Lokalni izbori 2008 -Sabac u EU !

Isto kao sto je i Novosadjanima lepo pod SRSom pa je Tadic usio Tomu u oba kruga ubedljivo u sred "radikalskog cuda " od grada :mrgreen:

Eee samo se ti lozi i nadaj :lol:

Prvo u novom sadu VLADA Maja Gojkovic a ne SRS a drugo i NS se uopste nije promenio rezultat predsednickih izbora od proslih do danas. Ista razlika je bila i na proslim i na ovim, prema tome ... nemas pojma, pricas bez informacija i napamet. Zuta klasika :lol:

Evo ti imalo bajatih informacija... mogao si do sad da se potrudis da provris svoje ubedjenje ;)

Predsednicki 2008.
Tadić 54,9%
Nikolić 44,0%

Predsednicki 2004.
Tadic 54,75 %
Nikolic 43,63 %

A kad smo vec kod ....

Sabac:

Predsednicki 2008.
T. Nikolić 52,56%
B. Tadić 45,25%

Predsednicki 2004.
T. Nikolić 48,7%
B. Tadić 49,4%

Sto se razlika povecalaaaaa ;)

p.s ***, sta da ti radim sto si sad ispao "pametan" u drustvu .. sledeci pub barataj istinom pa .... ces postati radikal ;)

Ajd, uzdravlje... da si mi ziv i zdrav :lol:

Ej:
Ljakse, ne pise se "Sabca" , nego Sapca... palatalizacija... vrati se u 3. razred i mici se sa foruma na kome treba da pisu pismeni...

Ziv covek, svasta pogresi. Ne pisem cesto o SaPcu pa se zaboravi :lol: Lapsus calami , tako reci.

E, mozda ja jesam seljak ali ti si seljacina .. a razlika je evidnentna.

Ajd ajd nek si mi ti ziv i zdrav :lol:

p.s. hvala sto si me 100 puta citirao ;)

Ма, ок, то је споредно, него реци ми да ли с у у Шапцу Италијани и Грци отворили нека екстра мега-маркете ??? Било је неких прича о томе ??? И коме су продате фабрике лекова???
Nisu Italijani otvorili mega-markete, ali su otvorili nekoliko proizvodnih pogona obuće,pogona za preradu nekih proizvoda koji nicu po Macvi i okolini... Zaposlili ljude, dele plate, ljudi zive...Sto se tice Grka, ne znam, osim da im par banaka u Sapcu ubijaju sa prometom... A sto se tice lekova, postoji samo jedna fabrika i to "Zorka Pharma", koja je privatizovana i u sastavu je Hemofarma. Sto se tice Mega Marketa, za koji dan se polaze kamen temeljac Merkatora istog kao onaj u Cacku, stim sto se nadam da nece kao Cacanski zbog Kosova biti blokiran... Inace Interex radi vec godinu dana i mislim ne bas dobro...Maxi ubija, a ja idem da radim!;)

;)
Pa da. Sta da radimo, Majur, Slepcevic, Bogatic, najjace diskoteke a u Sapcu skoro pa da nemas gde da izadjes...:roll:

I onda mi lik kaze da je div u kifli...rofl...

Nista, cekam te Vanja da ovde potpises da smo se kladili i onda cemo videti ko je bio u pravu...Dosta mi je vise pricanja bez odgovornosti...:roll:

Ivane, DiV je zaista bio i Kifli(sada je to Triniti i Siena). Skracenica od Dača i Vuk(Veselin Vukovic), dok piroman konobar nije uhvacen da krade iz pazara, pa je iz osvete zapalio istu. Diskoteka u bioskopu Kasina,DIV bivsi Ellite ,nema nikakve veze sa starim vlasnicima, a novo ime su lupili. Vanja R. malo brka, ali nemoj se upustati u vatru. Sto se tiče Ozirisa , to je bila druga diskoteka u SFRJ po posecenosti i toga ne treba da se stidis. I Slepcevic je Srbija kao i Šabac kao i Pampukovica.;)

Eee samo se ti lozi i nadaj :lol:

Prvo u novom sadu VLADA Maja Gojkovic a ne SRS a drugo i NS se uopste nije promenio rezultat predsednickih izbora od proslih do danas. Ista razlika je bila i na proslim i na ovim, prema tome ... nemas pojma, pricas bez informacija i napamet. Zuta klasika :lol:

l:

A ko drzi skupstinsku vecinu,gradsku upravu i sva javna preduzeca nesreco ljudska ?:confused:

Hajde da malo uvedemo reda ovde...
Ivan se igrao u pesku kada je diskoteka Div bila u kifli i bila u Sapcu apsolutni hit,pa da mu ne zamerim sto se svadja a nije se informisao.
Zameram mu sto laze da ce glasati,jer nece,maloletan je. Na nasem forumu se vec izjasnio da pravo glasa stice na sledecim izborima. Sapcani vrlo dobro poznaju DP poznatog kao ministar u pokusaju,i vecina nasih sugradjana je na predsednickim izborima glasala za SRS. Po svemu sudeci sada,lokalnu vlast u Sapcu formirace DSS+NS+SRS. Ldp u Sapcu ce imati problem sa cenzusom,tako da je u Sapcu sve jasno.

Tek si se vratio moj dobri Sabacc-u, a vec si poceo da nisko tuces i uvodis red. Ovde samo moderator moze da uvede red. Ni ti ,ni ja, ni bilo ko drugi. Sto se tice Ivan015, znam da je mali 2. razred meni drage ,elitne ,srpske skole, ali verujem da nije hteo direktno lagati da ce glasati za LDP ,za koji ja necu, ali sam siguran da ce time sto razmislja, reci svome dedi i babi, tati i mami i starijem bratu, ako ga ima da glasaju za njegovu ili pribliznu opciju koja se mnogo razlikuje od tvoje. To njegovo mladalacko neiskustvo ne moras da kaznjavas optuzbama da je lazov...On ti u neku ruku i pomaze sa slucajem "Lovrinka", a to je zato sto je mlad i neiskusan, a hoce da razmislja. Ja mu ne zameram i podrzavam ga, samo mu predlazem da se ipak malo bolje raspita na koji nacin nece tebi pomagati u nastojanju da dominiras na ovoj temi namecuci svoju DSS opciju. Hvala na razumevanju.:roll:

Ej:
;)

Ivane, DiV je zaista bio i Kifli(sada je to Triniti i Siena). Skracenica od Dača i Vuk(Veselin Vukovic), dok piroman konobar nije uhvacen da krade iz pazara, pa je iz osvete zapalio istu. Diskoteka u bioskopu Kasina,DIV bivsi Ellite ,nema nikakve veze sa starim vlasnicima, a novo ime su lupili. Vanja R. malo brka, ali nemoj se upustati u vatru. Sto se tiče Ozirisa , to je bila druga diskoteka u SFRJ po posecenosti i toga ne treba da se stidis. I Slepcevic je Srbija kao i Šabac kao i Pampukovica.;)

video si da sam posle objasnio kad sam mu pokazao da nije "up to date" ;);)

Back