xixixixixiixixixixixixi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj to sa vedrije strane, bar nijedno gostovanje necemo propustiti! Da nije tuzno bilo bi smesno!
Interesantna tema... Macva ima odlicnu ekipu ove godine, trenutno je prva i za vise od pola sezone je primila samo 6 golova. Samo da ih ne ureknemo ali kako je krenulo imamo odlicnu priliku da udjemo u visi rang....![]()
Izvini jel ti to pokusavas da kazes da uprava prodaje ulazak u visi rang!? Ako to hoces da kezes, mogu ti reci samo da ne lupetas bez veze! Radnicki je zatvorio sve tekme do kraja, sto im nista nece vredeti ako Macva odigra svoju igru! Jos uvek imamo bod prednosti i ako tako ostane do kraja dovoljan nam je i remi u Kg! Bice UZASNO tesko jer nemamo samo Radnicki kao protivnika, nego i druge ekipe koje je Radnicki premirao, kao i FSS koji ce pokusati na sve nacine da ubaci Radnicki u visi rang! Realno imamo najbolju ekipu i to treba da momci i dokazu na terenu!poslednja nezvanicna informacija (nisam siguran da je tacna) - uprava Macve je trazila veliku kintu od Radnickog da ih puste u visi rang. Kazu da je Radnicki vec sredio stadion, jake sponzore i neke utakmice je zatvorio.
Izvini jel ti to pokusavas da kazes da uprava prodaje ulazak u visi rang!? Ako to hoces da kezes, mogu ti reci samo da ne lupetas bez veze! Radnicki je zatvorio sve tekme do kraja, sto im nista nece vredeti ako Macva odigra svoju igru! Jos uvek imamo bod prednosti i ako tako ostane do kraja dovoljan nam je i remi u Kg! Bice UZASNO tesko jer nemamo samo Radnicki kao protivnika, nego i druge ekipe koje je Radnicki premirao, kao i FSS koji ce pokusati na sve nacine da ubaci Radnicki u visi rang! Realno imamo najbolju ekipu i to treba da momci i dokazu na terenu!
P.S. Da se odmah razumemo meni je ovo zalosno sto ova dva kluba ne igraju u super ligi a ne da se jebavaju po srpskoj i zali Boze sto duel u Kg ne odlucuje izlazak u Evropu a ne ulazak u jebenu drugu ligu! Sramota je da Kg koji ima 200 000 stanovnika i onakvu stadionchinu (imao sam prilike da je vidim u vise navrata kada je Macva tamo gostovala) igra tek 3 ligu!
Saneri idu na svako gostovanje, tako da nece biti izuzetak ni KG! A nas grad kada bi posedovao IOLE lokal patriotizma u sebi videli bi bar slicnu sitaciju ovoj koju su Novosadjani imali pre 7 dana http://sport.blic.rs/data/images/2010-05-06/35987_kupsrbije-blic-stanko-djalic_origh.jpgProcitao sam je medju komentarima na srbijasport pa sam zato i rekao da nisam siguran da je tacna. Ovo za Sumadiju sam se i bojao jer imaju jake sponzore, sredjen stadion i dozivljavaju to vec kao resenu stvar. Valjda ce Macva uspeti da izdrzi jos ovih nekoliko kola do kraja. Idu li Saneri u KG?
Slazem se nije ovo Engleska, Italija, Spanija, Francuska, Poljska, Holandija, Nemacka, Rusija, Rumunija, Austrija, Portugalija, Argentina, Brazil, Belgija, Turska, pa da volis klub iz svog grada
Ziv mi bio i ti ti vasa zvezda...