rale77
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
Evo i mene da se malo ukljucim u razgovore o lostu!Pogledao sam svaku epizodu i ilo bi mi drago da delim neka misljenja sa vama.
svaka cast! lepo je znati da ljudi dolaze na forum samo zbog losta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i mene da se malo ukljucim u razgovore o lostu!Pogledao sam svaku epizodu i ilo bi mi drago da delim neka misljenja sa vama.

Baš mi je drago što je Julie mrtva. Valjda mrtva. Jadni Sawyer se rasplakao
, ali nema veze, sad je slobodan da se spanđa s Kate!
ETO TO je smisao serije!!!
mozda je pomislila na to zbog cinjenice da je julietA uzrokovala eksploziju bozicnog pudinga?Nije mrtva, odakle ti to?

(Dobro, ima malo vece dupe, ali je plava)

Da mene pitate ne bi ona bila živa posle onog pada...a gle, još je posle bila dovoljno živahna da uzrokuje eksplozije...pitam se šta će da je spasi. Uostalom, nije najbolja riba. Kate je bolja.

Ala vera za fotku

british akcenat 
A Senon, ju ona me jako nervirala... 

Kejt je lepa, po meni ima najbolju facu, ali gde dobro telo?! Videli smo je u bikiniju... građena je kao dečak.Ima bolje telo
Pa šta?ali Juli ima bolju facu i sise i plava je...![]()

DOBRO, SAD ĆU DA PRESTANEM DA GOVORIM GLUPOSTI.
Ali, ipak, muški su bolji. Mnogo.

Kejt je lepa, po meni ima najbolju facu, ali gde dobro telo?! Videli smo je u bikiniju... građena je kao dečak.
Od žena u seriji jedino baš dobro građena je bila Ana Lusija... možda Šenon ako voliš tanušne (ali meni njena faca nikad nije bila nešto).
Pa šta?
) je prenabildovano gradjena, daleeeeeko od zenstvenog. Pre je ona ko decak, a ne Kejt.... 

HAhahahah gde su tebi oci???? Ti bas imas izvrnut ukus.Ana Marija (Lusija
) je prenabildovano gradjena, daleeeeeko od zenstvenog. Pre je ona ko decak, a ne Kejt....
![]()