Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cu mrtva...nikad ljepse nije izgledala:D:heart:
emus_02.jpg

U stvari, mene sve devojke iz Lost-a nerviraju. I Kate, ali kažem, lepa je devojka, nema veze što je zločesta i neuravnotežena i iskoršćava jadnička Sawyera :( :lol::lol: DOBRO, SAD ĆU DA PRESTANEM DA GOVORIM GLUPOSTI.:lol: Ali, ipak, muški su bolji. Mnogo.:)

...kad se setim koliko su mene terali moji prijatelji da počnem da gledam Lost...ja tako uhvatim par puta na tv-u i pomislim o Bože kakva glupost...i skoro pristanem i uzmem diskove...i ....ostalo znate čim ste na ovoj temi...droga li je, šta li je :think:
Iskreno, nikada nisam volela da gledam nerealne stvari- tipa mrtav pa živ, mlad zauvek, crni dim koji je živ....ali ovde, to mi uopšte ne smeta...
I kad će više taj oct 2010 :besna:

i dugo nisam bila na forumu, o Lost-u, Lost-u...

Kejt je lepa, po meni ima najbolju facu, ali gde dobro telo?! Videli smo je u bikiniju... građena je kao dečak.

Od žena u seriji jedino baš dobro građena je bila Ana Lusija... možda Šenon ako voliš tanušne (ali meni njena faca nikad nije bila nešto).

Pa šta?

HAhahahah gde su tebi oci???? Ti bas imas izvrnut ukus. :D Ana Marija (Lusija :lol: ) je prenabildovano gradjena, daleeeeeko od zenstvenog. Pre je ona ko decak, a ne Kejt.... :think:

A Senon je druga po losoj gradji - totalno nezenstveno, siroki kukovi pljosnato dupe, sva krakata... Pogledaj samo stopalo koliko joj je... :)

A sto je plava - pa ja volim plave pa biram - plave! :D

Back