Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
af-447-fin.jpg

Imam jedno pitanje za sve ljubitelje serije "Izgubljeni". Da li ste ikad razmisljali, da mozda bas vas moze zadesiti slicna sudbina, kao nase junake iz serije? Da li bi voleli da vam se dogodi tako nesto?

Vaš predstavnik na "Krstarica Royal Championship 2009" je Sayid Jarrah,glasajte za njega u daljim igrama.On još nije izašao na teren,posetite temu da vidite aktuelne mečeve.Iz dalje igre su izbačeni Lincoln Burrows(Prison Break)i Jack Bauer(24),a prošli su Jack Bristow(Alias) i Jason Gideon(Criminal minds).;)

Imam jedno pitanje za sve ljubitelje serije "Izgubljeni". Da li ste ikad razmisljali, da mozda bas vas moze zadesiti slicna sudbina, kao nase junake iz serije? Da li bi voleli da vam se dogodi tako nesto?

JA sam svavako razmisljao o tome. Ne mogu reci da bih voleo jer tu je izginulo dosta ljudi pri padu aviona, i posle.

Ali ako bih se vec nasao u situaciji u kakvoj su bili ucesnici serije, mislim da ne bih zurio da se vracam u "civilizaciju". Hipoteticki, ako bih imao zalihu osnovnih lekova i tako nekih sitnica, mislim da bih se potrudio da to bude jedan duuugi godisnji odmor! ;)

:ok:

JA sam svavako razmisljao o tome. Ne mogu reci da bih voleo jer tu je izginulo dosta ljudi pri padu aviona, i posle.

Ali ako bih se vec nasao u situaciji u kakvoj su bili ucesnici serije, mislim da ne bih zurio da se vracam u "civilizaciju". Hipoteticki, ako bih imao zalihu osnovnih lekova i tako nekih sitnica, mislim da bih se potrudio da to bude jedan duuugi godisnji odmor! ;)

Na slican nacin i ja razmisljam. :ok:

ma naravno... sve sa Dharma pivom :)

Back