smells like carrots
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Ee da. Vidis, to je razlika, istina!
Haha, pa da.
U prvom slučaju, deluje kao da neki entitet nastanjuje one koji su umrli tj. preuzima njihova tela 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ee da. Vidis, to je razlika, istina!
U prvom slučaju, deluje kao da neki entitet nastanjuje one koji su umrli tj. preuzima njihova tela 
Ovo je i meni palo na pamet. Ima neka fora zbog koje se Lapidus vratio na ostrvo. Vrlo, vrlo moguće da je on u stvari Dzejkob na kraju. Al'...ko zna!![]()

fenomenalan!odusevljen sam!^^
Evo i izraelski promo za 6. sezonu - meni se baš dopada![]()

:Ja već duže vreme uopšte ne čitam spoilere - tu ne računam nazive epizoda, promo klipove (koji ove godine ni ne sadrže nove scene pa ni ne mogu da budu spoilerični), nove glumce i slično.

ja ne znam kako mozete izdrzat,divim vam se...ja ako ne podjem na par sajtova,foruma,guglovaJa već duže vreme uopšte ne čitam spoilere - tu ne računam nazive epizoda, promo klipove (koji ove godine ni ne sadrže nove scene pa ni ne mogu da budu spoilerični), nove glumce i slično.
,dnevno,nista nijesam ucinjeo... 
fenomenalan!odusevljen sam!
edit:
nego...citate li spojlere???ja sam procitao par sokantnih,zanimljivih...evo jedan meni bas fin,pa ko oce da cita...:

haha,my manCitam sve sa Dark UFO-a.![]()
ja ne znam kako mozete izdrzat,divim vam se...ja ako ne podjem na par sajtova,foruma,guglova,dnevno,nista nijesam ucinjeo...
![]()

Ja ne čitam spoilere uopste.
Pomaže i to što imam gomilu drugih serija da odgledam, sa nekima sam u velikom zakašnjenju, pa nisam opsednuta Lostom u takvoj meri.
Neću da gledam ni trailere, prošle godine su mi tako spoilirali prve dve epizode maksimalno...
?ja sam dok sam gledao prvu sezonu,citao po forumima sta se desava u narednim...i sjebao se totalno...jace je od mene,*******...a i finale 5-te sezone je ostavilo utisak na mene kao nijedna ep.do sad,poludjeh...imam i ja serija dje sam u debelom zaostatku,fringe,the wire,flashforward,south park-tek poceo da gledam,simpsonovi,i jos dosta toga,ali nemam kad...recimo,zadnjih par ep.dextera sam odgledao prije neki dan...a 4-ta sezona zavrsena nedje polovinom disembra...ne znam,ima dosta dobrih serija,ali cinjenica je da nijedna nije izazvala toliko paznje kao lost,toliko fan sajtova,foruma...ma svega...ne smijem ni da zamislim kako ce mi bit kad krenem da kliknem na zadnju epizodu...
![]()
. Ja sam gledao sa diskova pa sam prelaz sa prve na drugu sezonu video odmah. Ali da sam tada morao da čekam mesecima da vidim šta ima u rupi
...Mislim da bih sam smišljao spojliere u koje bih naknadno i poverovao
..tu ne bih uspeo da se suzdržim.
) ,bilo kakvom infu...dok me za ostale serije prosto nije bilo briga,fringe,dexter,etc,sam bio totalno spojler free...
Juu, ne mogu da zamislim da samo morao da cekam nesto, narocito u pocetku...
Dok ne zavrsim ovo sada.
Kamo srećeJel tebi u opisu radnog mesta da gledaš sve serije?
To bi značilo spojiti lepo o korisno...Kamo srećeTo bi značilo spojiti lepo o korisno...
mada, moglo bi lako da se desi da mi bude u opisu radnog mesta...

ja sam dok sam gledao prvu sezonu,citao po forumima sta se desava u narednim...i sjebao se totalno...jace je od mene,*******...a i finale 5-te sezone je ostavilo utisak na mene kao nijedna ep.do sad,poludjeh...imam i ja serija dje sam u debelom zaostatku,fringe,the wire,flashforward,south park-tek poceo da gledam,simpsonovi,i jos dosta toga,ali nemam kad...recimo,zadnjih par ep.dextera sam odgledao prije neki dan...a 4-ta sezona zavrsena nedje polovinom disembra...ne znam,ima dosta dobrih serija,ali cinjenica je da nijedna nije izazvala toliko paznje kao lost,toliko fan sajtova,foruma...ma svega...ne smijem ni da zamislim kako ce mi bit kad krenem da kliknem na zadnju epizodu...
![]()

ne stizem care...proslo je vrijeme kad sam lezao po vas dan i raznosio mozak serijama...sad ako nedjeljno ufatim 2-3 ep. bilo koje serije...kad stizes da gledas tolke serije![]()
jedino vikendom sibnem po koji maraton...evo sam npr. flashforward totalno zaboravio,samo sam prve dvije odgledao...