Лопов и коалициони партнер напредњака : Имам пасош и личну карту "независног Косова"!

Ало:
Карић: Имам пасош и личну карту Косова!

Богољуб Карић, кога Србија терети да је оштетио буџет за 60 милиона евра, изјавио је јуче за приштински лист „Експрес“ да има косовска лична документа, чиме је потврдио писање „Ало!“.

Подсетимо, наш лист први је у уторак објавио да Карић борави на Косову, али не може бити изручен Београду јер има држављанство самопроглашене Републике Косово.
Лист „Експрес“ наводи да су његови новинари телефоном разговарали са Карићем и да им је он рекао да долази на Косово.
- Ја сам рођен у Пећи, имам косовску личну карту и пасош, и нико ме не може спречити да долазим на Косово - рекао је Карић.

Према његовим речима, за време владе Војислава Коштунице српска власт га је оптужила због посете Тирани са још 150 пословних људи, због посета Брезовици, али и због тога што је компанију „Мобтел“ ставио на располагање Косову.
- Према њима (институцијама Србије), преко „Мобтела“ смо прислушкивали високе званичнике, наводно сам шпијунирао за Албанце, о чему они говоре - рекао је Карић. Према Уставу Косова, екстрадиција је у искључивој надлежности Министарства правде и ту не могу да се мешају ни Еулекс нити било која друга међународна организација на Косову.
- У оваквим случајевима Еулекс има само улогу надзирања - казао је за дневник Ехат Мифтари, руководилац одељења за међународну правну сарадњу у Министарству правде, истичући да са Србијом немају никакву сарадњу.
Према Мифтарију, Интерпол је од званичника Косова затражио објашњење због непоступања по црвеној потерници за Карићем, али је установљено да је он држављанин Косова и да га због недостатка сарадње не могу изручити.
http://www.alo.rs/vesti/36012/Karic_Imam_pasos_i_licnu_kartu_Kosova

Ево с ким су Тома и Аца у коалицији. Мада није ни чудно кад знамо какви су планови новог миљеника Запада, Томислава Николића

Николић:
Из ЕУ нема више прича о Косову и НАТО, већ о интеграцијама. Имају они један мој пројекат, по коме Србија с Косовом и Метохијом треба да буде члан ЕУ, а да потом Унија може тај регион Косова да развија апсолутно независно од Србије. Имаће суштинску аутономију, председника, парламент, војску, полицију, судство, здравство, све.
http://www.srpskenovinecg.com/mediji/3461-kurir-tomislav-nikolic

Дакле "Косово" ће се развијати апсолутно независно од Србије и имаће све што имају независне државе, војску, полицију, судство, председника, парламент, здравство, све.

"Европа нема алтернативу", је л' тако напредњаци?
 
Karić osim toga što je lopov međunarodnih razmera, je i srpski izdajnik. Bagra lopovska i izdajnička!

Mnogo si ogorčen na Karića !?
On niti je bolji,niti gori od ostalih.
Po opredeljenju je lopina i znao da iskoristi
povoljan trenutak pod vlašću Miloševića....
Kasnije,kada je malo "ojačao",prišljamčio se uz
vlast (pa bio i akter) i počeo da zgrće lovu lopatama.
Radio je sve i svašta,precizno birajući poslove koji donose profit...

Nije bio imun ni na korupciju,procente i "podmazivanja"....
Da je kriv - kriv je !
Da treba da odgovara - treba !
Da se sumnjivo obogatio - jeste !
 

Back
Top