Lookalikes :))

Ovo je uvreda za gospodina Gilmoura :)

To sam odmah na pocetku dodao i ogradio se :), no ipak... da lice, lice

KB sto je matoriji, najvise mi povlaci na Dzejmsa Brolina..

http://4.***************/-6Wj-mk5d0EM/T6oG0_jUF_I/AAAAAAAABQs/x35GDtHZOLA/s1600/322872-james_brolin.jpg
432px-Christian_Bale_2009.jpg

Vazda mi je bila muka ovu dvojicu razlikovati. Pauers But i Stejsi Kič.

4508021_std.jpg
stacy-keach-mikehammer-5.jpg

Stejsi Kič mi je uvek bio simpatičan mada sam ga doživljavao kao polucirkuzantsku pojavu slavnu sa svojih komedija o Majku Hameru. I čitao sam da je mnogo cenjen glumac i pitao sam se zašto.

A sad nađem da je jedan od znamenitih tumača Šekspira u pozorištu i njegov kralj Lir otprilike je među najznačajnijim tim ulogama u američkom teatru. z:shock:

A inače nije toliko mator koliko je propao, realno izgleda mator i za kralja Lira.

Vazda mi je bila muka ovu dvojicu razlikovati. Pauers But i Stejsi Kič.
Stejsi Kič mi je uvek bio simpatičan mada sam ga doživljavao kao polucirkuzantsku pojavu slavnu sa svojih komedija o Majku Hameru. I čitao sam da je mnogo cenjen glumac i pitao sam se zašto.

A sad nađem da je jedan od znamenitih tumača Šekspira u pozorištu i njegov kralj Lir otprilike je među najznačajnijim tim ulogama u američkom teatru. z:shock:

A inače nije toliko mator koliko je propao, realno izgleda mator i za kralja Lira.

Ne verujem ti za Stejsija Kiča i Lira. Nemoguće!

A Pauers But je nezamenjiva faca, sa onom četvrtastom bradom. Gde si ti bio osamdesetih? Očigledno nisi obnavljao Južnajčku utehu / Smaragdnu šumu :)

Back