Truman
Elita
- Poruka
- 24.023
da, slažem se da fleševi smaraju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma djavola,upoznajem likove za koje svaku epizodu drzim palceve da poginuAli se na taj nacin bolje upoznas sa likovima, i lakse razumes neke njihove postupke na ostrvu, samim tim lakse i razumes seriju. Jes da ponekad malo smore, ali ipak upotpune svaku epizodu.![]()

U duhu gledanja serije, opet sa sanjao Lost... I mene u istom!
Neka siljna guzva je bila i frka - trka, i ja sam tu bio u kombinaciji, i tako... I na krajupopizdim i kazem Dzeku, haha, da ja necu da idem sa ostrva da mi se svidja a on kako hoce. Nesto me smarao da treba da odemo...![]()
Smarao je po obicaju!Sta je sa Arg-om ove godine? Ima li sta?

i ja cisto sumnjam u vezi naziva prve ep.6-te s.masu puta su znali da zaHebu oko naziva ep.sjecam se da sam nedje na cro-lost forumu naisao na topic dje su izbaceni nazivi za nekoliko prvih ep. 3-ce s.a na kraju od toga nista nije bilo,zato...LA X...my assNa ovom drugom sajtu je navodno otkriven naziv prve epizode u 6. sezoni, ali nisam sigurna koliko je to pouzdano :
LA X

i ja cisto sumnjam u vezi naziva prve ep.6-te s.masu puta su znali da zaHebu oko naziva ep.sjecam se da sam nedje na cro-lost forumu naisao na topic dje su izbaceni nazivi za nekoliko prvih ep. 3-ce s.a na kraju od toga nista nije bilo,zato...LA X...my ass![]()
...posebno ne ono što na prvi pogled implicira. 

haha,cim sam vidjeo taj kvazi naziv LA X,nesto mi se zeludac prevrnuoMeni se ovaj naziv ne sviđa...posebno ne ono što na prvi pogled implicira.
Nego, tek malopre sam skinula soundtrack četvrte sezone i upravo ga slušam.
Odličan je!
Može da se presluša i na youtubeu u celosti
ma kakvi,jos je to early za bilo sto u vezi 6-te sezone,tek ce nedje krajem oktobra da se zna nesto vise,bar se nadam... 
ok...Nešto nisam baš pomno pratila šta se događa, s obzirom da je prošlogodišnji ARG bio očajan, pa sam blago nezainteresovana.
Znam samo za ovo : http://www.lostuniversity.org/
i ovo: http://damoncarltonandapolarbear.com/dcpb/x/
Na ovom drugom sajtu je navodno otkriven naziv prve epizode u 6. sezoni, ali nisam sigurna koliko je to pouzdano :
LA X
![]()
,gledam film i love you,man,neka komedija,i nesto mi u trenutku prodje lost kroz glavu,bezveze,ufatim sebe na tren kako razmisljam o eventualnom otvaranju 6-te s.kraju serije,bla,bla...a onda,bez zajebancije,znaci prvi put gledam film i veze nijesam imao da ce bas u tom momentu,dok sam mislio o gore navedenim stvarima,konverzacija dva lika u filmu teci ovako:

ali u istom trenutku,bas!![]()

[COLOR="COLOR="White"]White"]ben[/[/COLOR]COLOR]ce svi da ubije u 6toj sezonipisem belim slovima da neki nebi COLOR]kukali