Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@ttb
ne znam,ali definitivno mi je ostinice preko glave i mislim da se mnogo vise pojavljuje od ove trojice,dosadna je,ni sama ne zna sto ce vise-a to se ponavlja iz sezone u sezonu,i ja mislim da bi njen lik bilo najbezbolnije kilnut,mislim,ne bi me cudilo da se vrnula zbog sojera,pa da opet gledamo razne ljubavne trouglove,4-oro uglove,bla,bla...jer ona je izgleda projektovana samo za takvo nesto u ovoj seriji.sve u svemu ostinica :thumbdown: samo nek' mi je zdra'o...moze se i bez nje i sumnjam da bi iko to osjetio.
Mene je čak pomalo zaintrigiralo šta se događa sa Kejt, nakon dužeg vremena :rumenko:...izgledala je kao zombi/vampir :eek:
Da je samo ostavila Aarona kod nekoga (npr, Carol), zašto bi molila Džeka da je ništa ne pita, zašto mu jednostavno ne bi to rekla. Nekako mi to nema smisla.
Mene je više iznenadio Džek, koji je tako lagodno pristao da ne postavlja nikakva pitanja u vezi sa Aaronom, to mi nema nikakve logike, s obzirom da je to dete do juče bilo navodno najvažniji deo njenog života, a još mu je i sestrić. Da ne pominjem naravno da je u skladu sa Džekovim karakterom da postavlja takva pitanja do tačke frustracije. :confused:

A i ja mislim da je Sayid zapostavljen. Ni Sawyer nije imao centričnu epizodu pa je baš dosta zastupljen. Nedostaje mi Sayid :(

A i ja mislim da je Sayid zapostavljen. Ni Sawyer nije imao centričnu epizodu pa je baš dosta zastupljen. Nedostaje mi Sayid :(
Svi na ostrvu su bili dobro zastupljeni (od glavnih likova). Pitanje se samo postavlja za ove van ostrva (na pr. Hurley se jedino više pojavljivao u 2. epizodi). Sayidove akcije su dosad bile prilična misterija, to će se sigurno promeniti u nekoj od sledećih epizoda,,,

Mene je čak pomalo zaintrigiralo šta se događa sa Kejt, nakon dužeg vremena :rumenko:...izgledala je kao zombi/vampir :eek:
Da je samo ostavila Aarona kod nekoga (npr, Carol), zašto bi molila Džeka da je ništa ne pita, zašto mu jednostavno ne bi to rekla. Nekako mi to nema smisla.
Mene je više iznenadio Džek, koji je tako lagodno pristao da ne postavlja nikakva pitanja u vezi sa Aaronom, to mi nema nikakve logike, s obzirom da je to dete do juče bilo navodno najvažniji deo njenog života, a još mu je i sestrić. Da ne pominjem naravno da je u skladu sa Džekovim karakterom da postavlja takva pitanja do tačke frustracije. :confused:

uf,neka ja sam pomislio da je tvamr kad sam je vidjeo onako bacene ruke preko kreveta,i onda se bas razocarah :hahaha:

mene nije,vidi se da dugo nije imao sex,pa ga je u tom trenu boljelo uvo za sve,ne samo za arona :mrgreen:

da,saida skoro da nema nidje od one druge epizode,dzin ga je pretekao zestoko iako je tek nedavno vaskrsa'...ne znam,osim tih manjih zamjerki,mislim da se serija razvija,hmm...onako kako bih ja zelio,poneki odgovor,malo vise pitanja,ali zato sam se i navukao na lost,sta znam,ne bih ni volio da se bas sve odgovori,ali recimo pitanja koja rale77 pomenu maloprije su mi bas,bas real mistery,i volio bih da iza svega stoji neka prastara civilizacija,nista manje misteriozna od darme,brojeva...

Svi na ostrvu su bili dobro zastupljeni (od glavnih likova). Pitanje se samo postavlja za ove van ostrva (na pr. Hurley se jedino više pojavljivao u 2. epizodi). Sayidove akcije su dosad bile prilična misterija, to će se sigurno promeniti u nekoj od sledećih epizoda,,,

Nadam se. :D
Baš jedva čekam da vidim Sayid-centričnu epizodu. :mafijas:
Kao i Benovu stranu priče, s obzirom da znamo da je naravno :lol: lagao za gomilu stvari, kao npr. da se nije video sa Lokom van ostrva (mada to ćemo možda videti i u sledećoj epizodi-od koje baš dosta očekujem), kao i šta se desilo nakon što je otišao iz crkve.

"316" je bila pomalo drugačija epizoda (u odnosu na ostale iz pete sezone) zato što smo sve posmatrali iz perspektive jednog lika (Džek), a ponašanja & motivacije ostalih su bile totalno nejasne. Mada mi se u stvari veoma svidela posebno sada nakon drugog gledanja, iako je dosta odskakala po ritmu i strukturi od ostalih u ovoj sezoni. Posebno mi se ističe Lokova poruka Džeku i uopšte sve što se tiče Lok-Džek odnosa.

uf,neka ja sam pomislio da je tvamr kad sam je vidjeo onako bacene ruke preko kreveta,i onda se bas razocarah :hahaha:
This Kate is Death - kao drugo ime epizode :lol:
mene nije,vidi se da dugo nije imao sex,pa ga je u tom trenu boljelo uvo za sve,ne samo za arona :mrgreen:.
Možda si u pravu, ali ja sam Džeka oduvek doživljavala kao aseksualno biće.Nije mi on baš oličenje neobuzdanih seksualnih nagona. :hahaha:
Ali kako onda objašnjavaš "jutro posle"?Zašto je tada ništa nije pitao? :P

Nadam se. :D
Baš jedva čekam da vidim Sayid-centričnu epizodu. :mafijas:
Kao i Benovu stranu priče, s obzirom da znamo da je naravno :lol: lagao za gomilu stvari, kao npr. da se nije video sa Lokom van ostrva (mada to ćemo možda videti i u sledećoj epizodi-od koje baš dosta očekujem), kao i šta se desilo nakon što je otišao iz crkve.

"316" je bila pomalo drugačija epizoda (u odnosu na ostale iz pete sezone) zato što smo sve posmatrali iz perspektive jednog lika (Džek), a ponašanja & motivacije ostalih su bile totalno nejasne. Mada mi se u stvari veoma svidela posebno sada nakon drugog gledanja, iako je dosta odskakala po ritmu i strukturi od ostalih u ovoj sezoni. Posebno mi se ističe Lokova poruka Džeku i uopšte sve što se tiče Lok-Džek odnosa.

This Kate is Death - kao drugo ime epizode :lol:

Možda si u pravu, ali ja sam Džeka oduvek doživljavala kao aseksualno biće.Nije mi on baš oličenje neobuzdanih seksualnih nagona. :hahaha:
Ali kako onda objašnjavaš "jutro posle"?Zašto je tada ništa nije pitao? :P

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: a kako si luda sto je to!?:worth: nikad se ne bih sjetio,sanse nema!

iztutnjao se prethodnu noc,relaksiran,samo mu je jos garci falio da upotpuni sliku,tako da ni tu nema mjesta za eventualna pitanja about aaron :mrgreen:

Poslednja izmena:
iztutnjao se prethodnu noc,relaksiran,samo mu je jos garci falio da upotpuni sliku,tako da ni tu nema mjesta za eventualna pitanja about aaron :mrgreen:

Ma jok. :mrgreen:
I dalje mi tu nešto ne štima.
Džek koga ja znam bi išao oko Kejt i govorio: "Tell me, tell me, tell me, tell me ....I can fix it. I can fix it...." .
Dok bi se Kejt verovatno samoubila udaranjem glave u zid ili tako nešto.:lol:

Ma jok. :mrgreen:
I dalje mi tu nešto ne štima.
Džek koga ja znam bi išao oko Kejt i govorio: "Tell me, tell me, tell me, tell me ....I can fix it. I can fix it...." .
Dok bi se Kejt verovatno samoubila udaranjem glave u zid ili tako nešto.:lol:
Gde Džek aseksualno biće? Njemu čim neko lepše žensko priđe i počne slatkorečivo da mu priča priče, on odmah pada na glavu. :roll: Dobro, bar je ispalo u slučaju Džulijet da se nije za*ebao. Al posebno kad je Kejt u pitanju, mnogo je često spreman da zaboravi na svoje moralne norme i sl. posebno otkako su otišli sa ostrva... prvo lagao za Arona, pa lagao na suđenju... možda je postao očajniji. :roll:

A šteta, mnogo bi lepo bilo da oće Kejt da se samoubije, al nismo mi te sreće...

prvo mislim da je Dzeku stalo do sexa i da mu je to mogao biti veliki motiv, ali mnogo veci motiv od toga je "We need to get back !!!". toliko je navaljivao da se vrate na ostrvo i smarao je i zvao je i sve i sad mu se kejt sama pruza uz jednu malu tajnu, pa izdrzace da je ne sazna ako zna da ce time postici glavni cilj

e ljudi ja malo pocinjem da ne hvatam konce u vezi serijom.nisam gledao dosta epizoda prve sezone,malo zaboravljam neke detalje i tako..xD pa bih vas molio da mi pojasnite par stvar.Ko je bun???i zasto je lok plakao kad je doticni umro?da li je ricardova ekipa DI???i zaboravio sam ko su starosedeoci ostrva?i koju je ben ekipu zajedno sa ricardom bio ugusio sa onim otrovom?i kako je glasila poruka namenjena loku od strane mr. eka,sto je pisala na stapu.eto sorry ako smaram,ali moram da se podsetim nekih detalja.serija je super,svdija mi se peta sezona.bas sam se pocepao kad jej dzek pitao bena kako moze da cita. :D
sledeca epizoda-lokova smrt.weeeeeee imam osecaj da ce to biti jedna od najjacih epizoda do sada.poz,hvala unapred na odgovorima.

e ljudi ja malo pocinjem da ne hvatam konce u vezi serijom.nisam gledao dosta epizoda prve sezone,malo zaboravljam neke detalje i tako..xD pa bih vas molio da mi pojasnite par stvar.Ko je bun???i zasto je lok plakao kad je doticni umro?da li je ricardova ekipa DI???i zaboravio sam ko su starosedeoci ostrva?i koju je ben ekipu zajedno sa ricardom bio ugusio sa onim otrovom?i kako je glasila poruka namenjena loku od strane mr. eka,sto je pisala na stapu.eto sorry ako smaram,ali moram da se podsetim nekih detalja.serija je super,svdija mi se peta sezona.bas sam se pocepao kad jej dzek pitao bena kako moze da cita. :D
sledeca epizoda-lokova smrt.weeeeeee imam osecaj da ce to biti jedna od najjacih epizoda do sada.poz,hvala unapred na odgovorima.

moj savet, gledaj seriju opet, tako ce ti najjasnije biti...:brus:

To bas nisu "detalji" :eek: Mislim na to ko su Others/Hostiles a ko je Dharma Inicijativa... to je vrlo, vrlo vazno...

Ako te mrzi da gledas, idi na Lostpediju http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page pa citaj sadrzaje epizoda i objasnjenja ko je ko i sta je sta.

Evo recimo sta pise o Ekovom stapu, imaju i spisak natpisa na njemu :P http://lostpedia.wikia.com/wiki/Eko's_stick

A za Darmu i Richarda, predlazem ipak pomovno gledanje 3.20 "The Man Behind The Curtain".

http://lostpedia.wikia.com/wiki/DHARMA_Initiative

http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Hostiles

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Richard_Alpert

Boone je bio ovaj momak http://lostpedia.wikia.com/wiki/Boone a umro je od rane koju je dobio kad je pao sa litice zajedno sa onim nigerijskim avionom... u koji se popeo zato sto Locke nije mogao, posto je imao trenutnu paralizu... A sve to zato sto su pokusavali da otvore The Hatch, tj. ulaz u onu Swan stanicu.... Ma lepo pogledaj epizodu 1.19. "Deus ex machina" pa vidi!

Poslednja izmena:
prvo mislim da je Dzeku stalo do sexa i da mu je to mogao biti veliki motiv, ali mnogo veci motiv od toga je "We need to get back !!!". toliko je navaljivao da se vrate na ostrvo i smarao je i zvao je i sve i sad mu se kejt sama pruza uz jednu malu tajnu, pa izdrzace da je ne sazna ako zna da ce time postici glavni cilj
Da, naravno da je Jack lozi na Kate, zaljubljen je jos u nju i sve to, ali pre svega hoce da ih sve vrati na ostrvo i da se iskupi, i to mu je na prvom mestu!. Tako da je sigurno bio presrecan kad je Kate odjednom rekla da hoce da se vrati na ostrvo.

To bas nisu "detalji" :eek: Mislim na to ko su Others/Hostiles a ko je Dharma Inicijativa... to je vrlo, vrlo vazno...

Ako te mrzi da gledas, idi na Lostpediju http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page pa citaj sadrzaje epizoda i objasnjenja ko je ko i sta je sta.

Evo recimo sta pise o Ekovom stapu, imaju i spisak natpisa na njemu :P http://lostpedia.wikia.com/wiki/Eko's_stick

A za Darmu i Richarda, predlazem ipak pomovno gledanje 3.20 "The Man Behind The Curtain".

http://lostpedia.wikia.com/wiki/DHARMA_Initiative

http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_Hostiles

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Richard_Alpert

Boone je bio ovaj momak http://lostpedia.wikia.com/wiki/Boone a umro je od rane koju je dobio kad je pao sa litice zajedno sa onim nigerijskim avionom... u koji se popeo zato sto Locke nije mogao, posto je imao trenutnu paralizu... A sve to zato sto su pokusavali da otvore The Hatch, tj. ulaz u onu Swan stanicu.... Ma lepo pogledaj epizodu 1.19. "Deus ex machina" pa vidi!
hvala ti,pazi kad sam znao da ces mi ti dati odg.,bas si dobra.:):D
ja sam pomesao nesto u vezi sa starosedeocima i othersima...sad mi je jasno.

ma znao sam ja to,ali sve epizode sam gledao jedanput,gledam 5. sezonu,svasta se desava u seriji,pa sam malo tako puko...hvala na odg.

Poslednja izmena:
E a sta mislite sta bi se bilo kad bi reditelj ili scenarista Lost-a bio neki srpski reditelj ili scenarista,na primer reziser ili scenarista Bele ladje.Ja mislim da bi to bila prava katastrofa...i verovatno bi bila jos uvek 2. sezona....

Poslednja izmena:
Postovani fanovi Losta... :) Johnu Lockeu je potrebna vasa pomoc! Da prodje u drugi krug SF turnira. Nalazi se u vrlo teskoj grupi, a zasad mu ide...tako-tako. :neutral: :( Zato, trom na pf Naucna fantastika, svi znamo kakva bi nepravda bila da covek ispadne. :)

Podržavam ovaj apel :super:

A kad vec pricam o Loku, promo za sledecu epizodu
The Life and Death of Jeremy Bentham
- spojlerofobicni neka ne gledaju!

Nisam mogla da se suzdržim - pogledala sam :rumenko:
SPOILER!!!!!
Izgleda da će Lok biti živ???:eek: :D
Barem mi tako deluje u onoj sceni u kojoj razgovara sa onom novom devojkom Ilannom (ili kako se već zove) ..:confused:

Podržavam ovaj apel :super:

Nisam mogla da se suzdržim - pogledala sam :rumenko:
SPOILER!!!!!
Izgleda da će Lok biti živ???:eek: :D
Barem mi tako deluje u onoj sceni u kojoj razgovara sa onom novom devojkom Ilannom (ili kako se već zove) ..:confused:
:eek: :eek: :eek: Zanimljivo!
Mislim da je on van ostrva mrtav, a na ostrvu ziv jer se ipak oni vracaju u proslost(bar ja tako mislim-to se odnosi na ove sto su bili u "316").

Back