smells like carrots
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Mene je čak pomalo zaintrigiralo šta se događa sa Kejt, nakon dužeg vremena@ttb
ne znam,ali definitivno mi je ostinice preko glave i mislim da se mnogo vise pojavljuje od ove trojice,dosadna je,ni sama ne zna sto ce vise-a to se ponavlja iz sezone u sezonu,i ja mislim da bi njen lik bilo najbezbolnije kilnut,mislim,ne bi me cudilo da se vrnula zbog sojera,pa da opet gledamo razne ljubavne trouglove,4-oro uglove,bla,bla...jer ona je izgleda projektovana samo za takvo nesto u ovoj seriji.sve u svemu ostinicasamo nek' mi je zdra'o...moze se i bez nje i sumnjam da bi iko to osjetio.

Da je samo ostavila Aarona kod nekoga (npr, Carol), zašto bi molila Džeka da je ništa ne pita, zašto mu jednostavno ne bi to rekla. Nekako mi to nema smisla.
Mene je više iznenadio Džek, koji je tako lagodno pristao da ne postavlja nikakva pitanja u vezi sa Aaronom, to mi nema nikakve logike, s obzirom da je to dete do juče bilo navodno najvažniji deo njenog života, a još mu je i sestrić. Da ne pominjem naravno da je u skladu sa Džekovim karakterom da postavlja takva pitanja do tačke frustracije.

A i ja mislim da je Sayid zapostavljen. Ni Sawyer nije imao centričnu epizodu pa je baš dosta zastupljen. Nedostaje mi Sayid