Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U duhu gledanja serije, opet sa sanjao Lost... I mene u istom! :)

Neka siljna guzva je bila i frka - trka, i ja sam tu bio u kombinaciji, i tako... I na krajupopizdim i kazem Dzeku, haha, da ja necu da idem sa ostrva da mi se svidja a on kako hoce. Nesto me smarao da treba da odemo... :)

U duhu gledanja serije, opet sa sanjao Lost... I mene u istom! :)

Neka siljna guzva je bila i frka - trka, i ja sam tu bio u kombinaciji, i tako... I na krajupopizdim i kazem Dzeku, haha, da ja necu da idem sa ostrva da mi se svidja a on kako hoce. Nesto me smarao da treba da odemo... :)

Je l bilo nešto u fazonu:
Jack: "WE HAVE TO GO BAAAAAACK!!!!!!!"
Ti: "NO! THIS IS OUR DESTINY!!!"
:D;)

Sta je sa Arg-om ove godine? Ima li sta?

Nešto nisam baš pomno pratila šta se događa, s obzirom da je prošlogodišnji ARG bio očajan, pa sam blago nezainteresovana. :neutral:
Znam samo za ovo : http://www.lostuniversity.org/
i ovo: http://damoncarltonandapolarbear.com/dcpb/x/

Na ovom drugom sajtu je navodno otkriven naziv prve epizode u 6. sezoni, ali nisam sigurna koliko je to pouzdano :

LA X
:eek:

:super:

Na ovom drugom sajtu je navodno otkriven naziv prve epizode u 6. sezoni, ali nisam sigurna koliko je to pouzdano :

LA X
i ja cisto sumnjam u vezi naziva prve ep.6-te s.masu puta su znali da zaHebu oko naziva ep.sjecam se da sam nedje na cro-lost forumu naisao na topic dje su izbaceni nazivi za nekoliko prvih ep. 3-ce s.a na kraju od toga nista nije bilo,zato...LA X...my ass :mrgreen:

i ja cisto sumnjam u vezi naziva prve ep.6-te s.masu puta su znali da zaHebu oko naziva ep.sjecam se da sam nedje na cro-lost forumu naisao na topic dje su izbaceni nazivi za nekoliko prvih ep. 3-ce s.a na kraju od toga nista nije bilo,zato...LA X...my ass :mrgreen:

Meni se ovaj naziv ne sviđa :ljutko:...posebno ne ono što na prvi pogled implicira.

Nego, tek malopre sam skinula soundtrack četvrte sezone i upravo ga slušam.
Odličan je! :D
Može da se presluša i na youtubeu u celosti

Meni se ovaj naziv ne sviđa :ljutko:...posebno ne ono što na prvi pogled implicira.

Nego, tek malopre sam skinula soundtrack četvrte sezone i upravo ga slušam.
Odličan je! :D
Može da se presluša i na youtubeu u celosti
haha,cim sam vidjeo taj kvazi naziv LA X,nesto mi se zeludac prevrnuo :mrgreen: ma kakvi,jos je to early za bilo sto u vezi 6-te sezone,tek ce nedje krajem oktobra da se zna nesto vise,bar se nadam... ;)
i ja sam sve sa wareza-bb poskidao,non-stop mi je sve to u winamp :mrgreen:

Nešto nisam baš pomno pratila šta se događa, s obzirom da je prošlogodišnji ARG bio očajan, pa sam blago nezainteresovana. :neutral:
Znam samo za ovo : http://www.lostuniversity.org/
i ovo: http://damoncarltonandapolarbear.com/dcpb/x/

LA X
:super:
ok...

Ovo za Eko-a je super. Ja se nadam da ce dobiti svoju ulogu...

Svidjao mi se spoj mistike njega i Desmonda... I one lokove meditacije u prvoj sezoni, ali sad nema nista od toga... :D

poceo je lost opet da me progoni :hahaha: ,gledam film i love you,man,neka komedija,i nesto mi u trenutku prodje lost kroz glavu,bezveze,ufatim sebe na tren kako razmisljam o eventualnom otvaranju 6-te s.kraju serije,bla,bla...a onda,bez zajebancije,znaci prvi put gledam film i veze nijesam imao da ce bas u tom momentu,dok sam mislio o gore navedenim stvarima,konverzacija dva lika u filmu teci ovako:

-Also, I think you have
my season 2 Lost DVDs. If you...

-- lf you haven't watched them yet...
- It's fine, Pete. They're right here.

- Thanks.
- Yep.

-It's just Zooey hasn't seen them all yet,

-and she's really curious as to what
was going on inside that hatch.

-Yep.

ali u istom trenutku,bas! :hahaha:
o Boze cudne serije,stvarno je jedinstvena...
btw,odgledajte film,fina komedija... ;)
good night!

Back