gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
A jeste videli ovo? Ima skoro svakog.
Sa audicije. Zato volim ovu temu, neko pokrene nesto, ja krene da trazim, i isceprkam nesto desto...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sto je bilo s njim?mislis na ono kad ga je ben upucao?
@TimeTravellingBunny
deveta sezona jel???
a sto je bilo s njim?mislis na ono kad ga je ben upucao?
@TimeTravellingBunny
deveta sezona jel???
par strana nazad smo komentarisali 5-tu sezonu ja,TimeTravellingBunny i smells like carrots,pa ako te zanima pogledaj,mada je to bilo bogomi jos polovinom maja,neposredno poslije zavrsetka 5-te sezone,bice ti malo zajebano naci to.E, šta kažete na petu sezonu - oni flešovi, putovanje kroz vreme isl. Meni to nije toliko zanimljivo...Odgledah pola pete sezone...

Pa ne jos mnog, manje od pola godine i krece 6. sezona!![]()

Jel krece da se snima ili emituje? Ja sam danas zavrsio sa 5. sezonom, super je, nego zna li neko ko su oni likovi sto su tek dosli na ostrvo, i odkud 2 Dzona Loka u isto vreme na ostrvu?
Pa to ostaje da se vidi!
Pocetkom sledece godine krece da se prikazuje 6. sezona...

uf, pogledah i poslednju epizodu - toliko su me zaintrigirali eksplozijom da ću do narednih godinu dana misliti samo o tome![]()
![]()

Nego, danas je u Večernjim novostima izašao neobičan tekst u vezi sa serijom :

negde sam procitao da u sestoj sezoni nece biti onih samoubilackih flesheva iz proslosti![]()
takav osecaj me preplavi kada god krenu da smaraju sa tim glupostimaSto samoubilackih?![]()

E, šta kažete na petu sezonu - oni flešovi, putovanje kroz vreme isl. Meni to nije toliko zanimljivo...Odgledah pola pete sezone...
takav osecaj me preplavi kada god krenu da smaraju sa tim glupostima![]()