Pazite sta pisete , ovo je jedino mesto na krstarici gde sabac moze da razmenjuje misljenja o lokalnim izborima. Ja imam svoje i sadrzano je u naslovu teme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobedio na 90% glasackih mesta,tacnije razbio je Tadica.
U Sapcu ce lokalnu vlast formirati ds-g17-ldp-spo... Tako ili nikako![]()
Jel ono bese Nikolic pobedio u Sabcu?![]()
samo jedno pitanje ;
kojoj stranci pripada odbornik iz mesta Petlovače kod Šapca![]()
Bas se pitam.. kako objasnjavate se vecu popularnost SRS-a ako znamo da su mediji antiSRS a podrepno-lizacki prema DS i vi ste na vlasti 8 god i sve tako lepo pricate o EU i kako ce nam biti super, i svi ti standardi i Eu vrednosti i kule a i gradovi itd.? Nadam se da ste svesni te cninjenice, u suprotnom analiza nece biti moguca![]()
samo jedno pitanje ;
kojoj stranci pripada odbornik iz mesta Petlovače kod Šapca![]()
tema je otvorena jer su se sibali ko nenormalni na pdf sabac,jer su neverovatnom brzinom stizale prijave i jer su napravili haos.Lokalni izbori u Sapcu toliko zavise sta ce se desiti sa Srbijom?
tema je otvorena jer su se sibali ko nenormalni na pdf sabac,jer su neverovatnom brzinom stizale prijave i jer su napravili haos.
zato tema ostaje,pa ako opet krene haos da bar ima ko da se pobrine za to![]()
Kosovo Republika![]()
![]()
P.S. Šapčani, a ne ŠaBčani...
kosovo moze da bude drzava koa i sve druge ... ali na sv. nikad pa odmah dan posle
tnx za ispravku... SaPcani .. mada ne vidim problem pri izgovaranju i logici za SaBcani ali gramatika je gramatika 8)
tema je otvorena jer su se sibali ko nenormalni na pdf sabac,jer su neverovatnom brzinom stizale prijave i jer su napravili haos.
zato tema ostaje,pa ako opet krene haos da bar ima ko da se pobrine za to![]()
Pa da .. vidim ja da su civijasi (hm, mislim da ovo nije pogrdno.. ako jeste, povlacim rec i izvinavam se) nakon silne vladavine zutih ipak odlucili da idu u buducnost jer ima se ova zuta sadasnjost koja nagovestava kakva ce biti njihova buducnost uopste ne svidja.
Ma, sabcani... seeeeeljaaaci , glasaju za Nikolica. Bas su prosti, ruzni, sugavi itd. ne razumeju kako je lepo pod zutom vlasti
Usput, svi u Srbiji znaju da ako hoces da kupis smuckana kola, rezervne delovi itd... sve to ide preko Sabca. Mafijaska evropska buducnsot i razvojna ekonomija za ulazak u EU
Zao mi vas je zuti ali narod ubrzano provaljuje kako vam je stranka lopovska i mafijaska i jedna velika interesna grupa. E sad, dok i vi najostrasceniji to shvatite... ali polako
Bas se pitam.. kako objasnjavate se vecu popularnost SRS-a ako znamo da su mediji antiSRS a podrepno-lizacki prema DS i vi ste na vlasti 8 god i sve tako lepo pricate o EU i kako ce nam biti super, i svi ti standardi i Eu vrednosti i kule a i gradovi itd.? Nadam se da ste svesni te cninjenice, u suprotnom analiza nece biti moguca![]()