Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
e pa posle te velike explozije..
odleteli su u helikopteru..
kad su se priblizili ostrvu..
ono je nestalo..
nisu imali vise goriva..
pa su se srusili u okean..
gde ih je posle odredjenog vremena spasio brod od Desmondove devojke Peni..
sa tog broda su otisli na neko malo ostrvo..
pa natrag u civilizaciju..
to je bilo ukratko..
nadam se da sam ti osvezio pamcenje :)

Hvala vam:D ALi kako onda oni znaju da su ovi koji su ostali zivi?:think:

Ko je bese dosao po njih u helikopteru, jel to onaj bradati?

I ko bese Widmor, kapiram da on hoce sve da ih pobije i da je Penin otac, al otkud on bese u celoj prici...

To bi bilo sve, hvala jos jednom i izvinjavam se, prethodni serijal sam gledala dosta davno:rumenko:

PA isprva nisu znali... Posle su nekako saznali.

A Vidmor je daaavno bio na ostrvu, jos u vreme Darme, dok je Ben bio mali. On je bio "others". Zajedno sa jos nekim likovima koji su se pojavljivali kasnije. Kasnije je Ben postao glavni i na neki nacin (mislim da nismo saznali kako i zasto) proterao Vidmora sa ostrva. Od tada ga on trazi...

PA isprva nisu znali... Posle su nekako saznali.

A Vidmor je daaavno bio na ostrvu, jos u vreme Darme, dok je Ben bio mali. On je bio "others". Zajedno sa jos nekim likovima koji su se pojavljivali kasnije. Kasnije je Ben postao glavni i na neki nacin (mislim da nismo saznali kako i zasto) proterao Vidmora sa ostrva. Od tada ga on trazi...
Vidmore je proteran zato sto je "prekrsio pravila" - imao je porodicu van Ostrva. Ali ne znam bas da li se moze reci da ga je Ben proterao, on je valjda tek postao vodja kad je Vidmor proteran, pa nije samo on odlucivao.

Bas me zanima kako je Eli Hoking otisla sa Ostrva i zasto... ona je bila vodja 1977. kad su Dzek i drustvo krenuli da aktiviraju onu bombu.

Vidmore je proteran zato sto je "prekrsio pravila" - imao je porodicu van Ostrva. Ali ne znam bas da li se moze reci da ga je Ben proterao, on je valjda tek postao vodja kad je Vidmor proteran, pa nije samo on odlucivao.

Bas me zanima kako je Eli Hoking otisla sa Ostrva i zasto... ona je bila vodja 1977. kad su Dzek i drustvo krenuli da aktiviraju onu bombu.

E da! Zaboravio sam... Ima bas puno detalja! ;) MA da Ben je tek postao vodja ali njih dvojica su se svakako zamerili jedan drugom... ;)

Eli? Jel to ona baka?

ova u belu haljinu je bila najbolja ali steta zakopase ju zivu sa onog njenog :rida:
i dali ce mozda ona da se vrati u 5-ti :rumenka:
lost_abc_tv_show_image__2_.jpg

E da! Zaboravio sam... Ima bas puno detalja! ;) MA da Ben je tek postao vodja ali njih dvojica su se svakako zamerili jedan drugom... ;)

Eli? Jel to ona baka?

Time policeman baka, jeste :p Eloiz Hoking "El" je keva Danijela Faradeja... Nije moguce da si gledao 5. sezonu a da si to propustio, bas je bio vazan zaplet, posebno u epizodi kad smo videli kako je nesrecni Faradej zavrsio.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Eloise_Hawking

1954.

200px-EllieJughead.jpg

1977.

250px-Eloiseshootsdan.jpg

2007.

250px-5x14_EloiseProfile.jpg

Greske u LOSTu:

Ima onaj jedan sajt gde pise za svaku gresku ili nelogicnost koja je napravljena u LOSTu, sa brojem epizode i sta je greska... Mene je malo mrzelo da to gledam, ono, neki ljudi su bas dokoni... :lol: NA priimer ona fotografija sa Dezmondom i Peni nije uvek ista, rukopis na nekom pismu/dnevniku nije uvek isti, slike koje se pojavlju nisu uvek iste, Dzekov cale 2001. vozi Mercedes SL model iz 2004. ;) i tako dalje i tako dalje... Neki ljudi su bas proucavali! :lol:

Jedna grskica koju sam ja video je u epizodi Question Mark negde pred kraj 2. serijala, Mister Eko u jednoj sceni ima mladez sa pogresne strane... :lol: Scena traje samo 1-2 sekunde, ali je definitivno uradjena kao u ogledalu... Slucajno sam to primetio...

E sada meni to nije ako smetalo, ali ima pra sitnica koje su me malo nervirale... Recimo kada god neko vadi noz ili ga vraca u futrolu za noz uvek se cuje onaj neki metalni zvuk! Mislim takav zvuk se cuje samo kod bajoneta jer ima metalni deo u futroli pa struze metal o metal... A kod njih svi ti lovacki nozevi struzu nenormalno... Iako su im futrole kozne! :roll: Cak u jednoj sceni neko vadi sekiru iz PANJA! i opet se cuje zvuk kao metal po metalu... :roll: Mislim... A druga stvar je stalno "skljocanje" oruzjem!! Mislim, puska kada se jednom repetira ne moze se vise repetirati da bi nekoga uplasio. Isto i pistolj, jednom kada se repetira u metak je u cevi gotovo je. Ali oni to stalno rade i skljocaju radi boljeg efekta, ali malo je glupo... ;)

Odlucih na kraju da pocnem da pratim iako sam ranije odbijao ali leti bas i nema sta da se gleda a kad imam visak vremena ili ne mogu da zaspim bolje i to da imam nego nista :)

Paaa...posto me iskreno mrzi da skidam od I sezone, verovatno bih se smorio i na kraju odustao, da li bi neko od ovih sto prate od starta i imaju seriju na discovima, hteo da mi nareze? :)

Naravno, mogu u zemenu ja da rezem nesto drugo, imam brdo nekih serija i filmova, ili da samo dam prazne discove :)

Ako nekom nije problem nek' sibne poruku pa da se dogovorimo :)
Nije nista hitno ali cisto da ugovorimo :D

Back