aleko
Primećen član
- Poruka
- 687
http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index
Untangled-season finale.
Untangled-season finale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cuo sam da je je carli bio tamo...????sve sa rostilja

Mozda nam mogu pomoci ovi sa "Seranovih".
Ne razumem nista spanski...
Ali dobio sam i ja na mejl te vde fotografije navodno iz onog nesretnog aviona sto je pao...

ja znam nesto sanski,ali nemam adsl da bi mogo da odgledam ovaj klip i da vidim o cemu se radi.prvom prilikom ce odgledam klip i ce vam kazem o cemu se radi

evo idem...Vaš predstavnik na "Krstarica Royal Championship 2009" je Sayid Jarrah,glasajte za njega u daljim igrama.On još nije izašao na teren,posetite temu da vidite aktuelne mečeve.Iz dalje igre su izbačeni Lincoln Burrows(Prison Break)i Jack Bauer(24),a prošli su Jack Bristow(Alias) i Jason Gideon(Criminal minds).![]()

Imam jedno pitanje za sve ljubitelje serije "Izgubljeni". Da li ste ikad razmisljali, da mozda bas vas moze zadesiti slicna sudbina, kao nase junake iz serije? Da li bi voleli da vam se dogodi tako nesto?

Na slican nacin i ja razmisljam.JA sam svavako razmisljao o tome. Ne mogu reci da bih voleo jer tu je izginulo dosta ljudi pri padu aviona, i posle.
Ali ako bih se vec nasao u situaciji u kakvoj su bili ucesnici serije, mislim da ne bih zurio da se vracam u "civilizaciju". Hipoteticki, ako bih imao zalihu osnovnih lekova i tako nekih sitnica, mislim da bih se potrudio da to bude jedan duuugi godisnji odmor!
![]()

JA sam svavako razmisljao o tome. Ne mogu reci da bih voleo jer tu je izginulo dosta ljudi pri padu aviona, i posle.
Ali ako bih se vec nasao u situaciji u kakvoj su bili ucesnici serije, mislim da ne bih zurio da se vracam u "civilizaciju". Hipoteticki, ako bih imao zalihu osnovnih lekova i tako nekih sitnica, mislim da bih se potrudio da to bude jedan duuugi godisnji odmor!
![]()

Pocela da gledam poslednji serijal...koja zapetljancija![]()

Ja sam otkinuo na prirodu tog ostrva. Svaki put kada vidim ona brda poludim. Vidi se kako je nekad tekla lava iz vulkana, a to me fascinira.MA idi bre jesi ti video tu prirodu i plazu i ostalo...![]()
Samo opusteno.Pocela da gledam poslednji serijal...koja zapetljancija![]()

Aa? STa kazes?![]()
Jedino mi se ne svidja sva ta naucna fantastika ali dobro