Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovako
j.Posle toga saznaje da je trudna pa joj je kvrcnulo kao uvek nesto u glavi,jer ona voli da bezi:),

samo jedna mala intervencija: nije bila trudna, test je bio negativan, nego je preplašila ta mogućnost da je možda u drugom stanju...

Ekooooooo come back!!!!!!!!
Neko voli matorce,neko buljave manipulatore,neko manekene...:D
Ja se lozim na Eka.:heart:
Izgleda da imamo nesto zajednicko:p:p

osećam se prozvanom...:rumenko:
:hahaha:

mada, nemam ništa protiv manekena ako je Josh Holloway u pitanju....;)

S5-5-1.jpg

:per:
navodno nova promo fotka (sad izašle i pojedinačne)

Claire ima status jednog od mnogih duhova iz dzungle:D.
To te ceka kad umres na ostrvu,nikakav raj,pakao...ides okolo i plasis druge ljude;)

A za Kate znam na sta mislis:cool:.
Nesto tipa:Die,bitch die!!!!:worth:

Pa zar je njena smrt potvrđena?:eek:
Mora da sam to propustila...:rumenko:
Ali ima logike u tome...

SPOILER!!!:rtfm:
kažu da će je vratiti u 6.sezoni
da ponovimo, to je lepota Losta...nema diskriminacije mrtvih :cool:

samo jedna mala intervencija: nije bila trudna, test je bio negativan, nego je preplašila ta mogućnost da je možda u drugom stanju...

osećam se prozvanom...:rumenko:

S5-5-1.jpg

Eto,nesto sam uspela da zeznem:rumenko:.
Izvinjavam se svima:D...
Ma salim se ja al ocigledno je da ti se svidja Sojer,tvoj avatar sve govori.
Al priznaj da ti je Ben krajnje sexy u ovom odelcetu sa tim njegovim okicama:per::per::per:

Pa zar je njena smrt potvrđena?:eek:
Mora da sam to propustila...:rumenko:
Ali ima logike u tome...

SPOILER!!!:rtfm:
kažu da će je vratiti u 6.sezoni
da ponovimo, to je lepota Losta...nema diskriminacije mrtvih :cool:

Ja sam tako skapirala:confused:.
Verovatno da gresim...
Al znas,nema mi smisla da je ziva s obzirom da sedi u kolibi sa Kristijanom,on je mrtav a ona mi deluje cudno:think::think::think:...
Ma mozda je to samo moja zabluda,ne bi mi bila prva

Eto,nesto sam uspela da zeznem:rumenko:.
Izvinjavam se svima:D...
Ma salim se ja al ocigledno je da ti se svidja Sojer,tvoj avatar sve govori.
Al priznaj da ti je Ben krajnje sexy u ovom odelcetu sa tim njegovim okicama:per::per::per:

Ma avatar je samo paravan za latentno loženje na Bena...:hahaha:
Al dobro tešim se da ima i gore npr. da se ložiš na Džeka...:eek:

Super mu je odelce.
I okice.:aha:
Vidi se po pogledu da smišlja neke nove manipulacije....

Ma jok.
I ja mislim da to ima smisla.
A sećaš se šta smo juče rekle :
ako se obe složimo oko nečega, to znači da smo u pravu.
Realno.;)

Ma ne lozis se ti u stvari ni na Bena ni na Sawyera vec na Locke-a!
Izvalila sam te,eee....
Salim se,sto se tice Claire,verovatno smo onda u pravu!
Reci mi samo sta mislis,malo cu da se vratim u drugu sezonu(valjda je druga..:D),kad je Sharon videla Walt-a pod satorom i jurila ga po sumi,jel to bio on ili..Znam da on ima magicne moci:),tj.moze da se astralno projektuje ali ovaj Walt je bukvalno naveo sharon u smrt.
Tvoje cenjeno misljenje bi bilo...?:):)

Ma ne lozis se ti u stvari ni na Bena ni na Sawyera vec na Locke-a!
Izvalila sam te,eee....
Pa i Lok nije za bacanje...::hahaha:
Npr. kad kaže ono "We hunt" u prvoj sezoni...baš je :cool:
Evo priznaću i javno, da bi prestala nagađanja (a ti već to znaš)
Ložim se u stvari na Smokey-ja :rumenko:

Reci mi samo sta mislis,malo cu da se vratim u drugu sezonu(valjda je druga..:D),kad je Sharon videla Walt-a pod satorom i jurila ga po sumi,jel to bio on ili..Znam da on ima magicne moci:),tj.moze da se astralno projektuje ali ovaj Walt je bukvalno naveo sharon u smrt.
Tvoje cenjeno misljenje bi bilo...?:):)
:think:
ako zanemarim da je Volt po sebi "specijalan", pošto to nije dovoljno objašnjeno i ako pretpostavim da se u ovom slučaju ne radi o pravom Voltu koji se prikazuje Šenon iz nekog razloga, onda bih npr. uporedila tu prikazu Volta sa onom koja se ukazala Loku kada ga je Ben upucao i ostavio da umre u Darma masovnoj grobnici tzv. taller-ghost-Walt :lol:
očigledno je da se razlikuju....
mislim da se isto tako razlikuju i "pojavni oblici" :lol: Kristijana Š.
nemaju istu f-ju...kao da postoji dve vrste duhova: dobri i loši
kao što ti kažeš, ovaj Volt je praktično naveo Šenon da pođe sa njim i da bude upucana, a taller-ghost-walt je pomogao Loku (sprečio ga da izvrši samoubistvo).
mislim da su to samo različite utvare za koje je odgovorno Ostrvo (u nedostatku boljeg termina).

:think:
ako zanemarim da je Volt po sebi "specijalan", pošto to nije dovoljno objašnjeno i ako pretpostavim da se u ovom slučaju ne radi o pravom Voltu koji se prikazuje Šenon iz nekog razloga, onda bih npr. uporedila tu prikazu Volta sa onom koja se ukazala Loku kada ga je Ben upucao i ostavio da umre u Darma masovnoj grobnici tzv. taller-ghost-Walt :lol:
očigledno je da se razlikuju....
mislim da se isto tako razlikuju i "pojavni oblici" :lol: Kristijana Š.
nemaju istu f-ju...kao da postoji dve vrste duhova: dobri i loši
kao što ti kažeš, ovaj Volt je praktično naveo Šenon da pođe sa njim i da bude upucana, a taller-ghost-walt je pomogao Loku (sprečio ga da izvrši samoubistvo).
mislim da su to samo različite utvare za koje je odgovorno Ostrvo (u nedostatku boljeg termina).

E tako sam nesto i ja mislila.Al s tim sto sam ja prosirila teoriju da je to Smokey:).
Zbog one situacije sa Yemijem i Ekom.
I secas se da kad se Locke ''suocio'' sa Smokey-jem,rekao je da je to nesto prelepo.
Eko s druge strane je rekao da ono sto je on video,nije nimalo lepo.
Zanimljivo kako su njih dvojica jedini koji su preziveli susret(i to duzi,''gledali'' sa dimom oci u oci duze od 7 sekunde)sa Smokey-jem.
Battle of the minds:).
Naravno kasnije je dim ubio Eka a Locka je vukao i pokusao da ga uvuce u onu rupu,tad je Locke bas izgledao preplaseno i zgrozeno...po prvi put.
Tako da mislim da je dim taj koji ima dve strane,jednu mracnu a jednu dobru...

E tako sam nesto i ja mislila.Al s tim sto sam ja prosirila teoriju da je to Smokey:).
I secas se da kad se Locke ''suocio'' sa Smokey-jem,rekao je da je to nesto prelepo.
Zanimljivo kako su njih dvojica jedini koji su preziveli susret(i to duzi,''gledali'' sa dimom oci u oci duze od 7 sekunde)sa Smokey-jem.
Naravno kasnije je dim ubio Eka a Locka je vukao i pokusao da ga uvuce u onu rupu,tad je Locke bas izgledao preplaseno i zgrozeno...po prvi put.

Opet je Smokey kriv za sve....:sad2:

Da postoj i ta mogućnost da je to u stvari Smokey, ali mislim da nije uvek samo on, već da postoje i te utvare zasebno. Super si se setila toga kako su Eko i Lok različito videli tzv. crni (ili beli ) dim...- sve je u dualitetu.

Možda ima 2 komada Smokey-ja (ovo mislim ozbiljno)....

Opet je Smokey kriv za sve....:sad2:

Da postoj i ta mogućnost da je to u stvari Smokey, ali mislim da nije uvek samo on, već da postoje i te utvare zasebno. Super si se setila toga kako su Eko i Lok različito videli tzv. crni (ili beli ) dim...- sve je u dualitetu.

Možda ima 2 komada Smokey-ja (ovo mislim ozbiljno)....

Ma sta da radim,imam obicaj da povezujem neke stvari iskljucivo sa materijalom koji mi je dat:).
Postoji mogucnost da su to utvare,ima smisla.
Ali ovo zaa dva komada....:klap::klap:
Nikad nisam razmisljala da ih ima vise...To bi bilo logicno u neku ruku;).
I krajnje zanimljivo.
Not bad,not bad...:D:think::think::think:

Ja kapiram Smokey-a da je to deo ostrva koji ljudima svesnim svojih gresaka pruza drugu sansu a ostalim ne. Eko je bio neka sredina koju ni ostrvo nije moglo da protumaci i zato ga nije ubilo nakon prvog susreta vec tek posle drugog kada nije kao ni do tada priznao svoje grehe.

Ekooooooo come back!!!!!!!!
Neko voli matorce,neko buljave manipulatore,neko manekene...:D
Ja se lozim na Eka.:heart:
Izgleda da imamo nesto zajednicko:p:p
Eko mi je jedan od omiljenih likova u Lostu, jedino Loka više volim... Bila sam stvarno šokirana kad ga ubiše, nisam prvo ni mogla da verujem da je stvarno umro. :rida: Damon i Carlton su rekli posle da najviše za njim žale od svih "upokojenih" likova, on je trebalo da igra veliku ulogu u daljem toku serije, ali Adewale na žalost nije hteo da ostane u seriji, kao nije hteo da živi više na Havajima, a u to vreme su mu i umrli roditelji pa je hteo da se vrati u London. :sad2:

A stvarno je lep čovek... U Ozu to uglavnom nisam primećivala, pošto mi je Adebisi bio odbojan - fantastičan lik, ali odvratan čovek. Pa još onako kad je šetao okolo sa onim glupim šeširićem na vrh glave... :lol: Inače, i on je počeo kao maneken... Znači, i ti se ložiš na manekene. :P

Ne volim ja samo matorce u Lostu... volim sve koji su mi dobri frajeri, bili mlađi ili matoriji... volim Saida :heart:interesantno, Naveen me nikad ranije nije nešto privlačio, mada jeste lep, ali kao Said je tako seksi. Pa Dezmond, super izgleda sa dugom kosom, mada ni sa kraćom nije loš... pa i "maneken" Sojer nije loš, što jes jes. ;)

Pa naravno da nije! :D
Baš je gotivan i harizmatičan i :cool: a bogami i dobro građen, i kaži zar nema lepe zelene oke? Krupne i izražajne - a nisu buljave ;) I kad onako pogleda - uvek sam se ložila na tipove sa prodornim pogledom, to mi je baš jebozovno. :D
A posebna priča je što je u stvari mnogo ranjiviji nego što to većina ljudi oko njega na Ostrvu kapira, a mi to kao publika za razliku od njih znamo - ima momenata kad samo poželim da ga zagrlim i mazim i pazim. :P :lol:

Pa ima to smisla, mislim ako se ložiš na opasnost i misteriju, ko je bolji nego Dimko...:rotf: A i neki misle da se to Smokey u stvari prikazivao ljudima u ranim oblicima, kao Jemi itd... znači, možda može da ti se prikaže u bilo kom obliku poželiš. :per: :hahaha:

S5-5-1.jpg

Još i pristojno izgleda kad začešlja kosu i kad se ne buljavi. :lol:

A gde mogu da se nađu ostale promo fotke?

Ma avatar je samo paravan za latentno loženje na Bena...:hahaha:
Al dobro tešim se da ima i gore npr. da se ložiš na Džeka...:eek:
:hahaha::super:

Džek mi je baš onako, pih... tip koji bi kao bajagi trebalo da bude super, i zgodan, i navodno dobar, i junačan i šta ja znam šta, ukratko tip za koga kao da su planirali da sve ribe treba na njega da se lože - a u stvari me apsolutno ne privlači. :neutral:

Ja kapiram Smokey-a da je to deo ostrva koji ljudima svesnim svojih gresaka pruza drugu sansu a ostalim ne. Eko je bio neka sredina koju ni ostrvo nije moglo da protumaci i zato ga nije ubilo nakon prvog susreta vec tek posle drugog kada nije kao ni do tada priznao svoje grehe.

Mudar nacin gledanja...:think::think:
A mozda je zato uhvatio Locke-a drugi put,Locke je dosta zgresio posle i imao makar jednog coveka na dusi(Boone),,
Smokey deli pravdu:D

moguće je to tumačenje.
ima i ono slično - kao, svi su u nekom metaforičnom čistilištu,
a Smokey je sudija, šalje im razna iskušenja i sl.
"skenira" ih navodno onom blejštavom svetlošću i
tako dobija uvid u nijhovu prošlost. "grehe" i sl.
postavlja im razne prepreke, a njihovim prevazilaženjem
stiže se do nekakvog iskupljenja i promene.

ok je ta teorija, ali mi deluje nekako suviše religijsko-poučnog karaktera.

zanimljivo mi je to kako ostrvo dopušta nekim ljudima da ozdrave, a neki nemaju taj zdravstveni imunitet. koji je kriterijum za to?:confused:
npr. zašto je Džeku puklo slepo crevo?

Ali, sećaš se da je Lok rekao Džeku da ga pusti, i posle mu je rekao: "Ne bi me povredilo"...

Mnogo bi mi to bilo komplikovano bez razloga da ima dva Dimka, a i više mi se sviđa ideja da je Dimko "dobar" ili "loš" u zavisnosti od toga šta misle ili osećaju ljudi sa kojima se suočava.

Mada, zbunjuje me to što su ga u 4. sezoni prikazali samo kao security system mehanizam kojim upravlja Ben... ali nije moguće da je to sve, šta je sa onim prizorima koje je Eko video? To su bile slike ljudi iz njegove prošlosti... Možda je Lok video neke lepe, prijatne prizore, ili neke od ređih lepih momenata iz svoje prošlosti, ili nešto što je predstavljalo nadu u budućnost? Da li možda Smokey ima sposobnost da materijalizuje strah, ili nadu, ili sećanja ljudi koji se sa njim suočavaju? Da li je možda personifikacija samog Ostrva?

Što se tiče Kler... ne znam da li je živa, ko zna? To što je sa Kristijanom u Kolibi ne mora da znači da je mrtva - i Lok je bio u Kolibi i pričao sa Kristijanom, pa nije mrtav... tj. nije bio tada mrtav. :roll: Opet, mnogo se čudno ponašala, i nije se brinula što nije sa Aronom... Možda je mrtva, ali možda je živa ali je na pr. videla budućnost, putovala kroz vreme, saznala neke tajne... a možda ima i neki "dil" sa Ostrvom i možda joj je ono izlečilo majku. Da li je slučajno to što se mama probudila iz kome posle nekoliko godina, baš u vreme dok su oni bili na Ostrvu, možda čak baš u vreme kad je Kler nestala?

Eko mi je jedan od omiljenih likova u Lostu, jedino Loka više volim... Bila sam stvarno šokirana kad ga ubiše, nisam prvo ni mogla da [/B]verujem da je stvarno umro. :rida: Damon i Carlton su rekli posle da najviše za njim žale od svih "upokojenih" likova, on je trebalo da igra veliku ulogu u daljem toku serije, ali Adewale na žalost nije hteo da ostane u seriji, kao nije hteo da živi više na Havajima, a u to vreme su mu i umrli roditelji pa je hteo da se vrati u London. :sad2:

A stvarno je lep čovek... U Ozu to uglavnom nisam primećivala, pošto mi je Adebisi bio odbojan - fantastičan lik, ali odvratan čovek. Pa još onako kad je šetao okolo sa onim glupim šeširićem na vrh glave... :lol: Inače, i on je počeo kao maneken... Znači, i ti se ložiš na manekene. :P

Ne volim ja samo matorce u Lostu... volim sve koji su mi dobri frajeri, bili mlađi ili matoriji... volim Saida :heart:interesantno, Naveen me nikad ranije nije nešto privlačio, mada jeste lep, ali kao Said je tako seksi. Pa Dezmond, super izgleda sa dugom kosom, mada ni sa kraćom nije loš... pa i "maneken" Sojer nije loš, što jes jes. ;)

Pa naravno da nije! :D
Baš je gotivan i harizmatičan i :cool: a bogami i dobro građen, i kaži zar nema lepe zelene oke? Krupne i izražajne - a nisu buljave ;) I kad onako pogleda - uvek sam se ložila na tipove sa prodornim pogledom, to mi je baš jebozovno. :D
A posebna priča je što je u stvari mnogo ranjiviji nego što to većina ljudi oko njega na Ostrvu kapira, a mi to kao publika za razliku od njih znamo - ima momenata kad samo poželim da ga zagrlim i mazim i pazim. :P :lol:

Pa ima to smisla, mislim ako se ložiš na opasnost i misteriju, ko je bolji nego Dimko...:rotf: A i neki misle da se to Smokey u stvari prikazivao ljudima u ranim oblicima, kao Jemi itd... znači, možda može da ti se prikaže u bilo kom obliku poželiš. :per: :hahaha:

Još i pristojno izgleda kad začešlja kosu i kad se ne buljavi. :lol:

:hahaha::super:

Džek mi je baš onako, pih... tip koji bi kao bajagi trebalo da bude super, i zgodan, i navodno dobar, i junačan i šta ja znam šta, ukratko tip za koga kao da su planirali da sve ribe treba na njega da se lože - a u stvari me apsolutno ne privlači. :neutral:

EKO:heart:!Ma ne svidja se on samo meni fizicki,volim ga najpre kao lika.I meni je prvi Locke:).Oba lika su produhovljena al na neki nacin lovci-divljaci,obojica su filozofi i mudri a i pored svojih mracnih strana dobri...Locke je povezan sa ostrvom i u pravu si za ranjivost,bas je napacena dusa,i za njega i za Eka sam se nervirala kad sam videla kako zavrsise:dash:.S tim sto cu Locke-a gledati jos a ekop...Stvarno je to bila greska,al dobro,to su vec njihovi izbori i razlozi.
Pored njih dvojice tu je i Desmond(Eko i Desmond,na njih dvojicu se lozim:D),ima zaninjivu npricu,plus njegove vidovnjacke:) sposobnosti,a i on ima tuznu pricu.On je mnogo toga doprineo,bez njega serija ne bi bila ista.
Jack je gnjida njanjava,sveznalica i vodja i nekad gura nos gde ne treba,Nema smisla za humor i dosadan je...Al ne bih volela da mu se nesto desi...Ne bi imalo smisla

Mudar nacin gledanja...:think::think:
A mozda je zato uhvatio Locke-a drugi put,Locke je dosta zgresio posle i imao makar jednog coveka na dusi(Boone),,
Smokey deli pravdu:D

moguće je to tumačenje.
ima i ono slično - kao, svi su u nekom metaforičnom čistilištu,
a Smokey je sudija, šalje im razna iskušenja i sl.
"skenira" ih navodno onom blejštavom svetlošću i
tako dobija uvid u nijhovu prošlost. "grehe" i sl.
postavlja im razne prepreke, a njihovim prevazilaženjem
stiže se do nekakvog iskupljenja i promene.

ok je ta teorija, ali mi deluje nekako suviše religijsko-poučnog karaktera.

zanimljivo mi je to kako ostrvo dopušta nekim ljudima da ozdrave, a neki nemaju taj zdravstveni imunitet. koji je kriterijum za to?:confused:
npr. zašto je Džeku puklo slepo crevo?

Ne verujem baš u to deljenje pravde. Smokey baš i nije neki moralizator, inače bi pobio druge koji imaju ljude na duši... a ima ih dosta u Lostu... Posebno Ben, a i Ričard, koji su pobili pripadnike Darme. A umesto da bude kažnjen već pre mnogo godina, Ben vlada Ostrvom. A od putnika s leta 815, ima dosta ubica - Kejt, Sojer, Said...

Pre izgleda kao da Ostrvo ima neku svoju verziju pravde, po kojoj su "dobri" oni koji cene Ostrvo i žive u skladu sa njegovim željama, ili pokazuju da bi mogli da budu takvi pa im Ostrvo daje šansu (ako je Ostrvo zaista neki svesni entitet), a "loši" oni koji su u sukobu sa njima.. recimo, Džek zato što je hteo da ode a i pomogao Vidmorovim ljudima sa teretnjaka da dođu... Znači li to da je i Ben bio pao u "nemilost" pa je zato oboleo?

Poslednja izmena:
Ali, sećaš se da je Lok rekao Džeku da ga pusti, i posle mu je rekao: "Ne bi me povredilo"...

Mnogo bi mi to bilo komplikovano bez razloga da ima dva Dimka, a i više mi se sviđa ideja da je Dimko "dobar" ili "loš" u zavisnosti od toga šta misle ili osećaju ljudi sa kojima se suočava.

Mada, zbunjuje me to što su ga u 4. sezoni prikazali samo kao security system mehanizam kojim upravlja Ben... ali nije moguće da je to sve, šta je sa onim prizorima koje je Eko video? To su bile slike ljudi iz njegove prošlosti... Možda je Lok video neke lepe, prijatne prizore, ili neke od ređih lepih momenata iz svoje prošlosti, ili nešto što je predstavljalo nadu u budućnost? Da li možda Smokey ima sposobnost da materijalizuje strah, ili nadu, ili sećanja ljudi koji se sa njim suočavaju? Da li je možda personifikacija samog Ostrva?

Što se tiče Kler... ne znam da li je živa, ko zna? To što je sa Kristijanom u Kolibi ne mora da znači da je mrtva - i Lok je bio u Kolibi i pričao sa Kristijanom, pa nije mrtav... tj. nije bio tada mrtav. :roll: Opet, mnogo se čudno ponašala, i nije se brinula što nije sa Aronom... Možda je mrtva, ali možda je živa ali je na pr. videla budućnost, putovala kroz vreme, saznala neke tajne... a možda ima i neki "dil" sa Ostrvom i možda joj je ono izlečilo majku. Da li je slučajno to što se mama probudila iz kome posle nekoliko godina, baš u vreme dok su oni bili na Ostrvu, možda čak baš u vreme kad je Kler nestala?

Nije on samo security sistem,on je vise od toga svakako ali verovatno postoji nacin da se prizove.On se materijalizuje,Yemi je najbolji dokaz za to.Ne samo Yemi,setite se onog Hugovog pajtosa Dave-a,ja mislim da je to bio dim isto,a ne neke psiholoske nedoumice Huga.
Taj dim ko da navodi ljude,upravlja njima i manipulise.Zato mi deluje zlo.
A Kler mi ima smisla da je mrtva.Mada nema smisla sto je aron onda otisao Kate,onaj prorok joj je rekao da nikako ne da da neko drugi odgaja Arona.A mozda je bila poenta da Aron padne pod Kate-ine ruke.Ono sa dilom je moguce,mada mozda ne sa njenom majkom vec sa Aronom.
Ali opet,ko su oni ljudi sto sapucu

. Damon i Carlton su rekli posle da najviše za njim žale od svih "upokojenih" likova, on je trebalo da igra veliku ulogu u daljem toku serije,

bilo bi zanimljivo da je ostao.
zanima me kako bi ga uklopili u aktuelnu priču, kakvu bi ulogu imao.
šteta što to nećemo saznati.
a možda je to i znak da ipak nije sve isplanirano i da neke zaplete i sl. rade stihijski, u hodu.
npr, isto kao što je Michael Emerson bio predviđen za par epizoda, ali je osvojio publiku :P, pa su mu dali tako veliku i seksi ulogu...

. Ne volim ja samo matorce u Lostu... volim sve koji su mi dobri frajeri, bili mlađi ili matoriji... volim Saida :heart:interesantno, Naveen me nikad ranije nije nešto privlačio, mada jeste lep, ali kao Said je tako seksi. Pa Dezmond, super izgleda sa dugom kosom, mada ni sa kraćom nije loš... pa i "maneken" Sojer nije loš, što jes jes. ;)
šta znam, meni je Dez super lik, ali mi nije nešto preterano privlačan...
Josh Holloway je neporecivo dobar frajer, ali meni u istom smislu kao tebi Naveen - najviše zbog lika koji tumači :smajli koji balavi:

.Pa naravno da nije! :D

Sviđa mi se kako razmišljaš...:per:

.Još i pristojno izgleda kad začešlja kosu i kad se ne buljavi. :lol:

Baš mu je super fotka! :P
Ima ovde na Dark Ufo
http://darkufo.blogspot.com/2008/12/season-5-cast-promotional-photos.html

ali mislim da nema još uvek za sve likove

evo postaviću još i npr. Sojera
S5-3-1.jpg
izgleda kao drvoseča.
ima on i boljih izdanja :aha:

.Džek mi je baš onako, pih... tip koji bi kao bajagi trebalo da bude super, i zgodan, i navodno dobar, i junačan i šta ja znam šta, ukratko tip za koga kao da su planirali da sve ribe treba na njega da se lože - a u stvari me apsolutno ne privlači. :neutral:
Pa verovatno da ima onih koje se lože. Ima nas raznih :mrgreen:
Šta znam, meni je njegov karakter krajnje iritantan i totalno je lišen svake vrste seksipilnosti...
Bilo mi je smešno kada sam saznala da je Fox hteo da u stvari glumi na audiciji za Sojera...uopšte ne mogu to da zamislim :eek:

Ne verujem baš u to deljenje pravde. Smokey baš i nije neki moralizator, inače bi pobio druge koji imaju ljude na duši... a ima ih dosta u Lostu... Posebno Ben, a i Ričard, koji su pobili pripadnike Darme. A umesto da bude kažnjen već pre mnogo godina, Ben vlada Ostrvom. A od putnika s leta 815, ima dosta ubica - Kejt, Sojer, Said...

Pre izgleda kao da Ostrvo ima neku svoju verziju pravde, po kojoj su "dobri" oni koji cene Ostrvo i žive u skladu sa njegovim željama, ili pokazuju (ako je Ostrvo zaista neki svesni entitet), a "loši" oni koji su u sukobu sa njima.. recimo, Džek zato što je hteo da ode a i pomogao Vidmorovim ljudima sa teretnjaka da dođu... Znači li to da je i Ben bio pao u "nemilost" pa je zato oboleo?

Ne samo sto je oboleo,vec je i izgubio kontakt sa Jacob-om a s tim i sa ostrvom.
Ostrvo daje i uzima.Bukvalno je ko posebno energetsko bice,tvorevina koja moze delovati lekovito i smrtonosno.Daje energiju i uzima,a s tim i strahove,zelje,secanja,grehe pa materijalizuje sve to po potrebi.Sve zajedno sa dimom,utvarama,to su samo materijalizovani delovi njega...Koji su tu da pokazu put(white rabbit),suoce sa grehovima iz proslosti(konj i vepar),ubiju(Yemi) itd...

Back