SledgeHammer
Početnik
- Poruka
- 12
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sorry dude,i have to work tomorrow...Hoce li neko da mi se pridruzi u gledanju direktnog prenosa nocas?

Naravno, cim ih dobijem. Bice i ovde i na blogu:
http://lost-finale.blogspot.com/2010/02/epizoda-3-linkovi.html
Gde je izašlo to? Da nije u Politici ili u onom njihovom TV dodatku? Kakvih sam se gluposti tamo načitala.
Najveći hit svih vremena je ipak kad je Branislava Džunov u Politici kukala jednom kako su kao današnje serije sve o nekim groznim ljudima i negativci su sad glavni likovi, i onda na kraju kao da pokaže kako je nekad bilo drugačije, reče doslovno ovo:
"Nekad su u Zvezdanim stazama gledaoci navijali za Luka Skajvolkera, ali današnje generacije izgleda više vole Darka Vedora..."![]()
![]()
Ne znam da li sam sačuvala taj isečak negde, trebalo bi to skenirati i postaviti negde....![]()

za sad su najavljeni ovi linkovi:
1. http://bojabertv.blogspot.com/
2. http://www.channelsurfing.net/watch-abc.html

Moze odavde takodje: http://atdhe.net/index.html
Serija je u pocetku bila ok,ali su je kasnije iskomplikovali samo tako...inace Sojer je definitivo najbolji i najzanimljiviji lik,Jack i Kate zesce smaraju..
cizus krajst!?Xex,pa dobro svako ima svoj ukus...serija u sustini nije losa ali je moglo to i bolje...
nemoj me pogrijesno shvatit,uvrijedit se ili nesto,ali pratis lost a ne mozes nac linkove ili torente,kojih ne da nema nego ce se sav net srusit zbog njih koliko ih ima,pa valjda se znas sluzit guglom covjece!?Da li moze neko da mi posalje na pp linkove za skidanje trece epizode.
Torent nemam, a ja kad ukucam izbacimi sve neke sajtove gde se mora kesirati. Tek sam na trecoj strani nasao neki sajt sa linkovima.Kad sam prvi put trazio, gledao sam prve dve strane.nemoj me pogrijesno shvatit,uvrijedit se ili nesto,ali pratis lost a ne mozes nac linkove ili torente,kojih ne da nema nego ce se sav net srusit zbog njih koliko ih ima,pa valjda se znas sluzit guglom covjece!?
Xex,pa dobro svako ima svoj ukus...serija u sustini nije losa ali je moglo to i bolje...

cizus krajst!?![]()
nemoj me pogrijesno shvatit,uvrijedit se ili nesto,ali pratis lost a ne mozes nac linkove ili torente,kojih ne da nema nego ce se sav net srusit zbog njih koliko ih ima,pa valjda se znas sluzit guglom covjece!?
!
Ova epizoda se vise bavila uspostavljanjem nekog prijateljstva izmedju trudne Kler i begunca Kejt.Inace,Sojer me sve vise odusevljava i definitivno je jedan od najacih likova u seriji.U stanju je da iznervira i isprovocira gledaoce svojom sebicnoscu u jednom trenutku,a sa druge strane da ih pridobije svojom osecajnom stranom.Jednostavno,ona njegova scena sa Kejt,kad prica o svojoj krivici u vezi Dzulijet...

Sa druge strane,nista novo:Sajid je inficiran necim(da li Dimkom ili prasecim gripom,videcemo
),a mozda i najzanimljiviji deo epizode je sto smo na kraju videli Kler(koja je takodje navodno inficirana,po recima onog samuraja
...Pa,nadamo se da ce nam vec sledeca epizoda pruziti odgovorPosle prve dve uzbudljive i dinamicne epizode,jedan time outOva epizoda se vise bavila uspostavljanjem nekog prijateljstva izmedju trudne Kler i begunca Kejt.Inace,Sojer me sve vise odusevljava i definitivno je jedan od najacih likova u seriji.U stanju je da iznervira i isprovocira gledaoce svojom sebicnoscu u jednom trenutku,a sa druge strane da ih pridobije svojom osecajnom stranom.Jednostavno,ona njegova scena sa Kejt,kad prica o svojoj krivici u vezi Dzulijet...
Sa druge strane,nista novo:Sajid je inficiran necim(da li Dimkom ili prasecim gripom,videcemo
),a mozda i najzanimljiviji deo epizode je sto smo na kraju videli Kler(koja je takodje navodno inficirana,po recima onog samuraja
),koja u stilu Ramba spasava Dzina
Gde li je bila do sad?
...Pa,nadamo se da ce nam vec sledeca epizoda pruziti odgovor
!Posle prve dve uzbudljive i dinamicne epizode,jedan time outOva epizoda se vise bavila uspostavljanjem nekog prijateljstva izmedju trudne Kler i begunca Kejt.Inace,Sojer me sve vise odusevljava i definitivno je jedan od najacih likova u seriji.U stanju je da iznervira i isprovocira gledaoce svojom sebicnoscu u jednom trenutku,a sa druge strane da ih pridobije svojom osecajnom stranom.Jednostavno,ona njegova scena sa Kejt,kad prica o svojoj krivici u vezi Dzulijet...
),koja u stilu Ramba spasava Dzina
Gde li je bila do sad?
...Pa,nadamo se da ce nam vec sledeca epizoda pruziti odgovor
ne bih to tako nazvao verovatno ima nesto vise sto ce zakuvati sezonu ... kako mi se cini serija prezazi u format "fight good vs. evil"Bez prepricavanja molim ,ima nas koji jos nisu pogledali ove nove epizode!

Bez prepricavanja molim ,ima nas koji jos nisu pogledali ove nove epizode!
kako nemas torent? je su ti zatvorili portove, msm ako ti je to zatvoreno recimo od strane provajdera u sta sumnjam, ili ako skidas u firmi mozda onda ti je verovatno zatvorena i vecina sajtova za dawnload bilo kakve multimedije ... probaj sa neke druge lokacije