Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
^^ :super:

Evo i izraelski promo za 6. sezonu - meni se baš dopada :)
fenomenalan!odusevljen sam! :worth:
edit:
nego...citate li spojlere???ja sam procitao par sokantnih,zanimljivih...evo jedan meni bas fin,pa ko oce da cita... :mrgreen: :
- Flock odlazi do Otherton-a i nagovara Sawyera da mu se pridruzi na malom "izletu"
- Odvodi ga do mesta sa mnogo imena i linija preko njih
- Sva imena imaju dodate brojeve pored sebe
- Sawyer nalazi svoje ime sa brojem pored - On je broj 15
- Lokovo ime je precrtano - On je bio broj 4
- Kejtino ime je napisano kao Ostin - (Moj izvor nije otkrio njen broj)
- Dzek i Harli otkrijvaju cudesno "ogledalo" na Svetioniku
(Na osnovu ostalih podataka mislim da je ovo iz epizode 6.5)
- Ogledalo daje Dzeku prikaz njegove proslosti kada je bila u pravoj realnosti).
vrh!

Poslednja izmena:

Prilozi

• barack-obama-dharma-president_240.jpg
    barack-obama-dharma-president_240.jpg
    16,3 KB · Pregleda: 15
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    17,6 KB · Pregleda: 14
ja ne znam kako mozete izdrzat,divim vam se...ja ako ne podjem na par sajtova,foruma,guglova :mrgreen: ,dnevno,nista nijesam ucinjeo... z:D

Pa nije lako :mrgreen:
Prošle godine sam pročitala previše spoilera i to mi je dosta pokvarilo gledanje epizoda u prvoj polovini sezone. A posećujem i ja Dark UFO i druge sajtove, samo ne čitam izveštaje sa snimanja i spoilere koji otkrivaju delove zapleta.

Ja ne čitam spoilere uopste.

Pomaže i to što imam gomilu drugih serija da odgledam, sa nekima sam u velikom zakašnjenju, pa nisam opsednuta Lostom u takvoj meri.

Neću da gledam ni trailere, prošle godine su mi tako spoilirali prve dve epizode maksimalno...

ja sam dok sam gledao prvu sezonu,citao po forumima sta se desava u narednim...i sjebao se totalno...jace je od mene,*******...a i finale 5-te sezone je ostavilo utisak na mene kao nijedna ep.do sad,poludjeh...imam i ja serija dje sam u debelom zaostatku,fringe,the wire,flashforward,south park-tek poceo da gledam,simpsonovi,i jos dosta toga,ali nemam kad...recimo,zadnjih par ep.dextera sam odgledao prije neki dan...a 4-ta sezona zavrsena nedje polovinom disembra ;) ...ne znam,ima dosta dobrih serija,ali cinjenica je da nijedna nije izazvala toliko paznje kao lost,toliko fan sajtova,foruma...ma svega...ne smijem ni da zamislim kako ce mi bit kad krenem da kliknem na zadnju epizodu... :D

ja sam dok sam gledao prvu sezonu,citao po forumima sta se desava u narednim...i sjebao se totalno...jace je od mene,*******...a i finale 5-te sezone je ostavilo utisak na mene kao nijedna ep.do sad,poludjeh...imam i ja serija dje sam u debelom zaostatku,fringe,the wire,flashforward,south park-tek poceo da gledam,simpsonovi,i jos dosta toga,ali nemam kad...recimo,zadnjih par ep.dextera sam odgledao prije neki dan...a 4-ta sezona zavrsena nedje polovinom disembra ;) ...ne znam,ima dosta dobrih serija,ali cinjenica je da nijedna nije izazvala toliko paznje kao lost,toliko fan sajtova,foruma...ma svega...ne smijem ni da zamislim kako ce mi bit kad krenem da kliknem na zadnju epizodu... :D

Suzdrži se :). Ja sam gledao sa diskova pa sam prelaz sa prve na drugu sezonu video odmah. Ali da sam tada morao da čekam mesecima da vidim šta ima u rupi z:lol:...Mislim da bih sam smišljao spojliere u koje bih naknadno i poverovao :)..tu ne bih uspeo da se suzdržim.

Poslednja izmena:
ja sam morao cekat par dana drugu i 4-tu s.jer sam ih vukao sa fuckin' torenta,ali bez obzira,samo sam cesljao forume,strane & domace u potrazi za teorijama,odgovorima (haha-toga u lost NEMA z:D ) ,bilo kakvom infu...dok me za ostale serije prosto nije bilo briga,fringe,dexter,etc,sam bio totalno spojler free...

JA sam onda jedan od retkih, i nije mi zao :D, koji je sve do sada gledao iz cuga! :mrgreen: Juu, ne mogu da zamislim da samo morao da cekam nesto, narocito u pocetku...

A s obzirom na to da sad gledam sve iz pocetka, i tek sam u 3. serijalu mislim da necu odmah ni gledati ono sto izadje u februaru... :) Dok ne zavrsim ovo sada.

kad stizes da gledas tolke serije :)

Back