gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
MA da i za moj ukus su malo zapetljai, ali ajde. Ne bunim se! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

PA isprva nisu znali... Posle su nekako saznali.
A Vidmor je daaavno bio na ostrvu, jos u vreme Darme, dok je Ben bio mali. On je bio "others". Zajedno sa jos nekim likovima koji su se pojavljivali kasnije. Kasnije je Ben postao glavni i na neki nacin (mislim da nismo saznali kako i zasto) proterao Vidmora sa ostrva. Od tada ga on trazi...

Vidmore je proteran zato sto je "prekrsio pravila" - imao je porodicu van Ostrva. Ali ne znam bas da li se moze reci da ga je Ben proterao, on je valjda tek postao vodja kad je Vidmor proteran, pa nije samo on odlucivao.PA isprva nisu znali... Posle su nekako saznali.
A Vidmor je daaavno bio na ostrvu, jos u vreme Darme, dok je Ben bio mali. On je bio "others". Zajedno sa jos nekim likovima koji su se pojavljivali kasnije. Kasnije je Ben postao glavni i na neki nacin (mislim da nismo saznali kako i zasto) proterao Vidmora sa ostrva. Od tada ga on trazi...
Vidmore je proteran zato sto je "prekrsio pravila" - imao je porodicu van Ostrva. Ali ne znam bas da li se moze reci da ga je Ben proterao, on je valjda tek postao vodja kad je Vidmor proteran, pa nije samo on odlucivao.
Bas me zanima kako je Eli Hoking otisla sa Ostrva i zasto... ona je bila vodja 1977. kad su Dzek i drustvo krenuli da aktiviraju onu bombu.

E da! Zaboravio sam... Ima bas puno detalja!MA da Ben je tek postao vodja ali njih dvojica su se svakako zamerili jedan drugom...
Eli? Jel to ona baka?
Eloiz Hoking "El" je keva Danijela Faradeja... Nije moguce da si gledao 5. sezonu a da si to propustio, bas je bio vazan zaplet, posebno u epizodi kad smo videli kako je nesrecni Faradej zavrsio.
Ne pamtim imena. A nije da ih mogu povazeti po prezimenu... kako to bre,e?Nisam propustio, znam da mu je ona mama, ali nisam znao kako se ona zove...Ne pamtim imena. A nije da ih mogu povazeti po prezimenu...
Eloiz Hoking
Danijela Faradeja

NA priimer ona fotografija sa Dezmondom i Peni nije uvek ista, rukopis na nekom pismu/dnevniku nije uvek isti, slike koje se pojavlju nisu uvek iste, Dzekov cale 2001. vozi Mercedes SL model iz 2004. 
Scena traje samo 1-2 sekunde, ali je definitivno uradjena kao u ogledalu... Slucajno sam to primetio...