su nekako povezani Dimko i Kler i Sajid, da ih on kontrolishe.
Da li se neko setja je li se Itan prezivao Gudspid, kako se u ovoj epizodi pominje, i shta treba da znachi njegova pojava, otkud on u LA 2004.? I shta je hteo da kazhe onaj Aldo kad je pominjao bekstvo Kejt iz zatvora pre tri godine, dakle 2004.?

Ruso je za svoju posadu govorila da su bili zarazeni...
Itan se preziva(o) Gudspid koliko se ja secam, i on je bio doktor pre dolaska na ostrvo...
Kada su Sojer i Kejt bezali sa onog manjeg ostrva, isli su da oslobode Aleksinog momka (ne secam se kako se zvao) tada ja Kejt udarila Alda, to je bilo u 3. serijalu mislim.

nemoj me pogrijesno shvatit,uvrijedit se ili nesto,ali pratis lost a ne mozes nac linkove ili torente,kojih ne da nema nego ce se sav net srusit zbog njih koliko ih ima,pa valjda se znas sluzit guglom covjece!?
Torent nemam, a ja kad ukucam izbacimi sve neke sajtove gde se mora kesirati. Tek sam na trecoj strani nasao neki sajt sa linkovima.Kad sam prvi put trazio, gledao sam prve dve strane.

nemoj me pogrijesno shvatit,uvrijedit se ili nesto,ali pratis lost a ne mozes nac linkove ili torente,kojih ne da nema nego ce se sav net srusit zbog njih koliko ih ima,pa valjda se znas sluzit guglom covjece!?

Svaka cast druze ...ne razumem cemu komentari onih kojima se serija ne svidja ...a verovatno nisu odgledali pola ( ili vise ) epizoda ,i to onako nasumicno ,pa su shodno tome i shvatili seriju ...
Ako ne najbolja ,jedna je od najboljih i najdinamicnijih ( zanimljivijih ) serija ikad :ok: !

Posle prve dve uzbudljive i dinamicne epizode,jedan time out :mrgreen: Ova epizoda se vise bavila uspostavljanjem nekog prijateljstva izmedju trudne Kler i begunca Kejt.Inace,Sojer me sve vise odusevljava i definitivno je jedan od najacih likova u seriji.U stanju je da iznervira i isprovocira gledaoce svojom sebicnoscu u jednom trenutku,a sa druge strane da ih pridobije svojom osecajnom stranom.Jednostavno,ona njegova scena sa Kejt,kad prica o svojoj krivici u vezi Dzulijet...:worth::worth::worth: Sa druge strane,nista novo:Sajid je inficiran necim(da li Dimkom ili prasecim gripom,videcemo:mrgreen:),a mozda i najzanimljiviji deo epizode je sto smo na kraju videli Kler(koja je takodje navodno inficirana,po recima onog samuraja:D),koja u stilu Ramba spasava Dzina ;) Gde li je bila do sad?:think:...Pa,nadamo se da ce nam vec sledeca epizoda pruziti odgovor

Posle prve dve uzbudljive i dinamicne epizode,jedan time out :mrgreen: Ova epizoda se vise bavila uspostavljanjem nekog prijateljstva izmedju trudne Kler i begunca Kejt.Inace,Sojer me sve vise odusevljava i definitivno je jedan od najacih likova u seriji.U stanju je da iznervira i isprovocira gledaoce svojom sebicnoscu u jednom trenutku,a sa druge strane da ih pridobije svojom osecajnom stranom.Jednostavno,ona njegova scena sa Kejt,kad prica o svojoj krivici u vezi Dzulijet...:worth::worth::worth: Sa druge strane,nista novo:Sajid je inficiran necim(da li Dimkom ili prasecim gripom,videcemo:mrgreen:),a mozda i najzanimljiviji deo epizode je sto smo na kraju videli Kler(koja je takodje navodno inficirana,po recima onog samuraja:D),koja u stilu Ramba spasava Dzina ;) Gde li je bila do sad?:think:...Pa,nadamo se da ce nam vec sledeca epizoda pruziti odgovor

Bez prepricavanja molim ,ima nas koji jos nisu pogledali ove nove epizode :bye: !

ova epizoda je bila upravo to uvertira za povratak Kler...Sto se tice nje setimo se zadnji put smo je videli u kolibi sa ricardom ako se ne varam... Kako je neko napisao gore da su ona i said "zarazeni dimkom" :) ne bih to tako nazvao verovatno ima nesto vise sto ce zakuvati sezonu ... kako mi se cini serija prezazi u format "fight good vs. evil"

Back